Sağol Mert :). 2 kişi kümeye oynuyor diyenler görmüştür umarım ;) 2 maç eksiğim var ve bu 2 maçı alırsam 3. sıraya kadar yükselebiliyorum 6 puan ile ;)
Printable View
Domates olayına bittim :n: Süper yazmışsın Mert...
Tamam Tosun sende bana laf atma şimdi:D
Gürcan kafa koparmaya devam ediyor
Çok güzel olmuş Lake.Tebrikler.Ama Bengisu abi yazsın :D
:D komedi devam ediyor, ellerine sağlık .. (:
Sağol Burak. :)
Güzel olmuş gene :D
La Liga 14. Hafta Maçları
http://img512.imageshack.us/img512/7036/14haftaou6.jpg
El Stadium
Ersin Düzen:Evet sevgili futbolseverler,yepyeni bomba gibi bir El Stadium ile karşınızdayız ve bu hafta yeni yorumcumuz programımıza katılabildi,Hoşgeldiniz Sayın Koç
Ali Koç:Hoşbulduk Ersin
Ersin Düzen:Sayın Koç,sizi tanımayan izleyicilerimiz için kendinizden biraz bahsedebilirmisiniz?
Ali Koç:Elbette,Türkiye'nin en büyük holdinglerinden olan KOÇ'un varisiyim,eğitimimi Amerika'da aldım,doğuştan Sevillalıyım ve şu an Sevilla takımında yöneticilik yapıyorum
Kazım Kanat:Ali evladımızı ben de yakında tanırım,çok kaliteli biridir,efendidir saygılıdır
Ali Koç:Teşekkürler Kazım abi
Ersin Düzen:Bu tanışma merasiminden sonra maçlara geçelim,Sevilla - Barcelona mücadelesiyle başlayalım
Ali Koç:ŞEREFSİZLEEEER,ADİLEEEEER,HIRSIZLAAAAAR,KANIBOZUK LAAAAAAAR!!!!
Ahmet Çakar:Noldu yahu,bizi nasırına mı bastı çocuğun?
Ali Koç:NE NASIRI SAYIN ÇAKAR,FEDERASYON BİZİM KALBİMİZE BASIYOR,EZİYOR BİZİ,BAŞARISIZ OLMAMIZ İÇİN HERŞEYİ YAPIYORLAR,PİSLİKLEEEEEEER
Ersin Düzen:Sayın Koç,biraz daha sakin lütfen
Kazım Kanat:Bak çocuğum gençsin,yaşam dolusun ama biraz daha oturaklı davransan
Ali Koç:BİZ OTURAKLI DAVRANDIK BÖYLE TEPEMİZE ÇIKTILAR İŞTE,LİGTEN ÇEKİLECEĞİZ,BU ŞARTLAR ALTINDA SEVİLLA FC'NİN LA LİGA'DA OLMASININ HİÇBİR ANLAMI YOK
Gürcan Bilgiç:Kardeşim neye sinirleniyorsun bu kadar,siz gol attınız da hakem mi vermedi?
Ali Koç:HAKEMLER BİZE HAKSIZ MUAMELE YAPIYOR,TAM 4 MAÇTA 2 TANE TAÇ ATIŞIMIZ VERİLMEDİ,VE HATTA BU MAÇTA BİR KORNERİMİZ VERİLMEDİ BELGELERİ VAR ELİMİZDE
Ahmet Çakar:Bak kardeşim sen taçla kornerle mi maç kazanacaksın,madem hakemler sizi bu hale getirdi bu yıl Avrupa Kupalarında ilk turda elendiniz,bunu açıkla bize
Ali Koç:AÇIKLARIM TABİ,DÜNYAYI YÖNETENLER SEVİLLA'NIN BAŞARILI OLMASINI İSTEMİYOR,HEDEFLERİNE TERS DÜŞÜYOR.BİLİYORLAR Kİ SEVİLLA DÜNYANIN EN BÜYÜK GÜCÜ HALİNE GELECEK,GOOGLE'I SATIN ALACAK,KÜRESEL ISINMAYI DURDURACAK,MAZOTU BİR YTL YAPACAK,BİZİ SUSTURMAK İÇİN BÖYLE ŞEYLER YAPIYORLAR!!!
Ersin Düzen:Sayın Koç,biraz daha sakin davranmazsanız sizden gitmenizi rica edeceğim
Ali Koç:SEN KİMSİN ULAN BENDEN GİTMEMİ RİCA EDİYORSUN,SENİN AİLENİN TÜM SERVETİ BENİM KULLANDIĞIM TUVALET KAĞIDIYLA EŞ DEĞERDE
Ersin Düzen:Güvenlik görevlisi arkadaşlar buraya gelebilirse
Ali Koç:NAPIYORSUNUZ,BIRAKIN BENİ,ALİ KOÇUM BEN,BIRAK LAN ŞEREFSİZ '*#+½&'?#
Gürcan Bilgiç:Rüzgar gibi geçti adam ehehehe
Kazım Kanat:Allah'ım sen akıl fikir ver bu gençlere,hep o internet denen şey bozuyor bunları
Ahmet Çakar:Ne alakası var Kazım internetle,bildiğin kafayı sıyırmış bu,manisalık olmuş,bu arada senin de havan söndü,Valencia kendi evinde yenildi
Ersin Düzen:Sayın Çakar genelde programı ben yönetirim ama
Ahmet Çakar:Bu sefer sıra bende,evet sayın seyirciler sırada Valencia'nın kendi evinde 10 kişi oynayan küme düşmeme mücadelesi veren Levante'ye yenildiği maç var ehehe
Kazım Kanat:Biz bunlar rekabet olsun diye yapıyoruz Ahmet,La Liga hiç bitmesin hesabı
Ahmet Çakar:Tabi öyledir kesin
Ersin Düzen:Evet Real Madrid - Real Sociedad maçıyla bitirelim,yorumlarınız Sayın Çakar
Ahmet Çakar:Verilen kart doğrudur,Robinho da zenci Tusubasa gibi birşey oldu,her maç gol atıyor,böyle devam eder İnşallah
Ersin Düzen:Ve programın sonuna geldik,eklemek istediğiniz birşey var mı?
Ahmet Çakar:Ya Kazım,maçtan sonra gördüm seni bizim kahvede,böyle suradında avını kaçırmış bir anakonda ifadesi vardı
Gürcan Bilgiç:Erkek adama anakonda değil babakonda denir hocam naptın sen ehehehe
Ahmet Çakar:Ben de seviniyordum şu adam espri yapmadan program bitecek diye,son dakika golünü attın yine
Gürcan Bilgiç:Maç 90 dakika hocam ehehe
Ahmet Çakar:Bu güzeldi bak,gelişme var sende hafiften
Gürcan Çakar:Teşekkürler Ahmet Abi
Ersin Düzen:Hepinize iyi akşamlar
Oley Dick abi geri döndü.Süper olmuş Bengisu abi.
zauhza süper gene :D
:)
Ben artık konuşmuyorum herşey ortada:)
Teşekkürler dick. :D :n: Süper olmuş. Bir haftalığına liderlik koltuğunu Barça'ya bırakalım dedik. Sevinsin garipler. :p
Süperrrr olmus :zuhaha Rüzgar gibi gecti :n:
Dick farkı desek cuk oturur :D
Süper olmuş..:n:Bengisu abi yine döktürmüşsün:n:(Rüzgar gibi geçti:))
Sizin sayenizde tebessüm ediyoruz vallahi.. (: Sağolasın Bengisu..
arada bir buraya puan durumunu koysaniz cok iyi olur ya cok merak ediyorum puan durumunu
Tosun imza'nı da değiştir:)
valla dick'in yeri başka ali koç'u süper oturtmuşsun valla hikayeye
N'oldu ya durdunuz. ? ! :(
Devamı bekliyoruz ;;);;)
Arkadaşlar bu ara pek uyuşamadık zaman konusunda en yakın zamanda devam edeceğiz:)
Okulun sonu yaklaştıkça bizde yazılıları sıralamaya başladılar. Şahsen ben ondan dolayı pek giremiyorum bu aralar. Ama en yakın zamanda eski aktifliğimize döneceğiz.
Olsun, biz beklemeye devam edeceğiz. :D
Bugün veya Yarın, El Stadium ŞL Özel ile ŞL Maçlarımızı ekleyeceğiz. :)