Xabi Alonso'da olması lazım 5'in. şimdilik alamaz onu.
Printable View
Xabi Alonso'da olması lazım 5'in. şimdilik alamaz onu.
Fernando Gago'da 5 numara.
Mehmet Scholl'ü de sevmezdim.
Abi Milli takimi secmemeleri yuzunden boyle birsey diyorsan bence Mehmet Scholl'le Mesut cok ayri dunyalar bu konuda.
Mehmet Scholl'ünki psikolojikdi, Mesut'a göre daha anlaşılabilir bir durumdu.
Bende kendisini sevmem :) Ama hak ediyodu ve vermişler bu yüzden sevindim başka milli takım forması giysede kökeni türk bu yüzden sevindim :)
Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona'nın İtalya Seri A takımlarından Udinese'den kadrosuna kattığı Alexis Sanchez, Barcelona'ya hareket etmek için bulunduğu Santiago havaalanında basına açıklamalar yaptı.
http://www.yukleresim.com/images/511...6824349546.jpg
İspanya La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona'nın Udinese'den transfer Şilili Alexis Sanchez, pazartesi günü basına tanıtılacağı Barcelona şehrine hareket etmeden önce açıklamalar yaptı.
1988 doğumlu hücum oyuncusu her çocuğun hayalinin dünyanın en büyük kulübünde oynamak olduğunu söyledi. Şili'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyleyen Sanchez, Şili'nin başkenti Santiago'dan ayrılırken hava alanında yakalandığı muhabirlere dünyanın en iyi oyuncusu Messi ile oynamanın da büyük bir gurur olacağını söyledi.
Şilili yıldız "Barcelona'nın Ronaldo'su mu olacağım? Hayır, sadece Barcelona'nın Alexis Sanchez'i olacağım" diyerek kendisini Barcelona'nın Ronaldo'su olarak görenlere cevap verdi. Harika çocuk lakabıyla tanınan Sanchez, hedefinin kariyeri boyunca yaptığı gibi gidip kendisini kanıtlamak olduğunu söyledi.
Sanchez, Pedro'yla yaşaması beklenen forma rekabetle ilgili sorulara ise "İlk önce takıma katılacağım,takımı göreceğim.Sonra kendimi kanıtlayacağım. Bu tartışma daha sonra." diyerek cevap verdi.
Udinese'den Barcelona'ya 26 milyon euro ve 11..5 euroluk bonuslar karşılığında transfer olan Sanchez, Barcelona'nın yaz dönemindeki ilk transferi olmuştu.
Bugün Barcelona'ya gelecek olan Sanchez, Pazartesi günü sağlık testinden geçip Nou Camp'da basına tanıtılacak.
3 yıldır Pedro adındaki dümdüz Konya - Ankara otobanı gibi bir oyuncuyu izleyen Nou Camp tribünleri bu transferden sonra sahaya atlayabilir . Dikkat etmek lazım. Yılın transferini gerçekleştirdi her zaman ki gibi FC Barcelona ...
Yılın transferi demek için henüz erken bence
Formda bir Sanchez Pedro yu her türLü kesebiLir ama BarceLona çok miLLiyetçi bir takım, Pedro her zaman bir adım önde oLacaktır. Sanchez in tam oLArak kadroya girmesi için çok ekstra oynaması gerekiyor.
Seyretmekten keyif aldığım isimlerden.Real'e gelmesini ve Di Maria'yı kesip o takımda CR7 ile birlikte oynamasını isterdim.
Afellay, Sanchez ve Pedro arasında iyi bir rekabet olacağa benziyor, Afellay ve Sanchez yetenek olarak Pedro'dan birer adım önde olsalarda şu anda o yer Pedro'nun ilk 11 için bir adım önde gibi.
Yalçın Dümer'e sorsanız hala "yarın Galatasaray'da" der :zuhaha
seneye kariyer açtımız alınacak futbolcu kalmıcak bu gidişle:D
Gerek Barça için gerek Alexis'in kariyeri açısından çok yerinde bir transfer bence. Pedro son derece düz bir oyuncu. Barça oyunu terbiyesi aldığından bu kadar başarılı oluyordu bence. Alexis'in bu konudaki sıkıntısını sürati ve tekniğiyle kapatacağını düşünüyorum.
Transfer döneminin gözde ekiplerinden Malaga, kadrosuna tarihinin en pahalı transferi olan Santi Cazorla'yı kattı.
http://www.yukleresim.com/images/141...7170694153.jpg
İspanyol kulüplerinden Malaga para saçmayad evam ediyor. Yönetimi el değiştiren ve Arap şeyhi Abdullah Al Thani tarafından satın alınan kulüp, son olarak Villareal'in yıldızı Santi Cazorla ile anlaştı.
Bu sezon yaptığı transferlerle bütün dünyanın ilgi odağı olan Malaga, kadrosuna İspanyol yıldızı kattı. 5 yıllık sözleşme imzalayan yıldız futbolcunun transferinin, önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.
Uzun uğraşlar sonunda iki tarafında anlaşma sağladığı ve Malaga'nın Villareal'e 20 milyon avro vereceği belirtildi. Bu transferle birlikte Malaga'nın bu sezonki htransfer harcamaları 60 milyon avroya ulaştı.
Cazorla'nın sağlık kontrolünden geçeceği ve ardından Malaga'nın kampına katılacağı öğrenildi.
İspanyol yıldız, Malaga'nın tarihinine en pahalı transferi oldu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu kariyer, boyunca Villareal'de 255 maça çıktı ve 34 gol kaydetti.
Kaynak : Sporx
Yuh be abicim.Umarım City gibi olmazlarda başarılı olurlar.Seneye Fm de Malaga kariyerleri baya oalcak sanırım :D
Kaka ile Real Madrid'in yolları ayrılıyor mu?
http://ressim.net/s/upload/353aec60.jpg
Brezilyalı yıldız Kaka'nın, Beyaz Şimşekler'in oynadığı son iki hazırlık karşılaşmasındaki kötü futbolu eleştiri oklarının yeniden kendisine yönelmesine neden oldu.
As gazetesinin iddiasına göre; Real Madrid yöneticilerinin yıllık 9 Milyon Euro alan bir oyuncudan daha yüksek bir performans bekledikleri dile getirildi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun da, Brezilyalı yıldızın sakatlıktan çıktıktan sonra göstereceği performanstan umutlu olduğu ancak Kaka'nın son karşılaşmalarda gösterdiği performansı 'hayal kırıklığı' olarak nitelendirdiği belirtildi
Real Madrid yönetiminin performansından memnun olmadığı yıldız oyuncuyu Milan ve Chelsea'nin transfer etmek istediği ifade edilirken, İspanyol ekibinin yıldız oyuncuyu uygun bir fiyata satmayı düşünebileceği dile getirildi.
Kaynak : Htspor
Ben bir Kaka Leite hayranı olarak bence kesinlikle Milana gitmeli Kaka İspanyada oynayamadığı kanıtladı.Milan'a gidip bir an önce eski formunu kazanmalı.
Atletico Madrid, 1.5 sezondur kiralık oynattığı Portekizli Tiago'yu renklerine kattı
http://ressim.net/s/upload/1bcf2e09.jpg
İspanya'nın Atletico Madrid takımı, 1,5 sezondur kiralık olarak oynattığı, İtalya'nın Juventus takımının Portekizli orta saha oyuncusu Tiago'yu renklerine kattı.
Madrid ekibinin açıklamasında, 30 yaşındaki Tiago ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Juventus'tan önce Chelsea ve Lyon'da forma giyen Tiago, 2009-2010 sezonunun ortasında Atletico Madrid'e kiralanmıştı.
Ben de bir Kaka hayranıyım fakat artık Kaka'nın hangi takıma giderse gitsin o Milan'daki muhteşem performansına ulaşabileceğini sanmıyorum.Umarım yanılırım.En sevdiğim futbolculardandır çünkü.
# 22 KaKa Leite
Keşke hep böyle kalsaydı :)
Real Madrid sanıp kalpten gidiyordum...
Atletico ne yapacak acaba bu sorunluyu ?
adamı zorla gönderdiler be ne bekleniyordu ki
kaka milanada gitse bu saaten sonra zor birseyler yapmasi..