eduardo costa
Printable View
eduardo costa
Önerileriniz için teşekkür ederim. Ancak belirtmeyi unutmuşum ileri 3 lüde oynayacak :).
Sizce Jeremy Mathieu sol bekte mi daha iyi oynar sol açıkta mı?
arkadaşlar gs ile oyuna başladım
sattığım oyuncular:lincoln,nonda,linderoth,volkan yaman,aykut erçetin
kiralık yolladıklarım:meira,baros
aldıklarım:vukcevic(amc),keirrison,pogrebnyak(kira lık),goossens dl ,david (palmeirastan aldım),uğur yildirim
kadrom
de santhis
sabri-david(emre güngör)-servet(emre güngör)-goossens(balta
m.topal(barış)
arda(uğur) kewell(hasan)
vukcevic
pogrebnyak(ümit)-keirrison(yaser)
sizce nasıl lig şampiyonluğundan eminim avrupada iş görürmü bu kadro bu arada 9.1 de oynuom
Sabrinin yerine bi adam al, zebinayı öneririm ilk sezon için,2.sezon daha kalitelisini bulursun zaten..
Profilini koyabilirmisin :)
beyler ikinci sezondayım gs ye meira nın yerine kaliteli bi stoper lazım değeri fazla olmasın en fazla 7-8 fln cvp bekliyorum
merrhaba arkadaslar ,
uzun süren öss sürecinden sonra tekrar fm ye başladim vee Galatasaray ile yeni bir kariyer açtım.Oyun versiyonu yanliş hatirlamiyorsam 9.0.1
bir kaç hazirlik maçı yaptım ve acik söylemek gerekirse takimi beğenmedim :/
takimdan ilk sezonda
Lincoln - 10 m $, linderoth 9.5 m
nonda 4.5 m , ümit karan 1.3 m gibi ücretlerle sattım .
* yaptigim tek transfer b.leverkusen ' den 5 m euro 'ya aldigim arturo VidAl
4-4-2 dizilişiyle oynatmayi düsünüyorum takimi bana önerebileceginiz 442 de barosun yanina uyumlu bir forvet oyuncusu , ve bir sağ kanat oyuncusu önerirmisiniz ?( transfer bütçesi 7.5 m euro)
eywallah saolun beyler bakıcam oyunculara
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
david çıkmadı ya ortak kariyer oynuroum arkdş brezilya ligini seçmemiş heralde:(
9.0.3 te bana şöyle attığını sokacak bir forvet şart hadi biraz kahve işi oldu bu ama di natale yerine oynatacağım bir adam,keirrison artist çıktı marquinhos'u alıp sıkılmak ta istemiyorum adam kariyer düşmanı 2 senede tüm kupaları getiriyo.Bu iki isim dışında biri lazım bana,bunlara ek olarak bir pozisyon almayı bilen yaşı genç bir dl ve handanovic ten daha aklı selim bir kaleci:D liste kaparık epeyce.
biraz paran varsa, st-cardozo, dl-masilela- gk-vilar derim.
ama bunlar 9.1.0'da üst düzeydeler. 9.3.0'ı bilmem. bir bak derim yine de.
masilela çok hücumu düşünüyo ya özellik olarak,önünde forvetten devşirdiğim alexis sanchez var zaten defans mahvolcak:D
fm2009'u uzun süredir oynamıyordum, oyuncular hakkında fazla geniş değilim kusura bakma. :)
arkdşlar elimdeki oyuncular şöyle
orkun-aykut
hakan-ibrahim kaş-servet-bekir-ugur uçar-masilela-alparslan
barış-arda-topal-mezague-borges-aydın-sabri
lewandowski-keirrison-marquinhos-saivet-ümit-yaser
var ama istediğim verimi alamıyorum bu kadrodan
9.1 versiyon ne yapabilirim?
Forvetler çok güçlü olmuş,9.1 in gerektiği şekilde lewandowski pivot forvette oynar yanına da rotasyon yaparsın diğer isimlerden fakat marquinhos ilk tercihin olsun.4-4-2 kullanabilirsin özellikle izmer ve role theory epeyce işine yarar.kaleyi biraz güçlendirmeye bak aynı şekilde defansını da,hakan ve uğur bek olarak seni idare ederler bir yabancı ya da serdar taşçıyı monte edebilirsin rahatça,orta sahanı epeyce güçsüz buldum ancak regen beklemeni öneririm 9.1 de,çıkan yetenekleri toplamaya bak 9.1 de başarının yolu regenlerden geçiyor çünkü.
Tek forvet oynat arkasına amc her iki kanada da adam yerleştir. Büyük ihtimalle ozaman verim alırsın. Tabi oyunculara verdiğin komutlarıda dikkatli seçmelisin.. Ve tabi takım konuşmasınıda etkili yapmalısın.. Amauri çok yönlü bir oyuncu, mutlaka bir şekilde katkı sağlaması lazım..
bana cevap verecek olan yok mu??
Takım maşallah canavar :D benim şu anda Fenerbahçe kariyerimde kullandığım taktik ideal olur.Oyunun kendi 4-2-4 attacking taktiği.
orkun
Uğur-İbrahim-Servet-Masilela
M.Topal(DMC'ye dönük)-Barış veya Borges(Hangisi iyi ise)
Sağda Saivet - Solda Marquinhos - 2FC Keirrison-Lewa
Süper olur,bence bir dene,TSL'de süper gidiyor.
juvede oynuyorum amauri ve camoranesi nin arkasına sağlam yedekler lazım önerebileceğiniz birilieri var mı?
Keirrison'u al Amauri'nin yedeği olarak. Gerçi bir süre sonra babasını bile tanımıyor oyunda ama neyse.:) Keirrison ilk önerim, AMR'ye ise kesinlikle Marquinhos.:)
yani palmeiras ı toplayıp geleyim :)
Keirrison ve Marquinhos'u da aldım şimdi juvede belirli bi yaş sıkıntısı var onu da aşacağız inşallah yaşlıların teknik özellikleri iyide fiziksel özellikleri aşağı iniyor durmadan camoranesi 50 yaşına kadar oynatmayı düşünüodum:) fakat fiziksel uygunluk yüzünden kesecem galiba
trezeguet bende sattım Iaquinta yı sattım del piero yu satsam mı diye düşünüyom ama gönlüm elvermiyor nedved aynı şekil bilmiyorum napcam zaten sol bek falan aldım stoperlerde baya yaşlandı sezon sonu sağlam bi revizyon yapcam tandem de aklımda pek bi isim yok bi iki isim alabilirsem buradan iyi olacak
Del Piero'yu satma bence.:) Nedved zaten futbolu bırakıyor.:)
Bek olarak Brezilya ligine yönel yine.:) Olmadı DR için Gökhan Gönül'ü al derim ben.:) DL için ise Jeremy Mathieu önerimdir.:) bu ikisinin yaşı biraz fazla olabilir. Genç ararsan Brezilya ligine veya Arjantin ligine bak. Oralardan hiç isim gelmiyor şu anda aklıma...
sol bek filipe var çok sağlam olarak hem pasaport sorunu da yok,seitaridis te sağ bek olarak idare edebilir fiyat kalite açısından ancak eboue ye bakabilirsin bazen satılık listesine konuyor ilk baştan.
De Ceglie neyine yetmiyor Juve'de sol bek olarak süper bi bek.
Legro'nun yerine Zapata alabilirsin.
MC'ye Moutinho ilaç olur.
Sağ tarafa Balotelli süper olur. Del Piero 2 sezon yeter sonra Giovinco işini görür.
Kaleye yedek birini alabilirsin, Manninger falan bi işe yaramıyor kova gibi.
Sağ Bek Rafinha 11 numara.
MC'de Marchisio falan kesin değerlendir baya gol atıyor. :)
de ceglie ayar çıkarıyordu sattım almeria dan guilherme yi aldım marchisio da ayar çıkarmaya başladı ne olur ne olmaz axel witsel i aldım sağ tarafta marquinhos u düşünüom keirrison bi kaç maç oynattım verim alamadım ama 1-2 maçlık performans önemli değil amauri o mevkiide vazgeçilmezim bnm
http://img200.imageshack.us/img200/5...umuaggermi.jpg
Radu mu Agger mi? Fikirleriniz.. :)
Agger tabi Oğuz. Radunun tek artısı soldada oynaması
kesinlikle agger