sen benim anlatmak istediğimi anlamadın. Adam kronik olay ligle ilgili değil durduk yere sakatlanıyor...Quote:
Originally Posted by master_ozzy
Printable View
sen benim anlatmak istediğimi anlamadın. Adam kronik olay ligle ilgili değil durduk yere sakatlanıyor...Quote:
bende sana diorum ki turkiyeye gelsin en fazla sezon boyunca 1 sefer sakatlanır rahat rahat cıkar topunu oynar emrenin tek istikrarsızlıgı kart gorup ceza almasıdır emre gibi futbolcu avrupada azdır o sadece kendini gosteremedi ve doru takımlara gitmedi gs ye geldigi zaman istedigi gibi hagi gibi buyuk bi futbolcu olacagına eminim
necati değilde volkan+heinz takası yapalım daha mantıklı olur :DQuote:
sadece keske diorum ne diim :D hem emre gelir hem de 2 tane odundan kurtuluruz ama heinza biraz haksızlık yaptım galibaQuote:
Originally Posted by hurmet
Emre yilda yaklasik $6m para kazaniyor Newcastle'da. Haydi diyelim ki bonservisini aldi Galatasaray, gelecegini guvenceye almak istedigi icin 4 sene sonra gelirim mesaji veren Emre, daha dusuk paraya Galatasaray'a gelmeyi kabul edecek mi?
Saglam/sakat, kor/topal bir turlu Newcastle'da kontratinin sonuna kadar oynar ve kontratinin ustundeki butun parayi kazanir, ancak ondan sonra Turkiye'ye doner bence sadece.
Necati satilacaksa uygun bir bonservis ucreti belirlenir ve ona gore satilir. Emre'yi getirmek icin takas olarak vermek bence pek dogru olmaz.
Ama magdem takas yapiliyor benim adaylarim Milli Takimda ve Galatasaray'da ustun basarilar(!) yakalamis Cihan ve de yaninda Saidou'nun vesikalik resmini takas etsinler :D
emrenin gelicegine inanmadıgımı en basta soledim zaten haber kolpa cok eminim cunku hbr fotomactada da yayınlandı :D tartıstıgımız sadece bole bi se varsa necati ile takas edilmesi doru mu deil mi bence necatinin yerine oynucak cok adam var gs de emre ise aranılan adam
Necati - Emre takası bence yanlış olur. Necati formda olduğu zaman bu takımda gerekli bir oyuncu...
Emre'de Necati'yi feda edebilecek kadar sağlam gözükmüyor gözüme. Yeteneklerine şüphe yok ama sakatlık problemi çok..
lutfen volkan ima odun demeyinn... o adam formda oldugu zamanlar nasil biri oldugunu bizlere ispatliyoor lutfen bir daha odun demeyin ona....Quote:
:D:D::D:D:D:DQuote:
Tomas: "Bir yere gitmem"
Fenerbahçe'den sonra Galatasaray formasıyla da Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşayan Stjepan Tomas, Hırvatistan Milli Takımı kampından özel açıklamalarda bulundu. Fulda kentinde Hırvat All- Star ile oynanan ve Hırvatistan'ın 5-0 galibiyetiyle biten maçta 90 dakika forma giyen defans oyuncusu, "Sezonu şampiyon olarak bitirmenin mutluluğunu hâlâ yaşıyorum. Gerçekten inanılmaz bir başarıydı. Şimdi milli takımda da önemli işler yaparak bu yılı büyük başarılarla kapatmak istiyorum" dedi.
http://www.superspor.com/images/1/29...B_Tomas005.jpg
BÜYÜK HEDEFLERİ VAR
Hırvat oyuncu Avrupa'nın birçok büyük takımından teklif aldığını belirterek, "Ancak Galatasaray'da çok mutluyum. Ayrılmak niyetinde değilim. Sırada Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler yapmak var" yorumunu yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte kariyerinin en mutlu günlerini geçirdiğini ifade eden Tomas, "Hocamız Gerets de çok iyi bir insan. Bu başarıda onun payı çok büyük. Oyuncular olarak bizim aramızda da büyük bir dayanışma var" şeklinde konuştu.
'EN BÜYÜK EKSİK TÜRKİYE'
Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası finallerinde olmamasının büyük eksiklik olduğunu belirten Galatasaraylı oyuncu, "Eğer Türkiye burada olsaydı finaller çok daha renkli olurdu. Üstelik ben de belki de takım arkadaşlarımı görmüş olacaktım. Umarım 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılırlar. Bu başarıyı gerçekleştireceklerini düşünüyorum" yorumunu yaptı. Dünya Kupası'nda zor bir grupta olduklarını belirten 30 yaşındaki stoper, "Avustralya ve Japonya'yı grupta geride bırakarak ilk ikiye girmek istiyoruz. İlk maçımızda Brezilya'ya yenilmezsek bunu gerçekleştirmemiz çok büyük bir olasılık. İyi bir takımız. Kadromuzda Oliç, Prso ve Klasniç gibi gol yollarında çok etkili oyuncular var. Sürpriz peşindeyiz. Teknik direktörümüz Kranjcar'ın beni ilk 11'de oynatacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.
06.06.2006
Kaynak : Sabah
Cimbom'da Gravesen tartışması
Gravesen, G.Saray'ı ikiye böldü. Yöneticilerin bir bölümü, "Gravesen alınmalı" derken, diğer bir kısmı da "Bu oyuncunun maliyeti 5 milyon dolar. Bu para ile futbolcu alacaklarını ödeyelim" görüşünde birleşiyorlar.
İkiye böldü
Beş milyon dolarlık maliyeti fazla bulan bazı yöneticiler, "Diğer futbolcuların alacaklarını ödeyelim daha iyi" dedi.
Durumu henüz net değil
Real Madrid'in ünlü oyuncusu Thomas Gravesen daha gelmeden tartışma yarattı. Sarı-kırmızılı ekibin almak için büyük çaba sarf ettiği ancak yüksek maliyeti ve Real Madrid'teki başkanlık seçimleri nedeniyle ilerleme kaydedemediği Danimarkalı oyuncunun transferi yönetimi ikiye böldü. Bu oyuncunun 5 milyon doları aşan maliyetini http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dfazla bulan yöneticiler, Gravesen'den vazgeçilmesini istedi.
Taraftara ne deriz
Bir oyuncuya bu kadar çok para verileceğine, takımdaki diğer futbolcuların 7 milyon doları bulan alacaklarının ödenmesini isteyen sarı-kırmızılılar, Dünya Kupası'nın ardından bonservisi elinde olan oyuncular alınmasını önerdi. Öte yandan bazı yöneticiler ise Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ve taraftarın yıldız oyuncu beklentisi nedeniyle Gravesen veya onun ayarında bir oyuncu alınmasının şart olduğunu dile getirdi
kaynak:fotomaç
birincisi haber kolpa çünkü fotomaç ta:D:D
ikincisi böyle bişey varsa oyuncularımızın paralarını ödesinleer bize gelmek istemeyen adamın niye peşinden koşuyoruz onu anlamadım
ya benim anlamadığım önlibero diye bas bas bağırırken türkiyenin en iyi ön liberolarından biri olan f.tatan ı almıyoruz ... hayır almayı bırakın almaya yeltenmiyoruz bile ... hani bjk ile çekişsekte sonra bjk alsa gam yemicem ama onu bile yapmıyoruz ...
bence bu şampiyonluğun kötü bir tarafı oldu sanki galatasaray kadrosu çok iyiymiş gibi bir hava verdi herkese halbuki ligdeki takımlar çok kötüydü fazla oyuncuya gerek yok diyolar ama bence çok oyuncuya ihtiyaç var .... forvet dışında ....
iliçi herkez met ediyor adam 11 gol atmış ligde hepsini alisamiyende atıyor ... bence iliç aynı tümer gibi.. ligin başında bir oynadı ilk yarının son 2 maçında oynadı birde sezon sonundaki maçlarda oynadı ...
http://i.webaslan.com/images/haber/2...on002_0606.jpgGalatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
Denilson gelmeye hazır
Sao Paolo'dan Real Betis'e rekor kırarak transfer olan fakat beklenen performansı gösteremeyerek herkesi hayal kırıklığına uğratan Brezilyalı Denilson'un Türkiye'ye gelmeye hazır olduğu öğrenildi.
Menajerler aracılığıyla Beşiktaş ve Galatasaray'a önerilen Denilson'a her iki kulüp de sıcak bakıyor. Denilson'un bonservisin elinde olması bu transferi kolaylaştırırken İsviçre'nin Basel takımında oynayan Delgado transferinin bitirilememesi halinde Beşiktaş'ın Denislon ile masaya oturacağı öğrenildi.
Kaynak: Superspor.com Ahmet Sivaslı
http://img272.imageshack.us/img272/4427/erkan0yk.jpg
Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a transferi gündeme gelen Erkan Özbey, kulübüyle sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray ile görüşen Erkan Özbey'in Sarı-kırmızılı kulübe transferi, Sportif Direktör Bülent Tulun'un görevden ayrılmasıyla gerçekleşmedi. Erkan Özbey, Bülent Tulun ile Galatasaray'a transferi konusunda anlaşma sağladıklarını ancak Bülent Tulun'un istifası sonrasında Sarı-kırmızılı camiadan kimsenin kendisini aramaması sonrasında Gençlerbirliği'nde kalmaya karar verdiğini söyledi. Erkan'ın Gençlerbirliği ile arasında ufak bazı pürüzlerin kaldığı ve bu pürüzlerin ortadan kalkmasıyla tecrübeli oyuncunun 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Öte yandan Gençlerbirliği Genel Müdürü Hasan Çetinkaya, daha önce prensip anlaşması yaptıkları Ganalı oyuncu Haminu Dramani'ye resmi sözleşme imzalatmak için Almanya'ya gidiyor. 20 yaşındaki Dramani, Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Gana Milli Takımı'nın kadrosunda bulunuyor.
alıntıdır:mackolik.com
walla bi maçta 50 top kaybının 25 ini volkan yapmışsa diyecek başka bişey bulamıyorumQuote:
Originally Posted by enesao
Dün gece saat 01:00'de bir spor programında Canaydın konuktu. Bazı önemli açıklamalar yaptı.İlgimi çeken kısım ise aşağıdaki bölüm:
-Yıldız transferi düşünüyor musunuz? Ya da başka bir deyişle sizce böyle bir transfer gerekli mi?
Bakın ben tekstilciyim. Bizim işte her zaman yeni şeyler üretmezseniz satış yapamaz ve batarsınız. Futbol da buna benzer. Yeni yüzler getirmezseniz başarıyı yakalayamazsınız. İmkanlarımız dahilinde en iyileri almaya çalışacağız.
Açıkçası Canaydın'ın bu açıklaması beni pek tatmin etmiş değil. Hala kaliteli oyuncular alacağımıza inanmıyorum. İnanmak istiyorum.
kesinlikle katılıyorum!!!Quote:
Originally Posted by enesao
beyler bana bi tane volkanın iyi oynadığı maç warmı onu söyleyin antep maçında yaptıkları diyarbakır maçında yaptıklar daha bi sürü maç war bi gol attı felaket kötü oynadığı malatya maçında iyi futbolcu oldu
volkan 3. ligde bile oynayacak bi adam değil
EMRE'YE SÜPER TEKLİF!..
Almanya'nın en büyük, Avrupa'nın da sayılı takımları arasında olan Bayern Münih Emre Belözoğlu'nu bu yıl kadrosunda görmek istiyor...
Alman kulübü bu amaçla Newcastle United'a reddedilemeyecek bir teklif sundu... Galatasaray'ın da peşinde olduğu yıldız oyuncu için Bayern Münih'in bonservis bedeli olarak gözden çıkardığı rakam 13 milyon Euro...
Bayern Münih'in milli oyuncumuza da şu an İngiliz kulübünde aldığından daha fazla yani yıllık 3 milyon Euro civarında bir rakamı önerdiği gelen haberler arasında...
Gelen teklifi değerlendirmeye alan Newcastle Kulübü, Bayern'in niyetini Emre'ye bildirdi... Emre ile Bayern Münih'in anlaşması durumunda bu transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu kaydediliyor...
GALATASARAY'IN UMUDU KALMADI
Bu gelişme ile birlikte Galatasaray'ın Emre'yi getirme planları da suya düştü... Her nekadar Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, yaptığı açıklamalarda “Emre’yi tekrar Galatasaray’da görmeyi en çok ben isterim. Ancak bu aşamada onu nasıl alacağız ki?” şeklinde konuşsa da kapalı kapılar ardından bu transfer için çalışıyordu...
Polat'ın en büyük umudu ise her fırsatta Galatasaraylılığını deklare eden Emre'nin Sarı Kırmızı renklere olan bağlılığıydı...
Bu amaçla geçtiğimiz günlerde bu ikili çok özel bir görüşme yaptı...
Görüşmede Adnan Polat, Emre'ye kendisini Galatasaray'da görmek istediklerini belirterek, "Seni takımda görmek istiyoruz. Hem sen başarılı olursun, hem biz başarılı oluruz..."
Emre'nin buna cevabı ise: "Adnan abi benim Newcastle'a 4 yıllık sözleşmem var. Gelmeyi bende isterim ama çok zor."
Polat ısrarını sürdürüyor, "Biz senin paranı hallederiz. Sen kulübünü halleder misin?" diyor...
Emre ise bu soruyu, "Ben yapamam abi..." diye yanıtlıyor..
bu arada gs erkan transferinden neden vazgeçti yararlı olabileceği de konuşulmuştu burada
emre zaten geçen gün direk bir açıklama yaptı ve 2-4 yıl arası daha dışarıda oynamak istediğini söyledi hatta Türkiye'ye sadece teknik adam olarak dönmek istediğini ifade etti yani emre olayı bitmiştir!
Ayrıca gerçekten Erkan öldümü millet şakır şakır imza attırıyor bizim anlaşma yaptığımız oyuncu kayıplara karışıyor ya da biz kazıklanıyoruz :(
erkan ölmedi yönetim öldü ... kadromuz çok iyi ya gerek yok transfere 2 transferle iyi olan kadromuzu daha iyi yapacaklar ....Quote:
Originally Posted by dnz498
hey allahım ya iyi bir kadro kurmak için lige erkan veda edip ligi 3. 4. falan mı bitirmek gerekiyor anlamıyorum ....
hadi tsl de bişekilde idare ederiz ama avrupada kazandığımız itibarı kaybederiz bu kadroyla .....
Okan Buruk G.Saray'ı karıştırdı
Beşiktaş'ın formasını giyen Okan Buruk'un adı Galatasaray'da yeniden gündeme gelirken, Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in tecrübeli futbolcuyla pazarlık yaptığının duyulması, yönetim içinde tartışmalara neden oldu.
http://www.superspor.com/images/1/29...anBuruk003.jpg
'Dikkat edin'
Sarı - kırmızılı takımdan Emre Belözoğlu ile birlikte olaylı bir şekilde Inter'e transfer olup, buradan Beşiktaş'a giden Okan'ın, yapılan görüşmede yuvasına geri dönmeye hazır olduğunu öğrenildi. Başkan yardımcısı Adnan Polat'ın da Sezgin'e tam yetki vererek bu transferi onayladığı öğrenildi.
Okan'ın transferi karşısında henüz Başkan Özhan Canaydın'ın nasıl bir tavır alacağı belirsizliğini koruyor.
Yeni dönemde Canaydın'a destek vererek yeniden yönetime giren Celal Gürcan ise tavrını açıkça ortaya koydu. Gürcan, eski dönemde Inter'e giden Okan ve onu yeniden transfer etmek isteyen idarecilere mesaj yollayarak, "Eskiden bu takımda oynamış futbolcularla görüşmeler yaparken çok dikkatli olunması gerekir. Galatasaray'ın etik değerleri unutulmamalıdır" dediği ifade edildi.
07.06.2006
Kaynak : Milliyet
ya ne okanı erkan özbeyi almadık işimize yaramaz diye okanımı alıcaz bu yaştan sonra yeter artık yaşlı futbolcu istemiyoruz onun yerine arda oynasın :(
6 milyon $ verin Gravesen'i alın
Galatasaray, Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Gravesen'in transferi için ısrarcı girişimlerini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, menajer Bayram Tutumlu'nun da devrede olduğu transferde İspanyol kulübündeki yönetim boşluğu nedeniyle tüm işleri yürütme görevini üstlenen İkinci Başkan ve Spor Müdürü Butragueno ile pazarlıklara devam ediyor. Galatasaray'ın son görüşmede sunduğu '1 yıl için kiralayalım' teklifinin kabul edilmediği, Butragueno'nun 'Bizimle sözleşmesi devam ediyor. 6 milyon doları verin, Gravesen'i alın' dediği öğrenildi. Cim-Bom ise bu oyuncu için rakamı 5 milyon dolara kadar çıkardı. Real Madrid kulübünün yanı sıra Gravesen ile de görüşmeler sürdürülüyor. Real Madrid'den yıllık 1 milyon 700 bin euro alan ünlü oyuncu Galatasaray'dan 2 milyon 250 bin euro talep etti, Galatasaray ise 1 milyon 750 bin euro önerdi. Sarı-Kırmızılılar aradaki fark için de 'Şampiyonlar Ligi primlerini yüksek tutarız' garantisi verdi. Ayrıca lüks bir villa tahsis edileceği belirtildi.
http://www.superspor.com/images/1/29...ravesen001.jpg
FİKİR AYRILIKLARI
Yönetimde ise fikir ayrılıkları yaşanıyor. Yöneticilerin bir bölümünün 'Önce futbolcularımızın alacaklarını ödeyelim, transferi sonra yapalım' önerisine Başkan Canaydın'ın karşı çıktığı ve 'Star almamız, forma satmamız, tribünlerle aramızda geçen sezon yaşanan olayların tekrarlanmaması lazım. Önceliği transfere verelim' dediği ifade edildi.
07.06.2006
Kaynak : Akşam
Bugün Adnan Sezgin bir açıklama daha yaptı:
Gravesen'le ilgileniyoruz. Ancak Real Madrid'in 2 Temmuzdaki seçimlerinden önce girişimde bulunamayız. Herşey bu tarihten sonra netleşecek.
Zokora G.Saray'da iddiası
Dış transferde önceliği ön liberoya veren Galatasaray'da, şimdi de yeni bir isim ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı ekibin, Fransa Ligi takımlarından St.Etienne'in başarılı oyuncusu Didier Zokora'yı takibe aldığı öğrenildi. Hatta, Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili formasıyla ter dökecek olan 26 yaşındaki önliberonun menajeriyle bir görüşme yapıldığı ve büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı da kulislerde konuşuluyor. Galatasaray'ın ayrıca Köln'de oynayan Ralf Christel ile diyalog halinde olduğu sızan haberler arasında.
http://www.superspor.com/images/1/29..._Zokora001.jpg
07.06.2006
Kaynak : Sabah
http://www.pasfotomac.com.tr//2006/0...68C36826Eb.jpg http://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifZokora imzaladı!
Gizlice buluştular
G.Saray'da sürpriz gelişme. Adı Gravesen, Geremi, Davids gibi tanınmış isimlerle anılan sarı-kırmızılı ekibin, St. Etienne'de oynayan Zokora'yla anlaştığı ifade edildi. Bu oyuncuyla ilgili görüşmelerin gizli tutulduğu ve yönetici Mehmet Helvacı'nın siyahi yıldıza, sözleşme imzalattığı ileri sürüldü.
İngilizler de istiyor
Dünya Kupası'nda Fildişi Sahilleri formasını giyecek olan oyuncunun transferi henüz doğrulanmazken, Zokora'ya Tottenham'ın da talip olduğu öğrenildi. Bu futbolcunun menajeri Belhassen'in İngilizlerle de temas kurduğu G.Saray olmazsa, Tottenham'la anlaşacağı belirtildi.
cifaaa bi baksan önceki mesaja...
valla kime inancaz . zokora yı izledim felaket 1 futbolcu oda appiah gibi savascı 1 ruha sahip. neyse
gecen rüyamda maldonadoyu gördüm galatasarayda oynuyodu..
hayirdir insallah :DQuote:
Originally Posted by kavara
insallah bir gun gelir ama yaslanmdan önce gelir :D