İbrahimovic'i kim iestemez ki:)
Printable View
İbrahimovic'i kim iestemez ki:)
Euro 2008den sonra inşallah onu real madridde görürüz
Kovulma konusunda kötü bir hoca değil demiştim ama karar değiştiriyorum.Kötü ve yüzsüz..
Abartmayın yahu komediman, kontorman gibi sacma isimler takıp. Tmm basarısız oldu. Bunda suçu büyük; peki oyuncular cok mu masum ?
Mallorca'nın yıldızı parlayan forveti Dani Güiza için hem Barcelona hem de Valencia'nın teklif götüreceği öne sürüldü.
İspanyol millî oyuncu Dani Güiza'nın peşine Barcelona ve Valencia düştü. Bu iki takım, oyuncunun menajeri ve sevgilisi Nuria Bermudez ile görüşmelere başladı.
Geçtiğimiz sezon Getafe'den Mallorca'ya transfer olan oyuncunun sözleşmesinde, 15 milyon avroya serbest kalabileceği maddesi yeralıyor. Oynadığı 31 maçta 21 gol atan 27 yaşındaki golcü, şimdiden pek çok büyük kulübün ilgisini çekiyor.
Hücum hattını güçlendirmek isteyen Barcelona ile birlikte, Mallorca'ya takas teklif etmeye hazırlanan Valencia'nın da bu transfer için istekli olduğu öğrenildi.
İngiltere'den ve İtalya'dan da Güiza için teklifler gelmesi bekleniyor.
Kaynak:Goal.com
Chelsea'den ayrılacağı konusu gündemden düşmeyen Didier Drogba için Milan'la Real Madrid kapışıyor.
Chelsea'nin golcü oyuncusu Didier Drogba'ya 'Kralın takımı'ndan kanca geldi. Real Madrid, Milan'la da görüşme halinde olan Fildişili'yi renklerine bağlamak istiyor. Drogba'nın menajeri transfer konusunda Madrid ekibine yeşil ışık yaktı: "Fiyatta anlaşırsak sorun yok."
Real Madrid'in bu transferi, Van Nistelrooy'un Milan'la anlaştığı yönündeki haberlere istinaden gerçekleştirmek istediği konuşuluyor
Bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Villarreal, yeni sezonda daha güçlü bir takım kurmak için planlama hâllerinde.
Nihat’ın formasını giydiği Villarreal gelecek sezonun hazırlıklarına erken başladı. ‘Sarı Denizaltı’ lakaplı Villarreal, Valladolidli Llorente ile Barcelonalı Edmilson’un peşine düştü. Barcelona’nın takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktığı Edmilson, uzun bir süredir dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemiyor.
Edmilson'da temkinliler
Edmilson transferinde temkinli davranacak olan Villarreal, futbolcuyu doktor kontrolünden geçirdikten sonra renklerine bağlayacak. Hem savunmada, hem orta sahada görev yapan Edmilson dışında listede olan forvet Llorente ise, transfer edilirse Nihat, Franco ve Rossi ile forma kapmak için tatlı bir rekabete girebilir.
Gitmemesi için bir neden yok Para ise para Takım ise takım :D
Drogba'nın dönemi geçti artık eskisi kadar etkili olamıyor Real'de beklentiler yüksek...
Çok formda ancak birazcık daha şanslı olsaydı, oynadığı maç kadar golü olurdu :)
Milan'a her anlamda komple bir forvet lazım kimler geldi olmuyor.Alıcak,adam geçecek,çalım atacak falan..bence drogba'ya uymaz
Valencia bu haldeyken oraya gitmez büyük ihtimalle..
Bu sezon kaliteli bir isim olduğunu kanıtladı tekliflerin gelmesi normal bizim nihatıda alabilir barca:)
Real Madrid'den yetişmiş bir golcü yanlış bilmiyorsam, temeli sağlam adamın.. :)
schuster futbol dünyasının ortak sorununa parmak basmıs adeta :D o adamı kım ıstemez..
Ben istemem...
İbo bakalım İsviçre-Austurya'da neler yapıcak transferde çok önemli bir nokta...
güiza barcelona çıkışlı bir oyuncudur..genç güiza o zamanlar yıldızlar karması barça da forma şansı bulamayıp satılmıştı şimdi ise barça onun peşinde..
futbol çok ilginç..
Villarreal çok sempati duyduğum bi takım..(hayranı oldugum Riquelme yi göndermeseler daha iyi olacaklardı :D ) çok iyi yapılanıyorlar ve bu şekilde yolları açık diye düşünüyorum..
Gerçekten örnek alınacak bir takım.Bir kasaba takımı olmalarına karşın bu kadar büyük başarı elde etmek ve takımı daha da güçlendirmek takdire layık bir durum.
Olmadı şimdi Villarreal.Edmilson bizim..:icon_biggrin: Bu arada 2 kişiyle rejenarasyon mu olurmuş? Bende konuya girerken kadroları iyiydi rejenarasyona ne gerek var diye düşünüyordum..
Defans hattında yenilenme şart ...
Vilarreal defansı kuvvetlendirirse bişeyi kalmaz
ViLLareaLin savunması oLdukça iyi zaten. Sağ ve soL stoperLere ihtiyaçLarı var. BunLarı da sağLarLarsa tamamdır.
Sheva yerine Drogba, çözüm budur...
Koeman ne yapti? 4. aldigi takimi 16.yapip gitti. Bütün oyunculari küstürdü sadece, hic sevmedigim Marchena ve Baraja sahip cikti.
Asil suc o salak yönetimde.
Vicente'den Koeman yorumu: "Oh be, gitti!"
Vicente, Valencia'nin Ronald Koeman'ı kovmasına çok sevindiğini, Hollandalı teknik adamın takıma yarardan çok zararı olduğunu söyledi.
http://www.goal.com/resultsimg/9176.jpg
Öyle görünüyor ki, Koeman'ın gidişi Valencia'lı futbolcuları pek de üzmedi. Konu hakkında konuşan Vicente, Hollandalı teknik adamın görevine son verilmesine sevindiğini söyledi.
Vicente, "Gitmesine sevindim, çünkü insanlara gerçekten kötü davranıyordu. Takım iyi oynasa da, oynamasa da, aynı gaddarlığı ve dikkafalılığı göstermeye devam etti. Şimdiye kadar çalıştığım her teknik adamdan bir şeyler öğrenmişimdir, ancak Koeman'dan hiçbir şey öğrenmedim. Üzücü, ama gerçek bu" diye konuştu.
"Sistemimizi değiştirdi"
Koeman'ın sistemi değiştirmesine de anlam veremediğini söyleyen İspanyol futbolcu, "Biz 4-4-2 ve 4-4-1-1'e alışmıştık, ancak Koeman geldi ve her şeyi değiştirdi. Sistem işlememesine rağmen inatla onu uygulamaya devam etti. Yaptığımız toplantılarda bunu ona kaç kere söyledik, ama o hep kendi bildiğini yaptı" dedi.
Vicente, Koeman'ın gidişiyle birlikte kendini bulacağını ifade etti.
Doğru demiş.Bende olsam bende derdim.Adam ne hale getirdi takımı.
Bi futbolcunun eski teknik direktörü arkasından konuşması ne kadar hoş bilemiyorum.
Nerden bulup da getirdi yönetim bunu başa?Herkesi küstürüp berbat etti takımı..
Doğru söylemiş Vicente haklı adam...
Velncia gibi bir takım bu hale geldi hatalı teknik direkltörler yüzünden doğru söylemiş bencede
kesınlıkle haklı.. sanchez flores 9 haftada 18 puan topladı gonderıldı koeman 24 haftada 21 puan topladı rezalet!
Gelen gideni aratmasında :p Koeman tüm dünya için hayal kırıklığı oldu harbiden
Vicente bayadır formadan kesilmişti diye biliyorum..böyle bi yorum yapması normal..
bunu sölemeye çekinmesin tüm takım, çekinirlerse ayıptır :D
Açık açık konuşmuş.
Futbolcular büyük kin toplamışlar :D