Adrianonun bonservisiyle alınması çok zor gibi
Printable View
Adrianonun bonservisiyle alınması çok zor gibi
Sponsorumuz Varsa İş İkna Etmeye Kalır :):D
Adriano'yu Napolide istiyor :)
bi tanede ben yazayım bakalım hangisi tutacak :D:D:D
İtalya’ya giden Adnan Polat, Roma’nın Brezilyalı yıldızı ile Juventuslu Zebina’ya teklifte bulundu
SİMİC TAMAM GİBİ
G.Saray Başkanı Adnan Polat, yönetici Haldun Üstünel ile birlikte dün ikinci kez İtalya seferine çıktı. Geçtiğimiz hafta Milan Başkanı Adriano Galliani ile görüşüp, Hırvat oyuncu Dario Simic için söz alan Polat, İtalyan kulübünün yetkilileriyle bir kez daha bir araya geldi. Görüşmelerin çok olumlu geçtiği öğrenilirken, Avrupa Şampiyonası sonrasında Simic’in büyük ihtimalle sarı-kırmızılı formayı giyeceği belirtildi. Milan’ın bu futbolcuyu çok cüzi bir bonservis bedeliyle G.Saray’a verme sözü verdiği ifade edilirken, yöneticilerin Hırvatistan Milli Takımı kampında bulunan futbolcuyu ikna etmesi durumunda transferin kesinleşeceği bildirildi.
2. TERCİH ZEBİNA
Milan’la yapılan pazarlıktan mutlu ayrılan Adnan Polat, daha sonra rotasını iki önemli futbolcuya çevirdi. Sabri’yi gözden çıkaran yönetim, sağ kanattaki boşluğu doldurabilmek için dünya futbolunun iki önemli ismine resmi teklif götürdü. İki sezon önce Real Madrid’den Roma’ya transfer olan Cicinho için 8 milyon euroyu gözden çıkaran Polat, bu futbolcuya alternatif olarak Juventus’un tecrübeli sağ kanat oyuncusu Zebina için de temasta bulundu. Roma Kulübü’nün 27 yaşındaki Brezilyalı yıldızı satmayı pek düşünmediği belirtilirken, Juventus’un, 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zebina için 3 milyon euro istediği öğrenildi. > Ercan YILDIZ
Arda ısrarı
Emre Belözoğlu’nu F.Bahçe’ye veren Newcastle United, Arda’yı G.Saray’dan koparmak için düğmeye bastı. Genç yıldız için sarı-kırmızılı kulübe ilk kez resmi teklifte bulunan İngiliz kulübü, kapıyı 9 milyon pounddan (18 milyon dolar) açtı. Yönetimin bu teklife şimdilik bir cevap vermediği, İngiliz kulübünü EURO2008 bitimine kadar oyalayarak başka taliplerinin de çıkmasını beklediği bildirildi.
‘Alman olacak’
Futbol Komitesi yöneticilerinden Tunca Hazinedaroğlu, teknik direktör konusunda sona yaklaştıklarını söyledi. Aday sayısının 3’e düştüğünü belirten Hazinedaroğlu, “En geç pazar günü yeni hocamıza imzayı attıracağız. Karar aşamasındayız. Galiba Alman bir teknik direktörle çalışacağız” dedi. Hazinedaroğlu’nun bu açıklaması, yönetimin Skibbe ismine sıcak baktığını gözler önüne serdi.
AYDIN 5 SENE DAHA
G.Saray genç futbolcusu Aydın Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada geçen sezon İstanbul B. Bld’de kiralık olarak forma giyen Aydın Yılmaz İle 5 Yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.
Kaynak:Türkiye
Zorunlu Açıklama
Bugün bir internet sitesinde, İtalya'nın Inter kulübünde forma giyen Adriano ile transfer görüşmeleri yapıldığı yönünde bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haber gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Geçmiş olsun..:)
Bu yalanlamaya sevindim.Biz hiç transfer yalanlaması yapmıyorduk. Bu haber cıkar cıkmaz yalanlandı.demekki birşeyler var.Hadi hayırlısı.
Hakikaten benim içimde bi umut var nedense...
Teknik direktör arayışları için İtalya’nın Milano şehrinde bulunan Başkan Adnan Polat’ın futbolcu transferi için de girişimlerini sürdürdüğü ve büyük bir bombayı patlatma hazırlığında olduğu iddia edildi.
Adnan Polat’ın Inter kulübüyle temasta olduğu ve Adriano’nun yüksek bonservisini indirmeye çalıştığı gelen haberler arasında.
Galatasaray’ın ödeyebileceği miktarın üzerinde olan bonservis bedelini sponsorlar aracılığıyla da karşılamayı düşünen Başkan Polat’ın en kötü şartlarda kiralama yoluna gidebileceği belirtildi.
Adnan Polat’ın kişisel girişimlerine rağmen bu transferin gerçekleşmesi hiç de kolay bir ihtimal olarak görünmüyor.
Öte yandan İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria, Adriano için Inter'e resmi teklifte bulunduğunu internet sitesinden açıkladı.
G.SARAY'DAN AÇIKLAMA...
Bu arada Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak Adriano ile ilgilendikleri yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi...
MARATON.COM.TR ÖZEL
Hayret yalanlamislar, yani birseyler bar :)
Bu gidişle bu takımın başına kimseyi getiremeyecekler..yakında yeni t.d belli olmazsa seneye hüsran yaşayabiliriz
ya getirin artık birini..Anadolu kulübü olsak birini bulmuştuk.. td siz kaç. ay oldu....
Galatasarayın Adriano'yu ikna edebileceğini düşünmüyorum.Geçen sene biz Carlos,Zico,Alex faktörlerine rağmen edemedik Galarasaray da onlarda bile yok.Yani zor bir transfer bence.
Belli ki ciddi şeyler var Adriano konusunda.Galatasaray Adriano'yu alırsa büyük bir bomba patlatmış olur gerçekten.
Gereksiz yere panik yapıyoruz..Hemen karamsarlık başlamış..Galatasaray'a gelmek isteyen bir sürü hoca var..Yönetimin amacı takıma uygun,Egitimli.Çok yaşlı olmayan,Scoutluk işini iyi bilen bir hoca arıyorlar ki 3 kişi varmış:)Adnan polat ve yöneticiler En geç pazar günü bitecek dedi..İyi biri gelirse ne yapacaksınız..Bence sakin olalım sabırla bekleyelim derim..Daha sonra elestirimizi yaparız..
Teknik direktör gelmezse Cevat Hoca duruyor :p bu işin şakası tabi biri gelsin artık valla.
ben şahsen adriano'yu istemiyorum..buraya gelecek sonra anelka gibi olacak.. adriano yerine koneyi isterim..
görüşmeler final aşamasında en geç pazar açıklanacaktır..
İnşallah Pazar günü belli olur.Kaç gün oldu..
Bu kadar beklediysek kayda değer biri gelmeli hagi b.korkmaz skibbe kalitesinde biri gelirse yuh olsun..! :(Bu kaçıncı pazar... pazarlar bitmiyo tabii :p
NTVSpor'da Altta Adnan Polat ; "Önümüzdeki Hafta İçi Birini Getireceğiz " dedi, yazıyordu.
Adriano'nun Türkiye'ye gelmesini çok isterim.. Kim getirebiliyorsa, kesinlikle getirmeli.. Gençlerimizin bu gibi futbolculardan öğrenecekleri çok şeyler var(yetenek açısından)..
Sao Paulo'da çok iyi bir sezın geçiriyor ve yeniden milli takıma çağrıldı. Kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum.
Bu arada İnter'le sorunu neydi? Vardı birşey ama unuttum şimdi ya, ondan kadro dışı falan kalmıştı.
Adriano Mancini'yle sorunu vardı bu sezon Mourinho geçti. Adriano'dan yararlanabilir onu getirmeninde çok kolay olacağını sanmıyorum. Büyük paralar ister mutlaka, Haa getirirse Galatasaray müthiş iş başarır Adriano gibi oyuncuyu ligimizde izlemekten zevk alırım
Mourinho da adriano yu istemedigini belirtmiş sanırım. Zaten onu şuanki formuyla İnter satsa da diger kulüplerden bize gelmesi zor. Konu da resmi siteden yalanlandı zaten :) DHA dedik , Kadir Çetincalı dedik, bagrımıza bastık , o GS hakkında kolpa haber yapmaz dedik alayı kolpa cıktı :p :zuhaha
Hatunlarla eller havaya yaparken yakalanmıştı :zuhaha
Daha sonra kulübeye çekilmesini ve şampiyonlar ligi kadrosuna isminin verilmemesi üzerine Mancini ile tartıştı.. Morinho'da zaten böyle sorunlu adamları hiç sevmeyen bir adam.. Bu nedenle kadroda istemeyecektir Adriano'yu..
Her ne olursa olsun, Adriano önemli bir oyuncudur, yetenekli bir oyuncudur, çok fazla özellikleri olan bir oyuncudur, fizik olarak çok güçlü bir oyuncudur..
Şu teknik direktörü alsak çok iyi olucak hala isimler dönüyor bakalım olmazsa Cevat hoca ile devam edin daha iyi olur bence yönetim daha önce belirlemeliydi hocamızı
Adriano birgün türkiyeye gelecek :)
Aziz Ustel ATV'de; Kulupteki arkadaslarla konustum bana basinda ismi gecmeyen bir ismin buyuk ihtimal bittigini soylediler bu kisi Lyon'un hocasi dedi.Alain perrin yani:)
valla perrin niye gelsin ki? adam orda rahat surekli sampiyon oluyor :)
Perrin Lyon dan kovuLdu.
valla lyon resmi sitesinde falan hala teknik direktor olarak gorunuyor
Yardım et Merkel!
Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, teknik direktör Matthias Sammer´i ikna etmesi için Almanya Başbakanı Angela Merkel´den bile ricada bulunduğu iddia edildi.
6.6.2008
Çok sıcak baktı
Teknik direktör arayışları çerçevesinde henüz somut bir gelişme kaydedemeyen Galatasaray Yönetimi’nin, Matthias Sammer için ilginç bir yönteme başvurduğu iddia edildi. Almanya Futbol Federasyonu’nda görevli olan ve geçtiğimiz günlerde sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatan Sammer’i ikna etmesi adına Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Almanya Başbakanı Angela Merkel’le temasa geçtiği öne sürüldü. Merkel’in, iki ülkenin ilişkileri açısından bu talebe hayli sıcak baktığı da gelen haberler arasında.
Büyük gün pazar!
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise FANATİK’e yaptığı özel açıklamada, hoca konusunun pazar günü netleşeceğini söyledi. Sezgin, “Hem yeni teknik direktörümüzü hem de transferdeki son durumu pazar günü duyurmayı planlıyoruz. O güne kadar girişimlerimiz devam edecektir. Taraftarlarımız hiç merak etmesin” ifadesini kullandı. Sammer dışındaki çalıştırıcı adayları arasında Michael Skibbe, Falko Götz, Didier Deschamps ve Michael Laudrup var.
KAYNAK:FANATİK(Yalçın DÜMER)
yalcin dumer de spor yazari oldu ya PES
Pek inanılacak bir haber değil haberde iddaa edildi gibi laflar var.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=61033
Burda yazıyor Perrin hakkında. Fransa da yaşan arkadaşLarımda daha zaten ŞL de eLendikten sonra Perrin in biLetinin kesiLdiğini söyLemişLerdi bana. Yani Perrin boşta zaten şu anda.
hmm bakalim neyse gorcez zaten. ama bence gelmez
Gs İnter'in kadroda görmek istemediği David Suazo ile ilgileniyomuş...
interden ilgilenilen oyuncular: Crespo-Adriano-Suazo :D