8 agustosta fiorentila ile arenada hazirlik macimiz var.
http://www.fiorentina.it/notizia.asp...IDCategoria=98
Printable View
8 agustosta fiorentila ile arenada hazirlik macimiz var.
http://www.fiorentina.it/notizia.asp...IDCategoria=98
Bundan önce de maç yaparız umarım :)
Milan'la da bir hazırlık maçı yapabilsek keşke. :)
Sezon 8 ağustosta açılıyor demek. İyi 7 sinde krediler yatıyor. Var mı maça gelen :)
İyi bari Fiorentina,Fulham felan iyi maçlar olucak.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie-A takımlarından ACF Fiorentina ile bir dostluk maçı yapacak. Ali Sami Yen SK Türk Telekom Arena’daki mücadele, 8 Ağustos 2012 akşamı, saat 22.00’de başlayacak.
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/14026.php
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Im...ay-misafir.jpg
Quote:
Galatasaray'ın akşam antrenmanında bir misafiri vardı. Altı aylıkken zatürre teşhisi konan ve uzun yıllar tedavi gördükten sonra Temmuz ayı başında akciğer operasyonuyla sağlığına kavuşan genç taraftar Emre Gümüş, bir hafta yoğun bakımda kaldığı hastaneden 20 gün sonra taburcu olmasının ardından bu akşam Sarı-Kırmızılılar'ın antrenmanını ziyaret etti. Fatih Terim ile tanışarak hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Emre Güneş'e teknik direktör Terim tarafından üzerinde imzası bulunan bir forma hediye edildi.
Bu tür haberlerin paylaşılmamasından yanayım :) Bu haber üzerinden pay çıkarmaya çalışmak etik değil bana göre. Ama herkes yapıyor orası ayrı.
Ünal Başgan @UnalBasgan
SON DAKİKA: Amrabat, Melo'dan beklediğimiz indirimi kendi maaşından yapılmasını istedi. Bu adamın sonunu hiç iyi görmüyorum.
Hastayım şu sahte hesaba :n:
Fatih Terim’e UEFA’dan Davet
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA tarafından bu yıl 14. kez düzenlenecek olan Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edildi. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino imzasıyla gönderilen davet mektubunda organizasyonun 5-6 Eylül 2012 günü UEFA’nın Nyon’daki merkezinde düzenleneceği belirtildi.
Organizasyonun ilk gününde 2011-2012 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan gelişimlerin üzerinde durulacak. Ayrıca 2012 UEFA Avrupa Şampiyonası’na teknik bir bakış açısıyla yorum getirilecek. İkinci günde, “Organizasyon ve Yönetmelikler” adlı konu başlığının ardından oyun kuralları ve hakemlerle ilgili ana konular gündeme gelecek.
Organizasyonun son başlığında ise teknik adamlar, çalıştıkları seviyede yönetim ve liderlik anlamında karşılaştıkları zorlukları ele alacaklar.
Daha önce 2002 yılında dördüncüsü düzenlenen UEFA Elit Teknik Direktörler Forumu’na davet edilen Fatih Terim, Nyon’daki toplantıda Arsene Wenger, Jose Mourinho, Vicente del Bosque, Louis van Gaal, Marcello Lippi, Fabio Capello, Carlo Ancelotti, Ottmar Hitzfeld, Klaus Topmöller, Gerard Houllier, Jupp Heynckes, Javier Irureta ve Fernando Santos gibi önemli teknik adamlarla fikir alışverişinde bulunmuştu.
Geçtiğimiz günlerde UEFA resmi sitesinde Galatasaray’daki yeni dönemine ilişkin görüşleri yayınlanan Fatih Terim, Nyon’da oyundaki son gelişmelerle ilgili olarak görüşlerini ve önümüzdeki yıllar için değerli önerilerini elit teknik adamlarla paylaşacak.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14032.php
Hoca toplantıya gitsin Real'den 1-2 oyuncu getirtir medya devre arasında. Arsenal'den de gelir. Gelir de gelir.
Hamit Altıntop : "Madrid'de Türkiye'yi sorduğumda herkes Galatasaray dedi. Ronaldo bile Fatih Terim'in hayranı."
65 bin forma satılmış.Hesaplayınca 7 milyon 735 bin lira hasılat elde edilmiş.
7 milyon 735 bin liranın tamamı nakit değil ayrıca formalardan kulübe kalan parada belli değil. 102 lira kalıyor deniliyordu ama yalan büyük ihtimalle.
Dany'nin çocuğu olmuş, ismini de Dany Jr. koymuş :)
Kötü bir haber. Kadrodaki alternatifi en az bölge sol bek zaten, aksiliğe bak.
Quote:
Hakan Balta isyan etti
Dizindeki sakatlık için 'Operasyona gerek yok' kararı alınan ama ağrıları dinmeyen Hakan Balta, "İki ay niye bekledim?" diyerek isyan etti.
Galatasaray'da geçen sezon görev yapan doktor Burak Kunduracıoğlu, Fenerbahçe'ye transfer oldu ama onun aldığı bir karar Hakan Balta'yı isyan ettirdi. Süper Final'in son maçında Kadıköy'de sakatlanan milli oyuncunun yapılan kontrolleri sonrası operasyona gerek görülmedi. Ön ve arka çapraz bağlarında zorlanma olan Hakan Balta'nın tatil sonrası yeni sezon hazırlıklarına başlarken kondisyoner Scott Piri oyuncunun zorlandığını tespit etti. Dış bağlarından ameliyat olma ihtimali ortaya çıkan Balta'nın bu duruma isyan ettiği ve "Madem ameliyat olacaktım. 2.5 ay neden bekledim. Mayıs ayında ameliyat olsam şimdi hazır olurdum. Şimdi ameliyat olursam, dönüşüm Ekim ayını bulacak ve formamı kaybedeceğim" dediği öğrenildi. Balta için operasyon kararı bu hafta içerisinde verilecek.
Duygulanmamak Elde Degil.
[YOUTUBE="0tkfv42C1IQ"]Taçsiz Kral[/YOUTUBE]
FATİH TERİM'İN BENDEN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM
2012 Londra Olimpiyat Oyunları için İskoçya'da olan Ambarabat, "Şu anda İskoçya'dayım. Fas Milli Takımı'yla Glaskow'dayız. Teknik direktörümüz Fatih Terim'le konuşma şansımız olmadı. Ama teknik direktörümün benden beklentilerinin çok yüksek olduğunun farkındayım. Kendimi buna göre motive ediyorum. Hiç kimse merak etmesin, Galatasaray'ın bana verdiği değerin karşılığını performansımla fazlasıyla vereceğim" dedi.
3 HAFTA SONRA TAKIMA KATILIYORUM
Nordin, "Galatasaray'da oynayacağım ilk maçı iple çekiyorum. 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağım. Galatasaray'da başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.
ARENA'NIN BÜYÜLEYİCİ ORTAMI
Nordin, "Galatasaray'ın fantastik bir taraftarı var. Türk Telekon Arena çok etkileyici bir ortam. Kayserispor'dayken buradaki atmosferi direkt olarak yaşadım. Gerçekten inanılmadı. Artık Galatasaray'dayım ve bu durum beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
BURAK'A ÇOK FAZLA GOL PASI VERECEĞİM
Nordin, "Burak fantastik bir oyuncu. Geçen sezon Trabzonspor'da 33 gol attı, büyük bir yetenek. Ona sayısız gol pası vermek istiyorum. Umarım vereceğim gol paslarıyla geçen sezon attığından daha fazlasını bu sezon Galatasaray'da atar. Gerçekten çok önemli bir oyuncu" diye konuştu.
HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM
Nordin, "Transferimde Abdürrahim Albayrak'ın da büyük emeği olduğunu biliyorum. Kendisiyle çok fazla konuşma şansı elde edemedim. Kısa bir konuşmamız oldu. Ama Türkiye'ye döndükten sonra bol bol konuşma şansımız olacak. Kendisine ve bütün Galatasaray'lılara teşekkür ediyorum. Galatasaray'da herkesle tanışmak, konuşmak istiyorum. Hayalimi gerçekleştirip, Galatasaray'a geldiğim için gerçekten çok mutluyum" şeklinde konuştu.
http://radyospor.com/Futbol/155687/A...spor-a-konustu
Pino 100 bine gitmiş. Bari 500-600 alaydınız.
Quote:
Juan Pablo Pino'nun Mersin İdman Yurdu'na Transferi İçin Anlaşmaya Varıldı
Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Juan Pablo Pino Puello'nun Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği'ne transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.
KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:
Profesyonel futbolcumuz Juan Pablo Pino Puello'nun transferi konusunda Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği Şirketimize 100.000 EUR transfer ücreti ödeyecektir.
Galatasaray Sportif A.Ş.
Çerez parası en azından Florya'daki işçilerin 2-3 aylık paraları çıkmıştır:D
Beyler şimdi bir düşündüm de şöyle Melo olmadan bile fena bir kadro kurmuşuz.Gerçekte ne olacağı bilinmez ama FM'de fena can yakar bu takım.Forvetler müthiş,kaleci müthiş,kanatlar müthiş,savunma müthiş,tek eksik defansif orta saha.
3 milyon euro'ya al, 100.000 euro'ya sat. Yazık.
pino adnans döneminde mi gelmişti?
Evet gençleştirme projesinde alınmıştı :)
Evet.Keita yerine mi ne alınmıştı.Fena'da sayılmazdı ama geçen yıl ki kadro da yer bulamazdı normal olarak.Pek şansı tutmadı kim bilir belki daha da iyi olabilirdi.Bakalım neler yapacak MİY'de
o dönemde 3 milyona gelip, şimdi 100 bine gittiyse, dua edin bence. daha farklı felaketlere de sebep olabilirdi o ikili :)
Arkadaşlar Olimpiyatlarda Fas'ın maçı ne zaman Amrabat büyük ihtimal her maç 11 çıkar izleriz :)
Yayın TRT3'den yapılır heralde ?
400.000 euro'ya kiraladığın adamı 100.000 euro'ya satmak da ayrı bir başarı tabii..
Pino müzmin sakat diye biliyorum hatta GS'ye ilk geldiğinde hep bu sorunla ilgili haberler yapılmıştı.
Rijkaard ve Hagi zamanında herkes sakattı açıkçası oynatacak adam bulamıyorduk. Bu sene Yekta dışında(o da maç esnasında) uzun süreli sakatlanan bir futbolcumuz olmadı Allah'a şükür