Frings Arsenal'e katkı sağlar.
Printable View
Frings Arsenal'e katkı sağlar.
Önce Bayern Münih'te kendini ispatlaması lazım.Arsenal'e şimdilik gitmeyeceğini düşünüyorum.
Tottenham gerçekten iyi işler başarıyor böyle giderse Ada'da büyük söz sahibi olabilirler 3-4 yıl içinde
Arda Arsenal'de de başarılı olabilecek düzeyde bir futbolcu
Ne Liverpool satar ne de Torres gider Chelsea'ye...
Diarra gerçekten iyi bir futbolcu giderse fayda sağlayacaktır M.City'e
Wenger ardayı dünya klasında yapar..
Arda Euro 2008'den sonra 1 sene daha Galatasaray'da kalmalı.Bu 1 sene içerisinde oynadığı Şampiyonlar Ligi maçlarındaki performansının ardından onu üst düzey kulüplerde seyredebiliriz.
Arda üst düzey kulüplerde başarılı olabilecek bir oyuncu diye düşünüyorum ;)
arda harıka bı oyuncu ama en azından 1 sene daha kalsa hem gs ıcın hemde kendı ıcın yararlı olur dıye dusunuyorum....arsenalda oynayacak yetenekte arda
Ne kadar erken giderse okadar iyi, ben Arda'yi burda gormek istiyorum. Gelsin londra'ya bizde izliyebilelim
Bence hangisi hayırlı olcaksa o olsun.Şimdide giderse razıyım kalırsada ama şu bir gerçek eninde sonunda bu futbolunu sürdürürse Arda gidecek.
Frings kaliteli bir oyuncu.Arsenalde iyi işler yapar.
Bayern Münihte biraz daha başarılı olduktan sonra gitmesi lazım bence.
Bayern'de forma şansı bulursa önü açılır zaten çok yetenekli...
Frings Arsenal'i biraz daha tecrübeli yapar :) Ve takıma katkı sağlar
Arda'nın gitmesi kendi yararına, bizim zararımıza.... Bu yüzden gitmesin :) Ama Arsenal tam oynayabileceği bir takım...
16 yasında 3 mn avro bonservis :) kesin ii adamdır (işte zamnında 17 yasındayken kakayı fb e önermişler 2 mn dolara bizim yöneticilerin cevabı 17 yasındaki adama 2 mn dolar verilirmi :) )
bnde tottenham zannettim :)
Everton Engelaar’ın peşinde
Alınan haberlere göre Premier Lig ekiplerinden Everton, Twente’nin kaptanlığını yapan Hollandalı oyuncu Engelaar için nabız yokladı.
Hollanda’da yayın yapan De Telegraaf gazetesi Merseyside ekibinin, oyuncunun menajerleriyle bir görüşme yaptığı ve bu transfer hakkında konuştuğunu iddia etti. 28 yaşındaki oyuncu Engelaar, Hollanda’nın İtalya’yı 3-0 devirdiği maçta göz kamaştırıcı bir performans gösterirken defansta da sağlam ve dinamik bir görüntü çizmişti.
Bu sezon takımının Şampiyonlar Ligi’ne katılmasında katkıda bulunan orta saha oyuncusuyla Schalke 04 kulübünün de ilgilendiği söylenirken, oyuncunun 8 milyon Avroluk bonservis bedeli Schalke’nin işini zorlaştırıyor.
Bu ücreti karşılayabilecek olan Everton cephesindeyse bu transferin tamamlanması için Euro 2008’in bitmesi bekleniyor.
Hollanda ile iyi performans gösteriyor turnuvada, kaparlar kendisini.
yAkıŞmıŞ waLLahi ŞekiL oLmuŞ.:D:D
Futbolseverlerle geç tanıştı ama iyi tanıştı Bu sene kesinlikle bir yere transfer olur ...
fiziğini iyi kullanan bir oyuncu ama çok yavaş.
evertonda rahat oynar.
harbiden orta sahada çok çalışan bi kişi bi eksisi var yavaş olması
Euro 2oo8'de kendini tanıttı Avrupa piyasasına.Oyun içinde biraz daha hızlı olursa çok rahat Premier Ligde oynar.
EuRo 2oo8'de gerçekten süper oynuyapı kendini beğendirtti. Şimdi kapışsın kulüpler
Euro 2008deki performansıyla transfer sezonunun gözdelerinden Everton alabilir..
Frings beğendiğim oyunculardan biri Arsenal'da kendini kanıtlar.
Chelsea menajeri Jose Mourinho Blackburn Rovers'tan Benni McCarthy'ye yaptıkları teklifin red edildiğini itiraf etti.
Mourinho, Porto'nun altın yıllarında beraber çalıştığı ve yakından tanıdığı forvet oyuncusu Benni ile tekrar çalışmak istiyor. Mourinho, Portekiz kulübü Porto'nun teknik direktörülüğünü yaptığı yıllarda 2004 Şampiyonlar ligi zaferine ulaşmış ve Benni ile çalışma şansı olmuştu.
McCarthy, Blackburn'de bu sezon 18 lig golüne imza atarken, Blackburn Rovers'ın en etkili silahı olarak Ewood Park'ta kahraman ilan edilmişti. Mourinho'nun ilgilenmesine rağmen Chelsea'ye transfer olamamıştı.
Mourinho'nun "Benni süper bir sezon geçirdi, İngiliz oyun tarzına da çok hızlı uyum sağladı" şeklinde demecine The Sun gazetesinde yer verildi. "Benim haricimde onun tarzında bitirici oyuncuyu hangi teknik adam istemez ki" diye de sözlerine devam ederek "Geçtiğimiz yıllara Porta'da beraber başarıyla çalışma fırsatımız olmuştu, Benni'yi beğeniyorum, Chelsea'de tekrar beraber çalışma olasılığımızı gördüm fakat halen kontratı sürüyor. Şunu derim ki O tekrar benim takımımda oynamak istiyor çünkü biz beraber mükemmel bir dönem geçirdik fakat Blackburn onu satmaktan yana değil ve ben onların bu düşüncesine saygı gösteriyorum" şeklinde sözlerine tamamladı.
Bu arada Chelsea'nin İsrail'li forvet oyuncusu Ben Sahar gelecek sezon herhangi bir kulüpte kiralık oynamak istediğini açıkladı. Sahar, "Gerçeklerin farkındayım, Bir kaç ay kiralık oynamalıyım ama tekrar geri döneceğim çünkü Chelsea'den birkaç forvet ayrılıyor ve önümde Afrika Kupası elemeleri var" dedi.