Ersen yasmıslar ama o zaten serbest kaldı
Printable View
Ersen yasmıslar ama o zaten serbest kaldı
Kameni yi aLaLım :D
İçLerinde Kameni,Leo Franco,Moriantes ve Cannaaro dışındakiLer işe yaramaz..
Yattarayı aLsaLardı keşke.Bizen biri oLdu artık.ReaLde görmek isterdim onu açıkçası...
Sevilla'nın golcüsü Fredric Kanoute, Filistin'e desteğinin sadece yaşanan zulme karşı olduğundan kaynaklandığını belirtti.
Sevilla’nın formasını giyen Frederic Kanoute, ''Filistin'e desteğim siyasi veya dini değildi, bir zulme karşıydı'' dedi.
Kral Kupası'nda geçen haftalarda Deportivo'ya karşı oynanan maçta attığı golün ardından formasının altındaki ''Filistin'' yazılı tişörtü gösterdiği için İspanyol Futbol Federasyonu tarafından 3 bin avro para cezası verilen Kanoute, El Pais gazetesinde yayımlanan röportajında, ''Her gösteri yapana 'neden yaptın' diye soramayız. Bütün dikkatler üzerime geldi ama aradığım da buydu. Bu kadar büyük bir zulme karşı sessiz kalınamaz. Sadece benim insani görevimdi ve bunu yapmanın en iyi yolu sahadaydı. Pişman değilim. Eğer bir kez daha yapmak zorunda kalırsam, yaparım'' açıklamasında bulundu.
Filistin'e desteğinin Müslüman olmasından kaynaklanmadığını, başka bir dinden de olsa aynı tepkiyi göstereceğini kaydeden Mali asıllı Fransız futbolcu Kanoute, şunları kaydetti:''Mali'de ailemin bir tarafı Müslüman, diğer tarafı Hristiyan. 19-20 yaşıma kadar din beni ilgilendirmiyordu. Daha sonra İslamı öğrenmeye başladım ve daha doğal bir yol olduğuna ikna oldum. Müslüman dindar olmam benim adil olmamı ve vicdanımla hareket etmemi sağlıyor.''
Çok doğru demiş helal olsun.Böyle bir zülme karşı tepkisi çk doğal..
helal olsun Omar..
Bence Kanoute utanilacak birsey yapmadi.. Ona para cezasi veren Ispanya Futbol Federasyonu utanmalidir.
Kulüplerimiz umarım bu kaliteli futbolcuların serbest kalacağı sezon sonuna kadar olan ki süreçte bu futbolcuları ligimize getirmeyi başarabilirler.
Kameni,Leo Franco,Pires ve Morientes'i ligimizde seyretmek çok güzel olurdu.
Rufete....!
Söylediğini pek samimi bulmasam da hakkını vermek gerekir Herkes bu cesareti gösteremezdi
Çok önemli oyuncular boşta kalıyor Tabi klüpler yakın zamanda sözleşme yenilerler o ayrı
Maniche sözleşme yenilemezse bu yaz yine 50 defa Türkiye'den bir takıma getirilir.
Başlık düzeltilmeli ama ... :zuhaha
Barça'nın bu sene maçlarını seyrederken çok keyif alıyorum yahu.
Adamlar Ronaldinho'yu gönderdiler,Deco'yu gönderdiler ama hala çıkıp takır takır top oynuyorlar.Bu sene şampiyonluğu haftalar öncesinden garantileyecekler bence böyle devam ederlerse.
BarceLona bu sene çift kupayLa yoLuna devam edecektir.Günümüz futboLunun istediği tarzda oyun sergiLiyorLar.. ReaL Madrid biLe Barça maçLarında mahkum gibi oynuyorsa..
Marquez dün güzel gol attı.. :)
Bizdeki stoperler pas vermekten aciz adam kavisli freekik golü atıyor..:D
Franck Ribery, Real Madrid'e gideceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Franck Ribery'nin Real Madrid'e transfer olacağı dedikoduları uzun süredir var olmasına rağmen, Fransız oyuncu, şu ana kadar kulübüne sadık kalmayı başarmıştı.
Dün, Bayern başkanı Franz Beckenbauer, kimseyi istekleri dışında kulüpte tutamayacaklarını ve Ribery'nin isterse Madrid'e gidebileceğini açıklamıştı.
"Ayrılmayı düşünmedim"
Tuttomercatoweb'le yaptığı röportajda, Ribery, Bayern'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.
"Münih'te çok mutluyum. Ailem de burada kendini rahat hissediyor. Taraftarlar da beni çok seviyor ve bu benim için çok önemli bir etken"
"2011'e kadar sözleşmem var ve buna saygı duyuyorum. Real Madrid iddiaları gerçeği yansıtmıyor"
Çarşamba günü Arjantin ile Fransa arasında oynanacak hazırlık maçında Messi ile rakip olarak oynacak oyuncu, basına esprili açıklamalarda bulundu.
Barcelona her kulvarda başarıyla ilerlerken, genç yıldızı Lionel Messi de bu sene gösterdiği performansla izleyen herkesi kendisine hayran bırakıyor.
Geçtiğimiz sene takımda çok fazla forma şansı bulamayan Eric Abidal ise, bu sene Pep Guardiola’nın gelişiyle kendine daha çok yer bulmaya başladı.
La Liga’da sert bir futbol oynayan Abidal, Çarşamba akşamı ülkesinin, Arjantin ile oynayacağı maçta forma giyecek ve Messi’nin rakibi olarak sahadaki yerini alacak.
AS gazetesinde çıkan habere göre, gazetecilerle şakalaşan Abidal, “İşimi kaybetmekten korkuyorum. Açıkçası Çarşamba günkü maçta Messi’yi sakatlamayı düşünmüyorum çünkü bu yüzden Barcelona benim kontratımı iptal edebilir” dedi.
Bu arada Arjantin’in, Çarşamba günü Fransa ile oynayacağı hazırlık maçı, Maradona’nın teknik direktör ve Messi’nin de oyuncu olarak beraber çıktıkları ilk maç olacak.
ahah :D güzel söylemiş yahu .
Hahaha ilginç kapışma olur o kanatta :)
Güzel bir espri :D
Zaten yerine adam düşünülüyor..Messiyi sakatlarsa hiç şansı kalmaz..Maçtan önce anlaşırlar numaradan çalım yer ..
Cevap dediğin böyle olur. Ancak arkandayım Abidal!! Bir takım tek bir futbolcu için diğerini harcamamalı :) sakatla gitsin :D Hem La Liga ya heyecan gelir. Barça bu adamla sürekli kazanıyor :D
Real Madrid'in tecrübeli futbolcusu Raul Gonzalez, İspanyol televizyonu Quatro'ya yaptığı açıklamada, 2006 yılında kendisini milli takımdan çıkaran teknik direktör Luis Aragones için ''Aragones'e hiçbir kinim yok'' dedi.
İspanya milli takımının tarihindeki en golcü futbolculardan biri olan ancak 2006 yılında şu an Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevini yapan Luis Aragones'in aldığı teknik kararla kadro dışı bırakılıp bir daha milli formayı giyemeyen Raul, televizyona demecinde ''Milli takıma dönmek uzak olan bir rüya gibi birşey. Ama en azından bir kez daha milli takım formasını giymek hoşuma gider'' diye konuştu.
31 yaşındaki Raul, Aragones ile ilgili yöneltilen bir soruya ''Aragones'e hiçbir kinim yok. Sadece, benimle ilgili tek bir kelime bile etmedi. Kişisel olarak bana birkaç kelime söylemesi hoşuma giderdi çünkü buna layıktım'' cevabını verdi.
Milli takım formasıyla 102 maça çıkan ve toplam 44 gol atan Raul, ''Benim için İspanya her zaman ilktir ondan sonra Real Madrid gelir'' dedi.
Guardiola ile aranın bozulmasını istemiyorsan, yapma derim :D
Maçı Türkiye'de yayınlayan kanal var mı?:)
Dünya'nın en iyisi olmak için hep tek adam olmak gerektiği gerçeğini düşünürsek Maradona ve Messi arasında kıyaslama yapabiliriz. Messi halen Maradona'nın yakaladığı başarıları yakalamış değil. Bu nedenle şu an için kıyaslamak söz konusu dahi olamaz. En azından şu an için. Olurda birgün bu başarıları Messi'de yakalarsa ki sakatlık vb. birşey olmazsa muhtemelen yakalayacak gibi görünüyor, ancak ozaman bu konuyu tartışabiliriz. Ama şuda bir gerçek ki ikiside komple bir futbolcu değil-di.
Maradona bir tanrıdır, tanrılardan kimse daha iyi olamaz. Grande Maradona
Maradona'da genç iken ondan önceki yıldızlar gibi olacak diye gösteriliyordu.Messi'de bu hedefte, oda Maradona gibi olacak diye gösteriliyor.Bu gösterilme bile yetenekli olduğunun göstergesidir Messi'nin.Arjantin'liler geçmişe değil, şimdiki yetenekleri Messi'yi idol olarak görmeleri lazım.
İzlemeseler bile, Dünya tarafından büyüklerinden çok iyi biliyorlar :)
Oldukça gereksiz olmuş.. Planlar içinde gelecek sene Marquez veya Oleguer'i göndermek varsa ayrı tabi..
Oğullarından Enzo'nun videosunu izledim topu ayağına alışı, duruşu çalımları kısacası herşeyi Zinedine Zidane'yi anımsatıyor.. Ne olursa olsun Zidane gibi bir efsane bir şekilde futbolun içinde kalmalı, kalmaması dünya futbolu açısından büyük kayıp olur.. İleride Madrid'in başına geçeceğini ve o futbol zekasıyla futbolculuğunda yakaladığı başarılara ulaşabilir..
Real'de Ronaldo gündemden düşmüyor!
İspanya'nın önemli radyolarından CadenaSer, Real Madrid külübünün gelecek sezon Manchester United kulübünden Portekizli Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilmek için bankadan kredi aldığını iddia etti..
Real Madrid'in, Santander bankasından 70 milyon Avro kredi aldığını belirten CadenaSer, "Elbetteki, Real Madrid bu kredinin hepsini Cristiano Ronaldo'nun transferi için Manchester United'a ödemeyecek. 70 milyon Avro Real Madrid'in isteyebileceği en yüksek krediydi, çünkü bütçesinin yüzde 20'sinden fazla kredi isteyemez. Ancak öyle görülüyorki Real Madrid zaten Manchester'ın istediği miktarın bir kısmına sahip" değerlendirmesinde bulundu.
Cristiano Ronaldo'nun sezon sonunda Real Madrid'e gidebilmesi için Manchester United kulübüyle imzalanmış elinde yazılı anlaşma olduğunu da ileri süren İspanyol radyosu, geçtiğimiz yaz teknik direktör Alex Ferguson ile Ronaldo arasında Lizbon'da yapılan görüşmede Ferguson'un "eğer gelecek sezon sonunda da Real Madrid'e gitmekte ısrar edersen seni bırakacağız" garantisi verdiğini ifade etti.
Real Madrid'in Ronaldo'yu transfer edeceği iddiaları geçtiğimiz yaz boyunca gündemde kalırken, sonunda Manchester United'ın bırakmamasından dolayı Ronaldo, İngiliz kulübünde kalmış, Alex Ferguson da Real Madrid'i "mafyalıkla" suçlamıştı.
Zizou futbolun içinde olunca kalite ve heyecan artıyor.
gago daha iyi olabilir ama diarra vazgeçilecek bir oyuncu değil bence
Bence de Gago daha iyi.