:D Müthiş espri :D
Printable View
Ibrahim Ozturk BJK'ye hayirli olsun,cok iyi transfer!Taraflar anlasti 2 futbolcu+paraya!
diye yazmış Tunç Elibol Twitterdan
sonrada o 2 kişinin büyük ihtimalle Sivok ve Hakan Arıkan diye yazmış.
Ne kadar doğru bilemem de doğruysa İbrahim Öztürk için Sivok, Hakan ve para çok fazla değil mi
Artı bir de para? :eek:
bursaspor'dan oyuncu istemiyorum. hele ibrahim öztürk için sivok + hakan arıkan + para oluyorsa yazıklar olsun.
İbrahim Öztürk gibi vasat bir adam için Sivok+Arıkan+para he ? Vay anam vay..Çook yazık olur. Serdal Adalı'nın böyle bir hata yapacağını hiç sanmıyorum.
İbrahim Öztürk taaa 2. Lig B kategorisinde bizde oynarken izlerdim çok çok vasat bir adamdı. Kendini biraz Altay'da geliştirdi. Sonra Bursada biraz daha üstüne kattı ama kesinlikle yukarıda yazıldığı kadar edecek bir adam değil.
eşlerinin çocuklarının falan bonserviside veriliyor mu? terry geliyor sanki konuşulan miktarlar dudak uçuklatıcı.
Sivok verildiyse yazık..
Eğer gerçekleşirse Bursaspor için harika olur.Sağlam bir defans ve yerli iyi bir kaleci üstüne de para.Değmeyin keyiflerine.Beşiktaş'ın yurtdışı ve yurtiçi transferlerini aynı ismin yaptığından şüphe ediyorum :)
Ertem şener
beşiktaş'ın 2 transfer haberini cnn türk 24.00'te vereceğiz .yurt dışı ile konuştuk haberin doğruluğu kesin, ama olur mu? bilemem !!
hamit kesin değil ,söyleyeceğim isim hamit'ten de kesin deniliyor ! 24.00'te cnn türk @ciftkale 'de
Eger haber dogruysa yönetim yine yapmis yapacagini ama sanmiyorum. Sivok için onlar Ibrahim Öztürk arti para vermeleri lazim
Maicon ve Kaka dedi Ertem Şener :n:
Serdal Adalı öyle bir transferin altına imza atmaz.Adam Forlan'ı bile bonservissiz getirmeye çalışıyor.Eskiden olsa Forlan gelmeyi kabul ettikten sonra bonservisine ne kadar isteniyorsa verirdi yöneticilerimiz.
Yönetimin Kaka ve Maicon için girişimlerde bulunduğu duyumları 1 ayı aşkın süredir forzada dile getiriliyor ama imkansız ötesi transferler olduğu için pek ciddiye alınmıyordu.Tabii bunda geçen sene yaşanılanlardan çıkarılan dersler de var.
Zuhaha Kaka gelebilir aslında da :D Maicon nasıl gelsin be abi :D
Kaka geliyor demek vay be :)
Takımı baştan yaratacaklar sanırım.
Yılın haberciliği:D
Kaka gelsin babaannemi keserim.:icon_biggrin:
Kaka'nın Ka'sını Maicon'un Ma sını aldık diye KaMa diye bir oyuncu alıp gelmesinlerde :zuhaha
Ne Kaka, ne Maicon.
Sadece hayal olabilir bunlar.
Hem Kaka hem Maicon Türkiye Ligi'ni kesinlikle küçümseyeceklerdir. İmkansız bile tasvir edemez. Bu dedikodulara inanmamanızı öneririm, böyle bir transfer olması mümkün değil.
Bu maliyetleri de kimse karşılayamaz.
Ne Kaka'mı? Biri bendenmi bahsetti? Eğer Real teklifi kabul etmezse Rüştü ile Ferarri'yi verirler kesin hallolur. :zuhaha Yıldırım Demirören ne de olsa Ronaldo'nun kankası Kaka ile konuşur Ronaldo. :n:
Ertem Şener her zaman böyle bombalar patlatır..
Bende kim bu bomba diye mesajları okumaya başladım yukarıdan Kaka ve Maicon diyor deyince heralde yanlışlıkla yazdı arkadaş o mesajı dedim... İkiside elini sallasa Tr'den daha iyi liglerdeki takımlara kolayca gidebilirler. Takımlarımızın bu kadar yüksek maliyetli oyuncuları kaldırabileceklerini düşünmüyorum. Bir kere gelse bile takımın dengesi bozulur. Kaka bir yana Bjk takımı bir yana olur :) Herşey Kaka'ya özel ayarlanır. Bence takım içi dengeler alt üst olur. Her yönden imkansız. Ama BJK yönetimide getirirse tebrik eder yazdıklarımı yalar yutarım :D
Nuri > Madrid Kaka > Besiktas :p
Maicon ve Kaka çok uçuk isimler gerçekten. Ertem Şener bir bildiğimiz var heralde gibisinden haber yapıyor ancak bunlara bir Beşiktaşlı olarak ben de pek ihtimal vermiyorum. Ama artık şöyle de bir gerçek var takım bünyesinde "SERDAL ADALI"
Yok artık birisi Kaka mı dedi ?
Kaka gelebilir bence. Gelişi öyle fırtınalar yaratmaz. Şu anda Kaka'ya 30 milyon euro bonservis verecek bir takım yok. Ederi iyice düştü.
Ancak Kaka gereksiz bir transfer olur. Çünkü Kaka hücuma yönelik bir orta saha, Alex gibi bir ikinci forvet. Beşiktaş'ta onun gibi oyuncular mevcut, onun kadar kaliteli olmasa da.
Ben daha çok santrfor transferini bekliyorum. Forlan olabilir. Nilmar olabilir. Belki Lisandro Lopez olabilir. Bu adamlar daha faydalı olur.
Serdal Adalı geçen gün alacağımız yabancı oyuncular Quaresma,Simao veya Guti'den kötü oyuncular olmayacak demişti.Alamasak bile Maicon,Kaka gibi oyuncularla ismimizin geçmesi,bu tarz oyuncularla ilgilenmemiz de önemli bir şey diye düşünüyorum.Çok değil 2 sene önce öyle bir oyuncu alacağız ki Ronaldo transferini bile gölgede bırakacak diyip Tabata'yı getiren bir yönetime sahiptik.Bu arada Forlan'ın kesin bir şekilde bittiği,kupa finalinden sonra açıklanacağı söyleniyor.Hayırlısı bakalım.
Evet Forlan konusu tamamdır deniyor ama bakalım. Bobo'nun gönderileceği anlamına gelir bu eğer kesin anlaşıldıysa. Almeida gitmeyecek bence.
forlan konusu bitti. kesin anlaşılmış.
bana kalırsa maicon rahat gelir. yaşı ve sözleşmesinin seneye bitecek olması bunda en büyük etken. zaten inter'in van der wiel ile anlaştığı söyleniyor. açıksası maicon inter'de yıllık 1-2 milyon euro kazanıyordur. adam inter'de en uç başarılara ulaştı. senelik 3-4 milyon euro garanti para verirsek gelebilir. yaşından dolayı son büyük imzasını atacağı için bunun olma ihtimali çok yüksek.
hamit'de keza aynı şekilde iyi para kazanabileceği son imzasını atacak. türkiye'den sağlam para teklif eden 3 büyüklerden herhangi birisine gidebilir.
kaka ise gerçekçi hedef değil.
Adalı'nın 3 hedefi Kaka,Maicon,Hamit.Girişimler varmış ama getirebilecekleri sanmıyorum.Gelirlersede bizim ligi takmazlar.
maicon, no comment.
Kaka ve Maicon gibi dünya sınıfında futbolcuların Türk takımlarıyla adı geçince bazı kişiler '' Yok artık.Takımı satsalar alamazlar'' gibi tabirler kullanıyordu.Taki geçen sene Beşiktaş yönetimi cevabı en iyi şekilde verene kadar.Alınamayacak oyuncular değiller.Umarım bu tip oyuncular Türkiye Ligi'nin kalitesini bir nebze daha yukarı çeker.
Kaka tamamda Maicon imkansiz degil bence
Bjk ' nin her transferinde imkansız diyorsunuz abi. Ama adamlar alıyor.
Bu sebepten dolayı zaten herkesin imkansız demesi hoşuma gidiyor :)
Herkes imkansız desin ki bu adamlar da gelsin :)