O kadar kaçırdı hala frikikte bacak açıp geriliyor utanmadan bi de :D
Printable View
O kadar kaçırdı hala frikikte bacak açıp geriliyor utanmadan bi de :D
Hadi Ronaldo salla 1 tane affettir kendini.
Adamın has maddesi Danimarka'yı kurtarıyor :)
Bu kadar bekledi Varela'yı almak için.
Danimarka şimdi 3'ü bulup Çeyrek Final'i garantiler...
Varela attı ama Ronaldo'da bir şeyler var.
Varela yapıştırdı resmen :D
GOOOOOL Adamım beeee ! :D
offf offf offff
Goooooooooooool. Hay maşallah ne gol attı be. Danimarka 2-2 den sonra adamın önüne bile atlamadı isteksiz göründüler nedense.
Varelaya bu kadar bekledi adam girdi attı :(
Almanya-Hollanda maçı berabere biter.Almanya Danimarka'yı,Hollanda Portekiz'i yener ve Hollanda çıkar :D
Çakma ROnaldo giriyor Rolando :D
Dedik o kadar Varela diye.Almanya maçında da sonlara yakın aldı 2-3 tane pozisyona girdi.
Danimarka 1 gol atarsa maç berabere biter
Dakika 90 olmuş zaten heralde 1 gol atarsa berabere biter. Bu şunun gibi oldu. Bu maç ya alt biter alt bitmezse kesin üst biter :D
Ömer Üründül taklidi yaptı arkadaş ama çakan olmadı. :D Bu sitede espriler anlasılmıyor. :D
Hollanda bu maçıda kaybetse bile matematiksel olarak çıkabiliyor dimi ?
Ronaldo az daha maçın kaderine etki ediyordu ama Ronaldo'dan daha çok eden birisi daha olacaktı Patricio...
O 2. golü sen içeri alıyorsan bırak zaten o kaleyi oyunculardan biri geçsin daha hayırlı.
Ben bıktım artık böyle maçlardan.Bir kere de favori olmayan bir takım çıksın şu gruplardan.Danimarka'nın çıkması artık imkansız öte yandan İsveç'in de çıkması imkansız.Polonya'da çıkamaz.Çeyrek finalde olacak takımlar;
Çek Cumhuriyeti
Rusya
Portekiz/Hollanda
Almanya
İspanya
İtalya
Fransa
İngiltere
Klasik takımlar,kazananın İspanya,Almanya veya İtalya olacağı , diğer turnuvalardan farksız bir turnuva olacak yine.Zevk alamıyorum büyük takımların maçlarından,oyunlarından.
Hollanda-Almanya maçına değişik bir kupon yaptım.Bakalım zor gelmesi hatta imkansız :icon_mad:
21.45' teki maçı izleyin o belki bu maçtan bile heyecanlı olacak :)
İnşallah . Yani sonuçta turnuvada üzerinde en çok beklenti olan 3 takımından 2si karşılaşacak . Bu maçların ters tepme ihtimali de oluyor , inşallah öyle olmaz.
Ömer Üründül Mode > ON : Almanya kazanırsa Hollanda kaybetmiş olacak . O yüzden Hollanda oynamak zorunda .
Fransa-İngiltere beraber olayını unut bi kere...Ukraynaya 1 puan bile yetebilir kalan 2 maçta onlar çıkacaktır...Diğer taraftan Hırvatlar İtalyanları devirirse zaten çıkıyor...Deviremezler mi devirirler eşit güçte 2 ekip sonuçta...Diğer taraftanda ev sahibi gelebilir Çekler öyle müthiş futbol oynamıyor Polonya alabilir yani kesinlik yok hiç dediğin takımlarda sadece B Grubunda Danimarka işini zora soktu...