valla inanmıyodum ama galatasarayım büyük iş başardı yeni sezonda başarılar diliyorum yeni teknik patronumuza :)
Printable View
valla inanmıyodum ama galatasarayım büyük iş başardı yeni sezonda başarılar diliyorum yeni teknik patronumuza :)
Rijkaard'da turkspor.net bile yanıLdı işte doğru transfer anLayışı budur medyaya çaktırmıcan herkesi şok etcen :D:D sakın Kaka da reaL e değiL bize geLmiş oLmasın :D:D:D
3 yıl öncesine kadar gazetelerde böyle ünlü kişilerin Türkiye'ye geleceği yazdığı zaman bi tarafımla gülerdim.Şimdi ise ligimizin kalitesi arttığı için İbrahimovic Fener'de - Galatasaray'da deseler yine inanırım.Hem ligimizin kalitesi artıyor hem de tüm takımlar stad vs. yaptırarak büyük gelişmeler gösteriyor.Bunlar sevindirici şeyler :) Zaten bizim Avrupa'da başarılı olamamızın sebebi Türkiye ligi ile Avrupa'nın dengesizliğidir.Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş vs. gibi takımlar Türkiye'de elini kolunu sallayarak şampiyon oluyorlar.Ancak Avrupa'ya gittiklerinde en kötü takıma bile zorlanıyorlar.Ligin kalitesi arttıkça bu dengesizlikte ortadan kalkacaktır ve Avrupa'da da başarılar gelecektir.Bu yüzden böyle isimlerin gelmesi Türkiye açısından güzel birşey.Hangi takıma olursa olsun böyle isimler geldimi mutlu olmamız gerek.
Mesajları sondan okumaya başlıyınca Ersun Yanal geldi zannettim. Dün Ntv spor da da söylemişti. Aşşağılara inince şok oldum :D Umarım iyi işler yapar.
FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ! RIJKAARD G.SARAY'DA!..
Flaş! Flaş! Flaş! Galatasaray'da teknik direktörlüğe Hollandalı çalıştırıcı Frank Rijkaard getirildi.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde; "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlüğüne Frank Rijkaard getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. "
İki gün önce İspanya'ya hareket eden Adnan Polat'ın Juande Ramos ve Bernd Schuster ile anlaşmamasından sonra Rijkaard ile görüştü ve Hollandalı teknik adam ile iki yıllık sözleşme imzalandığı ifade ediliyor.
46 yaşındaki Hollandalı teknik adam 2003-2008 yılları arasında Barcelona'yı çalıştırdıktan sonra Katalan devi ile zorunlu bir ayrılık yaşamıştı. Futbolculuğu döneminde Milan ve Ajax takımlarında gösterdiği performansla ün yapan genç isim için Galatasaray teknik direktörlük adına ikinci ciddi sınav olacak.
vayyy..
helal olsun yaa..
harbiden GS çok kıyak transferler yapıyor bu 2 yıldır..
Şimdi medya coşcak kesin görürüz RonaLdinho GS de diye :D:D
Rüştü'nün Riijkaard ile ilgili bazı açıklamaları olmuştu bakalım ne kadar haklı çıkacak ? Türk Futbolu için mükemmel bir gelişme bence GS Yönetimi süper bir iş yaptı . Bu sene TSL müthiş geçecek gibi :)
Aynen katılıyorum Anıl.
Ortasaha 3lüsüne Barış ve Topalın yanına oyunu 2 yönlü oynayabilen, ileri iyi paslar atabilen, hucumun yaanında defansı da kötü olmayan bir yabancı alınırsa ileri 3lü de Kewell - Baros- Arda olur zaten. Emana Topal ve Barışın yanına süper olurdu :icon_smile:
Demek geçen Fenerbahçe aLanına yazdığım oLay doğrumuş. Dubai dönüşü ünLü bir iş adamı Uçakta Rijkaard iLe görüştüğünü söyLemiş ve İstanbuLda bir transfer görüşmesi yapacağını söyLemişti.. Demek bu takım GaLatasaray mış. Ve İspanya da işi bitirdi GS. BeLki Schuster vs bunLarLa hiç görüşüLmedi hep odak nokta Rijkaard dı..
Çok iyi bir hoca aLındı, doğru transfer poLitikası iLe iyi atıLımLar yapabiLir GaLatasaray.
Off Şu GsTv Diji ye geçmeseydi izlerdim olanı biteni :)
Bugün Saat 20.00'de imza töreni varmış Frank Rijkaard için...Muhtemelen NTVSpor felan yayınlar.
Yalnız yönetimin sabırlı olması gerekiyor.Öyle 3 ay sonra Rijkaard başarılı değil diye göndermek olmaz.Artık bi teknik direktörü sabitlememiz ve istikrar sağlamamız gerek.Son 3 yılda 5 teknik direktör değiştirmişiz...Yılda bir bile değil :)
Süper bi seçim bence kariyerli disiplinli bi adam çok mutluyum şu anda:D Umarım başarılı olur...
Frank Rijkaard'ın olması iyi oldu.Şampiyonlar Liginde başarı sağlamış bir teknik direktör.Hem yabancı yıldızların gelmesinde büyük bir etken olur.Önümüzdeki sezon bambaşka bir Galatasaray'ın olacağı kanatindeyim....
Rijkaard'ın Türkiye Ligi gibi bir ligde başarılı olabileceğini düşünmüyorum , sadece 2 takım çalıştırmış bugüne kadar ve çalıştırdığı takımlardan biri barcelona ki barcelona denilen takımın sistemi zaten belli senelerdir aynı sistemle oynuyor , yani Rijkaardın Barcelonadaki başarılarda öyle çok bir katkısı yoktu ki katkısı olmadığı anlaşıldığı için gönderildi ve şampiyonlar ligini kazanmasına rağmen bu kadar hoca arayan kulüp neden Rijkaardı almadı takımına bi düşünmek lazım . İsmi olan bir hoca gerçekten , çok iyi bir reklam ligimiz için , inşallah da başarılı olur ama ben baskıyı kaldıramayacağını , ve göndermek için Galatasarayın yüklü tazminatlar ödeyeceğini düşünüyorum.
Neye göre baskıyı kaldıramayacak onu anlamadım acıkcası. Genç oldugu için dersen 47 yasında adam genc sayılmaz. Tecrübesiz dersen Barcada 4 sezon calıştı. Orada hiç mi baskı yoktu?
Bir tek baskıyı kaldıramama cümlesine neden takıldınız anlamadım ? Adama hiç yoktan baskı yapacak değil kimse , ben Türkiye ligindeki bir takıma istediği başarıları getirebilecek kapasitede bir teknik adam olmadığını , başarısız olacağını düşünüyorum.Taraftar,medya gelecek başarıslıklarda rijkaarda yüklenmeye başlıycak , bu şekilde onun da üstünde bir baskı oluşacak ve sonunda ya istifa edecek yada gıcıklık yapıp tazminatımı almadan gitmem diyecek tabi bunlar benim fikirlerim
valla ben takılmıyorum.
sonuna kadar haklısın.
bu takımın başına kim gelirse gelsin 3-4 maç takım iyi oynamasın bu taraftar dayanamaz başlar yine istifa seslerine.
bu yüzden sevmiyorum futbolu artık. soğuttu bu türk futbolu beni.
elimizde büyük bir isim var. umarım taraftar değerini anlar ve sabırlı olur.
Çok iyi bir hamle yaptı Galatasaray...
İlk sene başarılı olamasa bile ismi yeter rijkaard'ın ikinci sene kesin büyük başarılar elde ederler.
Üstelik çok iyi oyuncuları rijkaard getirebilir, Zico'da olduğu gibi...
Ligin kalitesi her sene biraz daha artıyor...
Neyse ismi çok büyük bi teknik direktör gerçekten , umarım beni haksız çıkartır ve Türk futboluna reklam dışında katkı sağlar ... Hayırlı olsun
Barcelona'dan sonra gelip Galatasarayı çalıştırması ayrı bir güzelliktir.Galatasaray iyi bir hamle yaptı seneye inanılmaz bir lig bizi bekliyor Galatasaray'a hayırlı olsun .
Ben Taylanın yorumunu merak ediyorum :)
Her zaman söylediğim şey bu kadar hoca ile görüşüyorlar sonunda yine gidip abuk sabuk bir adamı koyarlar takımın başına idi. Beni yanılttılar. Camiaya hayırlı olsun
İnşallah devre arasında yollayıp hakan şükür'ü getirmezler .
şaka bir yana biraz sabırla çok güzel günler görebiliriz . rijkaard'ın adı transferlerde de kolaylık sağlayacaktır . çok mutluyum şu an .