Mesele kadro seçimi değil mesele yaptığı açıklamalar.Mantıklı bir açıklaması yok adamın.
Ama ben hala arkasındayım,başarı için istikrar şart.Ne kadar şu an berbat bir yönetim sergilese de şans tanınması gerektiğine inanıyorum.
Printable View
Mesele kadro seçimi değil mesele yaptığı açıklamalar.Mantıklı bir açıklaması yok adamın.
Ama ben hala arkasındayım,başarı için istikrar şart.Ne kadar şu an berbat bir yönetim sergilese de şans tanınması gerektiğine inanıyorum.
Gökhan Zan'ı süs diye mi aldın o zaman kadroya be adam ?
Bence başarılı olabilecek birisi değil. Hayatı boyunca sadece kontra futbolu oynatmış bir antrenör olduğu için Milli takıma uymuyor. Ben en başından beri başarılı olacağına da inanmıyordum, hatta karşı çıkan nadir insanlardandım diyebilirim. Onun yerine Ertuğrul Sağlam olabilir diye düşünüyorum. Birçok kişi karşı çıkabilir ama başka da aday yok galiba. Özellikle büyük takım mentığına sahip ve hücum futbolunu bilen bir hoca, gerektiğinde gençlere şans vermekten de kesinlikle çekinmiyor.
İşte Türk futbolunun hali.
Rakipte uzun forvet varsa uzun defans alalım kadroya.
Millet gelişiyor biz geri gidiyoruz İngiltere'den 1-2 sene içinde 8 yersek hiç şaşırmam.
Allah yardimcimiz olsun :) baska hic birsey demicem.
Face'te Ibo'nun cevabi dolasiyor ne kadar gercek acaba
İbrahim Toraman, ''Ben bir çok kez Milli Takım forması giydim. Benim en büyük özelliğim hava toplarındaki hakimiyetimdir. Ben Milli Takım'da oynarken Abdullah Avcı, belki daha antrenör değildi. Bu yapmış olduğu açıklama Milli Takım hocasının kapasitesini gösteriyor" yazıyor bir facebook sayfasında. doğru olduğunu sanmıyorum.
Zaten önemli olan boyu değil işlevi Abdullah hocam. :)
Bunu söyleyiş biçimine göre değişir yalnız bu açıklama.
Ben alaycı bir tavır içinde söylediğini sanmıyorum ki öyle birisi de değil zaten. Herkes yanındaymış o an gibi saldırmış ancak işin iç yüzünü bilen var mı ?
1.79 İbrahim Toraman'ın boyu sanırım, Szai'nin ise 1.93 arada baya bir fark var. Söylediğim gibi bunu bu şekilde söylediğini düşünmüyorum.
Macaristan maçında oynayan Semih Kaya'nın boyu 1.82. Kendiyle çelişmiş Avcı.
Öyle bir şey dememiş Avcı.
Bizim futbolculara pek güven olmaz. Sormuşlardır Avcı böyle dedi, ne düşünüyorsun diye o da gerçekten söylediğini düşünüp konuşmuştur.
Bir Galatasaraylı olarak, agzına saglık Toraman diyorum.
Bu açıklamaları Haber 1903'e yaptı. Mesele İbrahim Toraman'ın haklı veya haksız olması değil. Milli takımın başında hoca kılıklı birinin olması.
Puyol ve Cannavaro'da kısa. Kaldı ki bu adamın en yararlı özelliği kafa toplarındaki hakimiyeti. Yani az çok futbol oynamış adam bilir. Kısa stoperler uzun forvetlere karşı üstünlük kurabilir. Milli takımın başında sistem hocasına hiç gerek yok arkadaş gitsin Belediye'yi çalıştırsın.
Ivan Cordoba diyorum başka da bir şey demiyorum. Ornek vermek isteyince çok örnek var. Saçma bir mantıkla hareket etmiş. Kısa savunmacı hava topu vuramaz diye bir şey yok. Bu zamanlamayla pozisyon almayla ilgili bir durum kaldı ki Toraman fizik olarak da rakiplerini ezebilen cinsten bir adam. Neresinden tutsan elinde kalır öyle bir söylem.
Oguzhan ve Veysel Sari milli takimda :)
Torpillilerden sira gelirse uzun yillar boyu milli takimin degismez ismi olacak Oguzhan.
Oğuzhan için geç bile kalındı aslında.
Gökhan Töre kasım ayından beri sadece 25 DAKİKA maça çıkmış
Ne zaman takımında oynayamadığı için Milli takımda forma giyemeyen oyuncularımız olacak, o zaman başarılı olacağız.
Ne kadrosu bu?Eylül'de değilmi diğer grup maçları?Hazırlık maçı felan varsa gereksiz.Bırak gitsinler tatillerine.
Kadroya Volkan ve Sabri'nin alınmamasına sevindim açıkçası
Sinan Bolat 2013 yılında takımıyle ne maça ne de idmana çıkmış
Kadro seçimine hiç yorum yapmak istemiyorum,hepsi güzel oynar inşallah.
Besiktasin son yillardaki en fazla oyuncu cagrilan Milli Takim secimleri sanirim.
tabi orasida ayri mesele, simdide ilerisi icin kadromuzu yapiyoruz diye bizi oyaliyacaklar.
Mert gunok kim ? takiminda kaç maç oynamis , gokhan tore kim kaç dakika oynamis ben soyleyim 23 dakika top oynadi bu yil mehmet ekici kim toplam 9 maç oynamis ? sinan bolat kim bu yil maç bile oynamamis ? resmen saka gibi arkadas saka gibi boyle adamlar nasil milli takimi yonetiyor aklim almiyor.
Geçen sene bu hazırlık maçlarında İsmail Köybaşı sakatlanmıştı. Bu sefer sakatlık olmadan atlatırız şu kampı inşallah.
Ben ciddi ciddi kadro seçimlerinde rüşvet döndüğüne inanıyorum. Yok arkadaş başka açıklaması yok, kendi takımlarında oynamayan adamlar nasıl geliyor bu takıma. Özellikle kaleci seçimleri tam facia. Tamam maçın hiçbir anlamı yok ama bu takımı bu kadar da rezil etme artık be adam.
bunlar zaten hazirlik maclari, takimlarinda oynamasalar bile son durumlarini gormek istemis olabilir. cunku degerlendirebilecegi dakikalari alamamislar. sonucta milli takim havuzundaki potansiyelli oyuncularimiz bunlar. resmi maca bu isimleri cagirsaydi delirmis derdim bu secimler icin. zaten rakipler de cok cok dusuk seviye, estonya ayarinda takimlarla mac yapicaz.
Kaleciler: Cenk Gönen, Mert Günok, Sinan Bolat
Defans: Veysel Sarı, Bekir, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Zan, Semih Kaya, Serdar Kurtuluş, Ömer Toprak
Orta Saha: Olcay Şahan, Oğuzhan, Alper Potuk, Caner Erkin, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Sefa Yılmaz, Soner Aydoğdu, Arda Turan, Nuri Şahin, Mehmet Ekici, Kerim Freid, Gökhan Töre
Forvet: Mustafa Pektemek, Mevlüt Erdinç, Burak Yılmaz
Kadro bu. Ben kadroyu beğendim.