Merhaba...!
Printable View
Merhaba...!
İyi akşamlar arkadaşlar. Artık şu okul bitse de şu hocadan kurtulsak yahu?:D
hangi hoca serkan abi
Selam melam :schaf:
Aslında hepsi.:n:
Ama bir tanesi var ki, 6 saat dersi var Perşembe günleri ve bu 6 saatte hiç susmadan konuşabilme, çğrencileri ezebilme, çemkirebilme yeteneğine sahip. Üstelip proje dersinin hocası ve tasarlamamız için mezarlık projesi vardı. Kaç ay oldu projeye başlayalı ama hala 1 kişinin projesine bile eh işte idare eder demedi, hep kötü hep kötü... Perşembe günleri tüm yaşam enerjisini sömürüyor yahu adam.:D (İnşallah bu siteye takılmıyordur.:n: )
selam ıyı aksamlar herkese
Burada dedikodu yapmayın bereketi kaçıyor. :n:
Yok yahu herşeyin en iyisini o biliyor, buraya gelse FM'yi de en iyi kendisinin bildiğini söyler..:D
Neyse yine de bazı şeyleri gerçekten bizler için yaptığını düşünerek avutalım kendimizi.:D
Buranın sahibi gelmiş kaçıyorum ben :(
Kaçmayın şeker getirdim size :icon_biggrin:
nasılsınız dostlar
Neyse gençler dün gece hareketli geçmişti, şimdi yorgunluğunu hisseiyorum. Ben yatar, kalın sağlıcakla, iyi geceler...
İyi geceler Serkan abi ...
goodnight serkan abi
Açılsın gariii. ;)
selam bea.
varmı derdi olan.
mehmet aygunu ne zannedıyorsun sen kardesım ben en az 380 basıyorm aygune yaparsın dımı aygun rezıl olmayalım :D
Dalgalandımdaaaa durulduum.
TSI napıyor?
Gülşen konserinde çoşdum geldim :)
rocken coke bu sene yapılmıyor yazın ona alternatif bir program varmı istanbulda.
Selam melam
BarışaRock var diye biliyorum. Rocken Coke yapılsaydı çalışacaktım ne güzel yahu. Iyi para kaldırıyorum ben orada. (:
nasıl oluyor o iş abi :)
Boşver, buradan anlatılmaz. (: Bir gün MSN'e gelirsin anlatırım ben sana.
pekı olur :D
İyi Geceler..:)