Özgür Çek ile anlaşmışlar, 3.5 yıllık sözleşme.
Özgür Çek ile anlaşmışlar, 3.5 yıllık sözleşme.
Dede' den birşeyler kaparsa çok iyi oyuncu olabilir.
Futbolcu kendi geleceği hakkında doğru kararlar vermelidir. İki mevkiye de yeteneği olan bir oyuncu olan Özgür Çek, ben sol bek oynayacağım deyip ortalama bir performans gösterirse maksimum 1-2 seneye yine büyük bir kulüpte kendine yer bulur, hem kendi kazanır hem de Eskişehirspor'a kazandırır. Sol açık oynayacağım derse iyi bir performansla bile bundan sonra gidebileceği en büyük takım büyük ihtimalle Eskişehirspor olarak kalır. Ülkedeki sol bek sıkıntısını görüp (Hakan Balta forma yüzü göremiyor, İsmail Köybaşı'nın sakatlıktan nasıl döneceği meçhul, elde var Hasan Ali.) bunu fırsata çevirebilir umarım.
Özgür'ün başarılı olmasını çok istiyorum. Hayırlı olsun.
Eskişehir Transfer sezonu 2 Sırp oyuncu transfer ederek devam etti.Biri kiralık diğeri satın alındı.Bugün ilk maçlarına cıktılar Goran Causic (ORTA SAHA) Cıktığı ilk maçta gölünü attı.20 metreden tam köşeye attığı şut ağlarla buluştu.Diğer isim Andrej Mrkela (SAĞ KANAT) 90 dakika'da oyuna girdi.
Goran Causic Basit oynuyor.Ayakaları güçsüz biraz ama gelişmeye cok acık.İyi bir topcu olmaya adaylardan.1.000.000 Euro transfer bedeli ödendi.4.5 yıllık sözleşme imzalandı.
Andrej Mrkela Sağ kanat oyuna girdi.Hava Kar yağışlıydı.Sağ kanattan aldığı topu iyi bir süratla sürdü.Hızlı bir oyuncu.Yarım Sezonluğuna 100.000 Euro bedelle kiralandı.
İkisinin en büyük özelliği 20 yaşında.
Ben iki futbolcuyu kalite acısından beğendim.Hayırlı uğurlu Olsun.
Fm Profilleri.
http://f1301.hizliresim.com/15/d/hvvdz.png
http://f1301.hizliresim.com/15/d/hvvf4.png
Bu Mrkela, zamanında Beşiktaş'ta oynayan Mrkela'nın oğlu olmalı.
Es Es'i her zaman takdir ediyorum, Marsilya maçından sonra elenmelerine üzülmüştüm; umarım artık şu stadı yapıp adını daha çok konuştururlar. Türkiye'ye renk katan en güzel kulüplerden birisi.
Ersun Yanal transferde her zaman verim almıştır. Mutlaka bu transferlerde de kendini gösterecektir.
Güzel transfer olmuş.Quote:
Alfred N'Diaye Eskişehirspor'da
Bugün atılan imzalar sonrasında 1990 doğumlu Alfred N'Diaye, satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1 yıllığına kiralık olarak Eskişehirspor'a katıldı.
Çok iyi bir transfer. Tam bizim aradığımız tarzda bir oyuncuydu ön liberoya.
Nokta transfer kesinlikle, çok faydalı olacaktır. Hayırlı olsun.
Es - Es zaten iyi gidiyor, bir de Gekas giderse çok daha sağlam olurlar.Quote:
Gekas için Es Es devrede!
Gekas için Eskişehirspor'un da devreye girdiği gelen haberler arasında. Kırmızı-siyahlılar Necati'nin takımdan ayrılması halinde bu oyuncunun yerini Gekas ile doldurmayı planlıyor. Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Necati takımda kalsa bile Gekas'a olan ilgilerinin devam edeceğini söylemişti.
Son gün transferleri:
Cristóbal Jorquera :arrow: Eskişehirspor
Tanju Kayhan :arrow: Eskişehirspor (kiralık)
Erman Kılıç :arrow: Eskişehirspor
Mahmut Boz :arrow: Eskişehirspor
Okan Aydın :arrow: Eskişehirspor
Bertul Kocabaş :arrow: Eskişehirspor
bertul ve okan aydin icin cok cok iyi seyler soluyorlar.. bakalim nolcak gorecegiz... hayirli olsun
Eskişehirsporlu futbolcu Mahmut Boz, siyah-kırmızılı takımla sona eren sözleşmesini yenilemedi.
Boz yaptığı açıklamada, Eskişehirspor ile olan sözleşmesinin bugün itibariyle sona erdiğini bildirdi.
Eskişehirspor yönetiminin ücretinde indirim yapmasını isteğini ifade eden Boz, şöyle konuştu:
"Ücretimde ciddi düşüş istediler. Ben de bunu kabul etmedim. Eskişehirspor ile olan ilişkimi bitirdim. Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor ve PTT 1. Lig'den 4-5 takımla görüşüyorum. Süper Lig'de futbol oynamak istiyorum. Eskişehirspor ile olan 1+2 yıllık sözleşmemdeki opsiyonun kullanılmasına izin vermedim."
Eskişehirspor forması altında 7 maça çıkan Boz, bir de gol kaydetti.
Es Es'e gurbetçi takviyesi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, FC Nürnberg'ten gurbetçi oyuncu Berkay Dabanlı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
http://mdcdn.sporx.com/img/31/2014/berkay.jpg
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, FC Nürnberg'ten gurbetçi oyuncu Berkay Dabanlı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Eskişehirspor gelecek sezonun genç kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarına başladı. Eskişehirspor FC Nürnberg'de forma giyen Berkay Dabanlı ile 3 yıllığına sözleşme imzaladı.
Vali Hanefi Demirkol Tesislerin gerçekleştirilen imza töreninde genç futbolcu, Kulüp Teknik Asbaşkan Mehmet Akman, Yönetim Kurulu üyelerinden Bilge Kosbatur, Ömer Osman Şahin ile Menejer Özgür Tulun'un katıldı.
1990 doğumlu olan ve defans bölgesinde görev yapan 1.90 boyundaki Berkay Dabanlı bundan önce FSV Frankfurt II, Bayer Leverkusen II, Kayserispor ve 1. FC Nürnberg takımlarında forma giydi. (cihan)
http://www.eskisehirspor.org/haber_r...esmoriimza.jpg
Funes Mori Eskişehirspor'da
1991 Arjantin doğumlu forvet oyuncusu Rogelio Funes Mori satın alma opsiyonu kulübümüzde olacak şekilde kiralık olarak 1 yıllığına Eskişehirspor'lu oldu.
Kulüp Başkan Vekilimiz Ahmet Yalçın, Teknik Asbaşkanımız Mehmet Akman ve Teknik Asbaşkan Yardımcımız Aytekin Aykın ile bir araya gelerek kendini 1 yıllığına Eskişehirspor'lu yapan sözleşmeye imza atan Mori futbol hayatına River Plate takımında başladı. Benfica'dan kiraladığımız genç forvet, 1 kez Arjantin A Milli formasını, 12 kez de U-20 ve 2 kez de U-17 formasını giydi.
Transfer hakkında açıklamada bulunan Mehmet Akman "Avrupa'da 2, Türkiye'de de 3 takımın peşinde olduğu Funes Mori'yi Eskişehirspor'a kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Kendisi forvet hattında santrafor olarak görev alıyor. Forvet hattımıza ciddi bir destek yapmış olduk, camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Mori’ye Eskişehirspor'a hoşgeldin der başarılı bir futbol kariyeri dileriz.
eskisehirspor.org
Eskişehirspor Alexander Büttner'i 1 Milyon Avro karşılığında 1 yıllığına kiraladı
İyi Transfer. İş Yapar Hırçın Bir Futbolcu
Dinamo Moskova'ya transfer olmamışmıydı Büttner?
Arkadaş yanlış bilgi vermiş heralde Dinamo Moskova'ya gitti.
Aynen adam yeni transfer oldu daha Rusya'ya :D
Eskişehirspor’da mutlu son. Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Kırmızı-Siyahlılar; Mirkan Aydın, Berkay Dabanlı, Birol Parlak, Ali Şaşal, Vedat Muriqi, Andaç Güleryüz ve Rogelio Funes Mori’yi kadrosuna katmıştı. Kamara ve Necati Ateş’le yollarını ayıran Es Es’in hedefinde uzun süredir Spartak Moskova’nın 27 yaşındaki Brezilyalı forveti Welliton vardı. Parolayı ilk 5 olarak belirleyen yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla istediği oyuncunun transferini bitirdi. Günlerdir, golcü futbolcuyla ilgili tüm gelişmeleri yazan FANATİK, bu transferin detaylarına da ulaştı. Rus kulübünde teknik direktör Murat Yakın’ın gönderilmesine onay verdiği Welliton’ın bir yıl daha sözleşmesi vardı. Salı veya en geç çarşamba günü İstanbul’a gelecek olan Welliton buradan imza için Eskişehir’e geçecek. Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Eskişehirspor, Spartak Moskova’ya herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.
Bayramdan sonra Avusturya!
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde sezona hazırlanan Eskişehirspor, çalışmalarını 27 Temmuz’a kadar tesislerinde sürdürüp daha sonra yurt dışı kampı için Avusturya’ya gidecek.
Ömer Necati Albayrak / FANATİK
Forvet hattı iddalı olmuş.Mirkan-Funes Mori-Welliton
Eskişehirspor Başkan Vekili Ahmet Yalçın: Spartak Moskova'dan Welliton Soares de Morais ile 3 yıllığına anlaştık.
https://pbs.twimg.com/media/BtOYxu6IgAArESi.jpg
Eskişehirspor Başkan Vekili Ahmet Yalçın: Welliton, çok iyi bir golcü. Bu transferin gerçekleşmesinde Diego Angelo'nun da önemli etkisi oldu
Ergün Teber , Eskişehirspor'da.
http://www.eskisehirspor.org.tr/habe...nteberimza.jpg
Eskişehirspor, Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu'nu 1 yıllığına kiralamak için anlaşmaya vardı
Ömer Şişmanoğlu Avusturya kampımıza katıldı
http://www.eskisehirspor.org.tr/habe...ismanoglu2.jpg
1 yıllığına kiralık olarak Siyah-Kırmızı formayı giyecek olan Ömer Şişmanoğlu Avusturya kampımıza katıldı.
Bu gece saatlerinde takımımızın kaldığı otele gelerek Yönetim Kurulu üyemiz ve Teknik Asbaşkan Yardımcımız Aytekin Aykın ile bir araya gelen Ömer Şişmanoğlu "Başarılı olmak için geldim, Eskişehirspor'un bu sene yakalayacağı başarılarda pay sahibi olmak istiyorum" dedi.
Forma şansı bulacağı bir takıma gitseydi, keşke.
benim merak ettiğim welliton transferi ne oldu? resmi bir açıklama gelmedi sanırım.
Ömer çok fazla sakatlanıyor.Sanırım bu kendisine iyi bakmamasından.Açıkcası mantalitesi değişmediği sürece ki bu yaştan sonra zor değişir,pek bir ilerleme beklemiyorum Ömer'den.Anadolu kulüplerini dolaşır sırayla.
Geri gönderilmiş sanırım. Ömer'i de bu yüzden aldılar zaten.
Anlaşmaya göre, Ömer'in yıllık maaşının tamamı Eskişehir tarafından karşılanacak; ancak kiralama bedeli almayacağız her zaman olduğu gibi. Gel gelelim, biz yarın Tarık için gitsek 5 milyon euro demeyi bilirler.
Ah şu Anadolu takımları, ahhh! Büyük takımları yolunacak kaz gibi görmelerine sinir oluyorum.
geri göndermişlerse sebebini gerçekten merak ettim. welliton mükkemel transfer olurdu eskişehirspor için.
Eskişehirspor altyapıdan 18 yaşındaki kanat oyuncusu Mehmet Feyzi Yıldırım ile 3 yıllık profosyonel sözleşme imzaladı.
Sivasspor ile yollarını ayıran Serdar Özkan, Ertuğrul Sağlam'ın takımı Eskişehirspor ile prensipte anlaştı.
Eskişehirspor, Ankaragücü'nden Kaan Kanak ile anlaşmaya vardı
https://pbs.twimg.com/media/BvpbnWFCAAAtVUF.jpg