real madrid cicinho yu salgadoya alternatif mi almış,yoksa salgadoyu mu yedeğe cekecekmiş.benim bildiğim cicinho sağbek oyuncusu :roll:
Printable View
real madrid cicinho yu salgadoya alternatif mi almış,yoksa salgadoyu mu yedeğe cekecekmiş.benim bildiğim cicinho sağbek oyuncusu :roll:
benim bildiğim cicinho transferi daha sezon başında kesinleşmişti.yoksa karıştırıyormuyum?
Bende öyle biliyorum.Quote:
Originally Posted by yeniay
vaaaaaayQuote:
Originally Posted by Juninho_paulista
Yalnız dağınık oynamaya devam ederse Betis'te tutmazlar Tardelli'yi.Yeteneklerini kullandığında durdurulmaz oluyor..
ewet cicinho transferi sezon başında da gündemdeydi
Fatih Akel Trabzonspor ile prensipte anlaşmış
evet inşallah gelir bence bize faydalı olur defansta tecrübeli birine ihtiyacımız vardı gerçi bayadır izlemiyorum inşallah formdadır
Trabzonspor taraftarları için kabus olmalı..Quote:
Originally Posted by Andriy
Yooo aksine memnun olduk gerçi böyle düşünmem için sebepler var ama herkes bilirki tranzon taraftarı tölerans göstermez.Bide su var istanbul takımlarındayken yaptığı şımarıklıgı tranzonda yapamaz.Demek istediim aslında anadolu takımında futbolcular hakemlerden daha cok cekiniyor yanlış anlaşılmasınQuote:
Originally Posted by ABOOO
Bugün Fatih terimle alakalı Wigan için bir haber vardı ama kaçırdım sonrada göremedim ocak ayında wigana mı gelecekmiş neymiş ne kadar doğru bilmiyorum yarın öbür gün çıkar haber :D
valla senin dediğinden haberim olmadı ama bugün haberlerde wigan ın fatih tekke için yeniden girişimlerde bulunduğu yazdı....biliyorsunuz daha önce 3,5 € ya wigan hayır demişti.şimdi ise bu parayı düşürmeye calışacaklarmış....Quote:
Originally Posted by Vieri
ewet arkadaşlar cicinho transferi sene başında kesinleşti ancak devre arası için anlaşılmıştı.
Hangi 3.5 milyon € bash ediyorsun.Adamlar 5 milyon paund teklif ediyor ne düşürmesi ya...Quote:
Originally Posted by samco25
bence çok yararlı olacak...
Hollanda'lı santrafor Klaas Jan Huntelaar, Heerenveen'den Ajax'a transfer oluyor.17 maçta 16 gol atmış.Bonservis bedelinin 9 Milyon € olduğu söyleniyor.
PSV, kendi altyapısından çıkan ve daha önce gönderdiği Klaas Jan Huntelaar için elinden kaçırdığına üzülüyor olmalı..
Okan Koç GaLaTaSaRaY'da...! :)
Sıradaki isim Uğur Yildirim...!
O da Bir ASLAN...!
hocam uğur yıldırım resmen alındı mı..
uğur yıldırım ın Gs li oldugunu biliyorum ama bence gelmez Gs ye.Daha dogrusu Gs bu futbolcuya maddi olarak karşılık veremez...
bencede ugur'un mali külfetinin altında kalmakamazlar. bırakın uguru almayı futbolcular cekleri yazdırmıslar karsılıkları yok diye.Quote:
Originally Posted by hucar17
Uğur Yıldırım ile ilgili bir haber göremedim hiç bir yerde.Herhalde transferini çok istediğinden dolayı o şekilde yazdı.Quote:
Originally Posted by yeniay
Heerenveen daha yeni sattı Huntelaar'ı Ajax'a.U.Yıldırım'ı da satarlarsa taraftarların baskılarına dayanamazlar, ki zaten Galatasaray'ın onu alabilecek mali gücü de pek yok.Zaten ödemelerde bile sorunlar yaşanıyorken bu transferin gerçekleşme ihtimali %1'dir benim için..
Normalde mali gücü az bucuk calısan bi GS ye gelir.Zaten kendisi Bırakın GS yi Bir ULTARSLAN.Ama Özhan Bey karsiliksiz cek verir filan ZOR İŞ ZORR.
Önce elindekileri tutsun bizide BJK nin kurtuldugu adamlarla kandırmaya calısmasın.
Fabiano Eller İnternacional'e kiralandı.
Özgür Bayer'in sözleşmesi fesh edildi Ankaraspor'a gitti.Neden Melih Gökçek güdümlü Ankaraspor'a bedava yolladıysak büyük soru işareti.
Kürşat'ın da transferi gündemdeydi Ankaraspor'a ama engel var.Bir futbolcu bi sezonda 3 takım formasını giyemez.
Mehmet Yılmaz büyük ihtimal gidici öyle gözüküyor.
Eller ve Jun transferleri ciddi bir maddi zarar yarattı sanırım.Bir de Fatih Akyel transferi kabus gibi olmalı..Quote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
Yanıtlıyayım Cengiz abi.Trabzonspor transfer döneminde kendi kendini asmıştır.Mali olanaklarının en üst seviyede olduğu bir dönemde nokta atışlarla şampiyonluğu yakalayabilecek bir noktayken yanlış ve acele transferler işi bu noktaya getirdi.Tabii bi ara sana da bahsettiğim yöneticiler arasındaki iç çekişmeler falan filan neyse.
Fabiano Eller 900.000 $'ye mal oldu.1 senelik kiralandı ve satamadık inş. orada iyi bir performans gösterir de bizim de elimizde patlamaz.
Tomas Jun konusu acayip bir kaos zaten.3 milyon € gibi yüksek bir bedele geldi ancak daha gol atamadı.Kaliteli olabilir ama gol atamadıktan sonra böyle oluyor işte.Zurawski gibi yetenekli ve kanımca Türkiye'de iş yapabilecek,Szymek ile anlaşabilecek ve Fatih Tekke'ye pivot santraforluk yapabilecek bi ismi alamadık veya almadık.Onun için de 3 milyon € istediler.Sanırsam en son 2.5 milyon € kadar indirmişlerdi ancak işte yöneticiler arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı bu adamı elimizden kaçırdık.3 milyon € vermemek için yoğun pazarlıklar yaptığımız hatta 1 devre bekleyelim dediğimi Zurawski'den sonra pat diye 3 milyon €'yu Jun'un önüne atıverdik.Bence Jun'dan kaybımız olur.3 milyon € kim verir bilmiyorum.
** İç Transferler **
Cihan Can, Galatasaray'dan Sakaryaspor'a (kiralık)
Arda Turan, Galatasaray'dan V.Manisaspor'a (kiralık)
Zafer Şakar, Galatasaray'dan V.Manisaspor'a (kiralık)
Altan Aksoy, Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a (kiralık)
Tayfun Korkut, Beşiktaş'tan serbest bırakıldı.
Abdel Fahmi, Gaziantepspor'dan serbest bırakıldı.
Burak Akdiş, Kayseri Erciyespor'dan Bursaspor'a (transfer)
Serdal Poyraz, Sivasspor'dan Diyarbakırspor'a (transfer)
Tarık Daşgün, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Murat Şentürk, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Serkan Akyüz, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Tarkan Özyılmaz, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Doğan Şahin, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Ferhat Aydoğdu, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Kâmil Karaaslan, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
Kerim Yılmaz, Yozgatspor'dan serbest bırakıldı.
** Dış Transferler **
Vidic, Spartak Moskova'dan Manchester United'a (transfer)
Jan Kromkamp, Villarreal'den Liverpool'a (transfer)
Antonio Cassano, Roma'dan Real Madrid'e (transfer)
Walter Pandiani, Birmingham'dan Espanyol'a (transfer)
Cicinho, Sao Paulo'dan Real Madrid'e (transfer)
Steven Pienaar, Ajax'tan B.Dortmund'a (transfer)
Marco Di Vaio, Valencia'dan Monaco'ya (kiralık)
Gustavo Manduca, Maritimo Funchal'dan Benfica'ya (transfer)
José Miguel da Rocha Fonte, Setubal'dan Benfica'ya (transfer)
Leandro Romagnoli, Veracruz'dan Sporting Lizbon'a (transfer)
Giovanni Elber, Serbestten Cruzeiro'ya.
Federico Nieto, Rangers'dan serbest bırakıldı.
Josep Guardiola, Al-Ahli(Katar)'den Dorados de Culiacan(Meksika)'a (transfer)
** İç Transferler **
Alaaddin Özsoy, Gölcükspor'dan Bursa Merinosspor'a (transfer)
Ertuğrul Arslan, Sivasspor'dan Bursaspor'a (kiralık)
Oğuzhan Doğar, Uşakspor'dan Mersin İdman Yurdu'na (transfer)
Murat Doymuş, Mainz 05'ten Samsunspor'a (transfer)
Fatih Akyel, PAOK'tan Trabzonspor'a (transfer)
İbrahima Gueye, CSKA Sofya'dan Samsunspor'a (transfer)
Filip Holosko, Slovan Liberec'ten Vestel Manisaspor'a (transfer)
Selçuk İnan, Çanakkale Darnadelspor'dan Vestel Manisaspor'a (transfer)
dökdür sevgin dökdür benim yerimi sen aldin bu kısımda walla helal.
ellerine sağlık ronaldo
Quote:
Originally Posted by Cristiano Ronaldo
Zelenka mı, Zelenka mıııııııııı ?? :eek:
İnanmıyorum, inanamıyorum.Kendisine yeni Nedved deniliyordu, Ersun Yanal'ın transfer politikası hep şaşırtmıştır beni.Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nde de güçlü,hızlı,baskılı oynayan takımlar oluşturmuştu.
Selçuk İnan da çok yetenekli, o da çok iyi bir transfer.Manisa elindeki ekonomik gücü iyi bir şekilde kullanmaya başladı.İnşallah hedefledikleri gibi güçlü, şampiyonluğu hedefleyebilen bir kadro kurabilirler..
SON DAKİKA: Vestel Manisaspor teknik menajeri Doç.Dr Niyazi Eneseler basında çıkan Sparta Prag’lı Zelenka’nın transferini yalanladı.
S.Prag çok fazla bonservis bedeli istemiştir büyük ihtimalle, bu transferin olması çok zordu zaten.Manisaspor'un bu noktadan sonra hata yapma lüksü fazla yok, zira lige iyi başlamadılar.Trasfer politikalarını eksiksiz hazırlamalılar..Quote:
Originally Posted by Cristiano Ronaldo
Bugün Fanatik'te böyle bir haber çıktı. V.Manisa'nın Zelenka'ya 3 Milyon Euro vereceği söylenmiş. Bence V.Manisa 3 milyon Euro'yu veremezdi. Belki verirlerdi ama ABOOO'nun da dediği gibi sezona kötü bir giriş yaptılar.Zaten bu haberi pek fazla dikkate almamak gerekir. Sonuçta Doç.Dr Niyazi Eneseler bu haberi yalanladı.Quote:
Originally Posted by Fanatik Gazetesi
Hatırlayın, Denilson da geliyordu..
** Dış Transferler **
Matteo Guardalben, Parma'dan Palermo'ya (takas)
Cristiano Lupatelli, Palermo'dan Parma'ya (takas)
Antonio Chimenti, Juventus'tan Cagliari'ye (transfer)
Nenad Jesterovic, Anderletch'ten Al-Ain(Birleşik Arap Emirlikleri)'e (transfer)
Marco Caneira, Valencia'dan Sporting Lizbon'a (transfer)
Sezer Öztürk, Bayer Leverkusen'den Nürnberg'e (transfer)
Ümit Davala, Werder Bremen'den serbest bırakıldı.
** İç Transferler **
Mehmet Ayaz, Kayseri Erciyesspor'dan Sakaryaspor'a (transfer)
Deniz Kolgu, Ankaragücü'nden Sakaryaspor'a (transfer)
Mehmet Karayer, Sarıyer'den Pazarspor'a (transfer)
Serkan Çelik, Karabükspor'dan Ankara Tarım Kredispor'a (transfer)
Yaşar, Karabükspor'dan Ankara Tarım Kredispor'a (transfer)
Mustafa, Karabükspor'dan Ankara Tarım Kredispor'a (transfer)
Özgür, Uşakspor'dan Karabükspor'a (transfer)
Mustafa Özçelik, Uşakspor'dan Karabükspor'a (transfer)
Önder, Çanakkale Dardanelspor'dan Karabükspor'a (transfer)
Fevzi, Bucaspor'dan Siirtspor'a (transfer)
Mithat, Fenerbahçe'den Siirtspor'a (transfer)
Erdal, Mardinspor'dan Siirtspor'a (transfer)
Cengiz Güner, Kahramanmaraşspor'dan Gaskispor'a (transfer)
Hasan Bal, Büyükşehir Belediyespor'dan Gaskispor'a (transfer)
Erhan Özdil, DİSKİ'den Gaskispor'a (transfer)
Edip Saruhan, Gaziantepspor PAF'tan Gaskispor'a (transfer)
Abdullah Halman, Gaziantepspor PAF'tan Gaskispor'a (transfer)
Murat Ceylan, Gaziantepspor PAF'tan Gaskispor'a (transfer)
Mehmet Yıldırım, Kırşehirspor'dan Bulancakspor'a (transfer)
Çağatay Acar, Artvin Hopaspor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Kâmil Durmuş, Maltepespor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Engin Çalışkan, Bilecikspor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Gökhan Demirel, Akhisar Belediyespor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Güray Yalçınkaya, Denizli Belediyespor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Serdar Ergelen, Denizli Belediyespor'dan Kütahyaspor'a (transfer)
Radek Dosoudil, Denizlispor'dan serbest bırakıldı.
Orhan, Pazarspor'dan serbest bırakıldı.
Cemal, Pazarspor'dan serbest bırakıldı.
İlker Yalçın, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.
Özgür Nurlu, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.
İbrahim Uzun, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.
Kadir Tiryaki, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.
Süleyman Güzel, Gaskispor'dan serbest bırakıldı.
Çok teşekkürler abi.Çok uğraş veriyorsun belli.
Çok sağol Sevgin Abi.Güzel çalışma.Emeğe saygı!..
Caneria Valencia'da daha fazla süre almayı hakediyordu.Lupatelli de iyi transfer olmuş Parma için, orta sahaya yakın oynarak geriden süpriz çıkışları ile tanınan bir forvet..
MANİSASPOR alamayacagi adamlari böyle medyaya duyurarak en büyük hatayi yapior önce FEDERİCO İNSUA sonra JAN KRİSTİANSEN ondan sonraDENİLSON simdide ZELENKA.Cok Gülünc zaten bu adamlar su anda MANİSADA olsaydi emin olun su anda ligde İkinci bilemediniz üçüncü sirada olurlardi.İNSUA yi aldik dediler allah askina GALATASARAY alamadi Manisa nasil alacak hadi parayi verdiler diyelim adam GS İle MANİSA yi ayni kefeye koyarmi?
Yaa arkadasim bu ZELENKA'yi sene basi ve gecen sene sonu MİLAN istedi alamadi.Adam MANİSA'da ne yapcak allah askina.Hadi Gelmek istedi diyelim transfer borsasi iyi olan bir oyuncuyu SPARTA PRAGUE gibi her zaman futbol kültürünün içinde olmus bir klup hadi biz seni gönderdik dermi.Adam 1 sene daha elinde tutar 3 e satacagina 6 ya satar.Biraz mantikli olalim MANİSASPORA da dereyi görmeden paçayi sivamayin diyelim.
Adamların arkasında Vestel var.para var yani sponsor desteği,parayı fazla fazla verirse ço rahat alırlar.