çok kötü gerçekten.kısa zamanda iyileşir umarım.
Printable View
çok kötü gerçekten.kısa zamanda iyileşir umarım.
Resmi kaldırın bence arkadaşlar.. Çok kötü görünüyor.. Acil şifalar..
İnternetten baktım resmine ve pişman oldum.İnanılmaz bir olay.Resmi kaldırman iyi olmuş.
Allah acil şifalar versin,kimseye böyle sakatlık vermesin.
Saçma olur bence bırakmamalı futbolu Tevez.35'e kadar yolu var.
Milan'a nazire yapıyor adeta:D
1996 yılında Man Utd şampiyon olmuş ve Şampiyonlar ligini kazanmış yani altın çağlarından birisini yaşamıştı.Bu dönemde takımın golcüsü ve sezonun gol kralı Eric Cantona 26 yaşındayken futbol hayatına nokta koymuştu.Nedeni ise herkesin onu gol kralı Cantona olarak hatırlasın diye.Bence gayet karekterli bir karar vermiş Tevez de.
En iyi döneminde futbolu bırakmak 35'li yaşları aşıpta kendini zorla takımda oynatmaktan daha karekter gerektiren birşeydir;;)
Gülesim geldi ama neremle güleyim şaşırdım. :)
Futbol bu adamın mesleği değil mi? Zirvede bırakmak falan çok saçma şeyler bence. Para kazanabiliyorsan her yaşta oynarsın. 10,20,40..
Satmıyoruz demenin bir diğer ifadesi olsa gerek..
Sonunda Liverpool'da
Liverpool, Tottenham'dan Robbie Keane'i 4 yıllığına 18 milyon £ karşılığında transfer etti.
Sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalayan İrlandalı oyuncu, çocukluğundan beri desteklediği Liverpool'la sözleşme imzalamış oldu.
28 yaşındaki oyuncu, Wolves, Coventry, Inter Milan ve Leeds'şn ardından 6 senedir Tottenham forması giyerken, 100 golü aşan 15. oyuncu olmuştu.
Tottenham'la sözleşmesinin tamamlanmasına 2 sene kala Liverpool'a transfer olan İrlanda kaptanı, attığı 33 golle ülkesinin de en golcü oyuncu ünvanını taşıyor.
Spurs yöneticilerinden Daniel Levy yaptığı açıklamada transferin gerçekleşmiş olmasından dolayı hayal kırıklığına uğradığını ifade ederken, transferin gizliden gizliye gerçekleştiğini ve son anda haberinin olduğunu belirtti.
Hayırlı olsun iyi transfer
Liverpool ne zaman işe yarar transfer yapacak yaa.. :D Villayı alsalarıdı daha para verip torresle çok iyi olurdu..
Rob.Keane'yi yabana atmayin ya çok süper forvet adam pozisyon alma yeteneği süper ayrica golü kokluyor... Yıllardır premier ligde kaptanlık yapmış bence güzel transfer...
Liverpool o kadar iyi forvet oyuncusu ßulunmasına karşın Kean'i aldı.İnşallah yüzlerini kara çıkartmaz.
voronin ve kuyt mı iyi forvet ya sizi kınıyorum.robbie kean le villa arasında fazla fark yokki zaten.premier lig tecrübesi olan birini almakda çok mantklı.
Parayı arttırsınlar 40 yaşına kadar oynar valla:D
haberin yazılış tarzı komiğime gitti." Tevez futbolu bırakıyor! Ancak 4 sene içinde." cmylmz'ın dediği gibi"uzayda su bulundu...ama kuyu suyuymuş içilmiyor" oldu. :D
sanmam bırakıcağını o yaşta..ikna ederler onu ;)
deisler de 27 sinde bırakmıştı ama sakatlık yüzünden.ayrıca tevez in 28 yaşında bırakacağını düşünmüyorum
ya keane transferine kötü diyen arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum.nesi varmış keane in forvette torres-keane iyi gider
tamam berbatov iyi golcü ama tottenham biraz abartmış sanki
çok para vermişler d.villa 40 mn euro ya satılık..
Keane bence fazla yarar sağlamaz Liverpool'a.
Crouch satıldı biliyorsun. ayrıca Kuyt euro 2008 de Hollanda'da sağ açık oynadı neredeyse tam bir forvet değil. Benitez'de Kuyt'ı sağ açıkta kullanıyor. 4-2-3-1'in sağ açığından bahsediyorum. AMR.
Hüseyin'e de katılmamak elde değil. Keane ile Villa arasında hiç bir fark yok Keane'nin premier lig tecrübesi daha fazla. 30 m € çok yerinde bir rakam. bizede hayırlı olsun demek düşer.
Louis Saha Fransız ekipleri Monaco ve PSG’nin yakın takibinde…
http://www.goal.com/images/14473.jpg
Fransız oyuncu geçen sezon Kırmızı Şeytanlar’ın sadece 6 kez formasını giyebilmişti. Manchester’ın yeni bir forvet arayışında olması Saha’nın İngiliz ekibindeki günlerini kısaltıyor. Her ne kadar Roy Hodgson’un Fulham’ı oyuncu ile ilgilense de Fransız oyuncu için yeni talipler de çıkıyor.
Francefootball’a göre PSG kadrosunu yeniden şekillendiriyor. Kulüp Chelsea’den Claude Makelele’yi aldıktan sonra şimdi de Saha ile ilgileniyor. Ancak Monaco da Saha için savaşa girmeye hazır.
Manchester 124 maçta 42 gol atan Saha için 2 milyon Pound bonservis bedeli belirledi.
Psg de transfer sezonun en renkli takımı odu herkese teklif atıyor :) Saha için Fransa'ya gitmek en iyisi olur Bu istikrarsızlıkta premier ligde tutunamaz
PSG açıldı tam açıldı. Saha'ya göre çok uygun kulup olur PSG yeniden yapılanma içerisinede girdiler
Umarım PSG ye gider.. eğer bu transferde olursa fm 2oo9 için PSG iyi tercih olacak :p
Galatasaraya gelmesini çok isterim Saha çok iyi bir oyuncu gittği takımda başarılı olacaktır:)
PSG alacak kanımca:)
Başlığı okuduğumda nedense futbolu bırakmış bir futbolcu haberi okumayı düşünerek girdim ki...
Gitsin gitsin. :D
Ne işe yaradığını anlayamadığım bir futbolcu.PSG'ye gitmesini isterim..
Saha hakettiği değeri görmüyor Manchestar'da.PSG'ye gitsin bence.
Saha iyi golcü aslında. PSG'ye gitmesi de kariyerini canlandırmak ve heyecanlandırmak adına iyi olur.
PSG'ye giderse çok iş yapar.