Türkiye Ligi'nde bu kadar başarabildi.Premier Lig daha zor.Orda ne yapacak merak ediyorum.
Printable View
Türkiye Ligi'nde bu kadar başarabildi.Premier Lig daha zor.Orda ne yapacak merak ediyorum.
Bence iyi bir oyuncu ama Chelsea ve Barcelona'da oynayacak kadar değil.Mesela Fulham,Everton veya Osasuna gibi takımlarda oynayabilir.
Çok büyük oyuncuya savaş veriyorlar onun için..
Tigana gelmesin ManC'mizin başına..
Saygı duyuyorum Ama ManC'nin başına geçmesinide istemiyorum:D
tigana'nın ingiltere'ye aşinalıgı fazla bence iş yapar, eğer ManC'de iş yaparsa Bjkliler biraz düşünmeli.. !
Manchester City'de bir sürü sorunlu oyuncu var,Tigana'nın orada disiplini sağlayabileceğini düşünmüyorum
ManU; Gud'u alırsa yuhh derim!
Bize gelmesinde gerisi önemli değil... İsteği yere gidebilir...
Barcelona ya gidişi yanlıştı ztn ona uygun lig İngiltere dönsün bir takıma oynasın...
Liverpool satmaz Torres'te gitmez bu sene müthiş bir sezon geçirdi asla bırakıp gitmez.
Tevez manchester'a yakışır
Liverpool Torresi satarsa taraftarı o kuluübü yakar
Chelsea kulübünde mutlu olan Torres'i Liverpool'dan alamaz onun yerine mutsuz olan David Villa'yı almayı denemeli.
CheLsea'de ütöpik hayaller kuracağına artık mantıklı transferler yapsa daha iyi olur kanımca..
Torres Chelsea'ye gitmez. Liverpool'u ne kadar sevdiğini herkez biliyor.
Wenger’in Arda ve Silva’ya göz diktiği iddia edildi.
Tecrübeli teknik adam bu turnuvada futbolcuları dikkatle izleyeceğini daha önce ima etmişti. Turnuvanın sona yaklaşmasıyla birlikte Arsene Wenger’in yeni oyunculara kanca atmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Wenger’in dikkatini çeken oyuncuların başında dün akşam Çeklere karşı ilk golü atarak direnişte başrol oynayan Arda Turan ile İspanya’nın çok yönlü orta saha oyuncusu David Silva olduğu söyleniyor.
Turnuvadan önce çok tanımamasına rağmen tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Arda, ev sahibi İsviçre’yi de son dakika golüyle turnuva dışına iten oyuncu olmuştu. Ancak Galatasaray bu oyuncuyu kolay kolay satmayacağını Newcastle’dan gelen 10 milyon poundluk teklifi geri çevirerek göstermişti.
David Silva ise özellikle son 2 senede Valencia’da gösterdiği performansla takımın değişmez oyuncularından biri olmasına rağmen takımın geçirdiği başarısız sezonun ardından ayrılabileceğini vurgulamıştı. Öte yandan, takımın başına gelen Unai Emery ve gelecek sezon en azından Uefa kupasında mücadele edecek olmaları David Silva’yı Valencia’da kalmaya itebilecek faktörler olarak göze çarpıyor.
Futbolcunun takımdan ayrılması halinde talip olan kulübün en az 15 milyon poundu gözden çıkarması gerekiyor.
İkiside Arsenal de oynayaßilcek yetenekte...
Arda'yı beğenmeyecek adamın alınını karışlarım :)
Arda-Van Persie takası yapabiliriz Arsenal'le :p
Arda'ya büyük bir fiyat verirlerse gitsin.Hem takımımıza hem kendine faydalı olur..Valencia'nında Silva'yı satacağını pek zannetmiyorum.
Wenger bir oyuncuyu beğendiyse bırakmaz onun peşini.Eğer Wenger'in niyeti ciddiyse bu transfer her iki taraf içinde iyi olur.Arda Arsenal'de oynayabilecek yetenekte bir oyuncu ve bunu her geçen gün biraz daha kanıtlıyor..
Arda için güzel haber kendini Arsenal'da baya geliştirir..
Tottenham 2-3 sene sonra şampiyonluğa oynar.
Arsenal, Norveç liginde FK Haugesund forması giyen Havard Nordveit’i transfer etti.
Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger,16 yaşındaki genç defans oyuncusunu transfer etmek için hafta başında Norveç’e gitmiş, ancak ilk teklif edilen 2.6 milyon Avro'luk rakam, Haugesund tarafından kabul edilmemişti. İngiliz kulüp, bunun üzerine teklifini 3 milyon Avro'ya çıkardı ve oyuncunun transferini bitirdi.
2 Temmuz'da resmiyet kazanacak transferin ardından Arsenal, Nordveit'e 4 yıllık sözleşme imzalatacak.
Savunmanın göbeğinde oynayan futbolcu Asya’daki sezon başı kampına katılacak.
Arsene Wenger yine gençlerin izini sürüyor bu adam eminimki çok iyidir
ben bizim halı sahada oynuyom adam tottenham'a gitti benle yaşıt aaaah ah :D
yok artık , liverpooldan chelsea'ye
Podolski Arsenal’e mi?
The Sunday Mirror gazetesi Alman yıldız Podolski’nin Arsenal’e ani bir geçiş yapabileceğini yazdı.
Almanya’nın turnuvada şu ana kadar attığı tüm gollerde imzası olan Polonya asıllı forvet oyuncu bu akşam da gollerine yenilerini eklemek için mücadele edecek. Bayern Münih’deki durumundan hoşnut olmadığını daha önce açıklayan Lucas Podolski, Klinsmann hakkında olumlu düşündüğünü ancak yine de Luca Toni ve Miroslav Klose’nin arkasında kalmaktan korktuğunu belirterek yeni bir transfere ışık yakmıştı.
Euro2008’de şu ana kadar gösterdiği performansla parmak ısırtan Podolski büyük kulüplerin ilgisini çekmiş durumda. Oyuncu izlemek için İsviçre’de bulunan Wenger’in oyuncuya hedefindeki oyuncularından birinin Podolski olduğu açıklandı.
Özellikle Hleb’ in takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından Wenger’in Podolski gibi bir oyuncuyu istemesine kesin gözüyle bakılıyor.
Hleb’i isteyen kulüpler arasında Inter, Barcelona ve Bayern Munih bulunuyor ancak henüz kesinleşmiş bir şey yok. Wenger’i Podolski’ye yaklaştıran en önemli etken ise tıpkı Hleb gibi klasik bir kanat oyuncusu olmayıp, serbest oynamayı sevmesi ve bu nedenle Arsenal’in oyun sistemine çok uygun olması.
Podolski çok iyi bir oyuncu.Fakat Arsenal'da nasıl yer bulucak ? Adebayor var,Van Persie var..Eduardo iyileşince oynuycak mı oynamıycak mı belli değil.Bayern Münih'te mutluyken kalsın bence.