Bunu tekrar tekrar paylaşmanın anlamı nedir ? Hamit isteniyordu anlaşılamadı bu kadar abartılcak kısım neresi ?
Printable View
furkancigim onceki mesajlari oku anlarsin
Çünkü ısrarla Hamit'i istemedik, istesek alırdık vesaire diyorsunuz. Abartmaya teşvik ediyorsunuz arkadaşları.
Şu Kuyt'ı bi antremanda göreydik iyiydi, renklerimize çok yakışacak ve de takıma renk katacak. Antrenman diyince aklıma geldi futbolcuyu hep maçta hayal ediyoruz da bu tarz mentali gelişmiş, tecrübeli, kaliteli topçular çok büyük şans gençlerimiz için.
Helal olsun Aykut Kocaman'a. Açık bir sözlülükle Hamit'i istedim ama olmadı demiş. Dürüstçe bunu dile getirmiş.
egolar tatmin oluyo renktaşlar bırakın arakadaşları rahat etsinler :)
Beyler Aykut Kocaman'ın Hamit'le ilgili konuştuğu video var mı ? Özellikle GsTube uploadı olursa sevinirim. Teşekkürler...
Arkadaş Hamit hakkındaki konuşmanın bir kısmını kesip koymuş ancak röportajın devamını izlerseniz 4 m eden oyuncu var ETMEYEN oyuncu var sanırım demek istediğim anlaşılmıştır,diyerek transfer politikasını açıkladı.
Medyanın oyununa gelmeyelim yazmış ama bu sefer Gslilerin oyunu olmuş bu video.
Ayrıca Hamite teklif yapmadık diyen renktaş yok,onun istediği parayı değil kendi istediğimiz parayı verdik diyen renktaşlar var.
Kısacası Aykut hoca gerekeni açıkladı zaten.
Özer Topuz kavga etmis diyolla nedense medyamizda hic yer bulmadi.
İnş etmişlerdir :D Özere yol görünsün
sana da, medya fenerli demek fırsatı geldi herhalde.
özer sert girince, topuz üstüne yürüdü. star yumruklaşma oldu yazmış. ne yumruğu?
FB TV yayınında olay görülmüş goosfrabanın anlattığı gibi özer sert girmiş topuz da sinirlenmiş.
Komik olmayın yahu, Aykut Kocaman istemese Fenerbahçe teklif yapar mı Hamit'e? Adam da bunu söylemiş, gariplik nerede?
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ287350SXQ
Adam dün gelmesine rağmen bu sabah antremana çıkmış ne profesyonel adam
18 Temmuz Çarşamba:
20.00 Fenerbahçe-MTK Budapeşte (Wiener Neu Stadı)
21 Temmuz Cumartesi:
19.00 Fenerbahçe-Newcastle United (Ritzing Sonnensee Stadı)
23 Temmuz Pazartesi:
20.00 Fenerbahce-Dinamo Tiflis (UPC-Arena Graz)
25 Temmuz Çarşamba:
20.00 Fenerbahce-Wisla ****ow (Wiener Neu Stadı)
bu özer de bi maçlarda sert girmiyo hatta hiç girmiyo arkadfaş bide maçlarda sert gir be :p
İyi de o lafı söyleyen Ali Yıldırım, istesek alırız dedi, teklif yapıldı, zaten istenmese görüşülmez bile.
Ali Yıldırım'ın o açıklamasından sonra bir mesaj atmıştım, o zaman da Aykut hoca istese alınır diyenler için, Aykut hoca istemese zaten görüşme bile yapılmaz demiştim.
Şartlarını sunarsın, oyuncu kabul eder ya da pazarlık yaparsın ya da reddeder.
Getirisi, götürüsü, takıma katkısı hesaplanır, ona göre değer biçilir.
Fenerbahçe Hamit'i istemedi demek zaten spor gündeminden hayli uzak kalınmış demektir.
Siz bunu bir maç gibi görüp, biz kazandık havasına girmek için, Aykut Kocaman'ın bile lafından prim yapmaya çalışıyorsunuz.
kim teklif yapılmadı demiş? genellikle isteseydik daha çok para verip alırdık minvalinde döndü tartışmalar. iki cepheden de tekliflerin yapıldığını sağır sultan biliyor. loran vayloyan tarafından -ne gereği varsa- aykut hoca istemedi dendi sadece. aykut hoca da açıklıyor zaten fiyatla ilgili anlaşmazlıkların olduğunu. olay bu kadar basit.
Adamı istemisizdir ancak Aykut Hoca'nın dedigi gibi 4 mn edicek adam var etmiycek adam var.
Yahu açıklamayı iyi dinleyin. 4M edecek adam var etmeyecek adam var diyor. Artık ne isterseniz onu anlarsınız. Evet biz parayı versek Hamit'i alirdik yoksa ne oldu da haftalarca imzalamadı. Parayı seçti anormal bir durum yok.
Abi laf anlatmaya çalışmayın şahsen ben tt arena devletin stadı diyorum sabaha kadar bana belge sunsalar gene düşüncem değişmeyecek,onlarda hamit konusunda vazgeçmezler boşuna dil dökmeyin :)