Radyospordan çıkmadan bile açıklayabiliirm dedi yahu :zuhaha
Printable View
Radyospordan çıkmadan bile açıklayabiliirm dedi yahu :zuhaha
her an bıtebılır dedı.
Başkan:Adnan Sezgin'in söylediğine göre forvet veya forvetler gelebilir. Ama herşey olabilir Radyo Sport'tan çıkmadan önce bile belki buradan anons edebilirim.
Bilgin abi:Yani o kadar çabuk olabilir
Murat abi canli yayindaydin :D
Ve Aruna Kone Galatasaray'da
Galatasaray Lincoln'den sonra ikinci büyük bombayı da patlattı.
Sarı kırmızılı ekip uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Aruna Kone hakkında birçok gazetede haberler çıkmaya başladı. Galatasaray kafilesini Hollanda'da izleyen Sonsayfa yılın transferinin ayrıntılarını ele geçirmeyi başardı.
İşte gerçekler:
Sarı kırmızılı ekip önce PSV Eindhoven'le irtibata geçti. 14 milyon Euro isteyen kulübü 10 milyon Euro civarı bir paraya ikna eden yöneticiler asıl sorunun Kone olduğunu biliyorlardı ve hazırlıklara tam gaz başladılar. Çünkü Kone daha önce Shaktar Donekts'in kulübüne önerdiği 20 milyon Euro'luk teklifi reddetmişti.
Başlangıçta teklifi ciddiye bile almayan ve Hollanda basınına PSV Eindhoven'den daha büyük bir kulübe gitmek istediğini söyleyen Fildişi Sahilli oyuncu, Adnan Polat ve ekibinin operasyonuyla ablukaya alındı ve Galatasaray'ın PSV'den daha büyük bir takım olduğunu ikna ederek anlaşmaya kesin olarak vardı. Daha önce kulübüyle anlaşan sarı kırmızılılar aradaki ufak pürüzleri de giderip Aruna Kone'yi yarın akşam havaalanına indirecek.
Kaynak: http://www.sonsayfa.com/news_detail.php?id=51885
transfer bugun de yattı beyler bundan sora sölemezler
Beni bağışlayın ama Murat abi kim?:)
Federasyonun bize verdiği cezanın benzerlerine verilenlere göre yanlı olduğu hepimiz için aşikar ki cezanın ağırlığının sebebi kulüpler birliğinin federasyon aleyhinde bir yapılanmaya gitmesi olmuştu. Federasyonda lobi yapamamamız bizim beceriksizliğimiz yoksa ceza olarak en kötü ihtimalle Galatasaray maçlarını başka bir şehirde oynamalıydı böylelikle yeni oyuncularımızı boş tribünler yerine biz izleyebilirdik başka şehirde de olsa.
Çok yazıldı çizildi ama taraftarımız konusunda o günkü maçta polisin olayı yatıştırması gereken yerde gerçekten sinirli taraftarımıza insanlığa aykırı şekilde jopla girişmesi emniyetin beceriksziliğini ve insan psikolojisinden haberleri olmadığını açıkça ortaya koyuyor. Ben sadece kötü niyetli olan bir elin parmakları kadar olan kişilerin cezalandırılması gerektiğini düşünmüştüm ama detay olmadığı için belirtemedim eminim aynı frekanstayızdır.
herkes neden sustu ya:D.birazdan berbere tras olmaya gıtcem geldıgımde ıse ınsallah transfer gerceklesmıstır
Adnan Sezgin, Kone'yi açıkladı
Transferler hakkında konuşarak sözlerine başlayan Adnan Sezgin "Kone konusunda anlaşma sağladıklarını, Kone'yle birlikte bir forvet oyuncusu daha alabileceklerini kaydetti.
Sezgin, "Belirli bir aşamaya gelmeden önce kamouyona yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ancak transfer yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.
Takımdan ayrılan futbolcular hakkında da konuşan Sezgin, "Hasan Kabze ve Tomas gitti. Ancak Orhan Ak ve Necati konusunda bir gelişme yok.. Onların da bir takımla anlaşmasını bekliyoruz" dedi.
Serhat Ulueren'in "Galatasaray'ın bu kadar borcu var. Bu kadar futbolcuları nasıl transfer ediyorsunuz" sorusunu Sezgin şöyle cevaplandırdı; "Büyük denilebilecek para verilen iki kişi var. Bunlar lincoln ve Linderoth'dur. Diğer futbolculara bonservis bedeli ödemedik. Örneğin Barış ve Serkan'ın herhangi bir maliyeti yok. Sadece bu iki futbolcuya ödenen para var. Geçen yıl transfer yapmamıştık. Geçen yıl uyguladığımız mali disiplin sayesinde bu yıl transferlere pay ayırabildik. Bu transferleri de bu şekilde yapıyoruz"
Galatasaray'ın geleceğinin ipotek altında olduğu yorumları doğru mu? sorusuna Sezgin şöyle cevaplandırdı; "Eğer bu açıklamalar doğru olursa transferler yapamamamız lazım. Ancak önemli isimleri aldık ve yine alacağız. Şimdi de bir forvet almaya çalışıyoruz. Bu bir de iki de olabilir. takımdan bir arkadaşımız daha gidebilir. Önümüzdeki günler de kamuoyuna duyururuz." dedi.
Sezonun ilk maçı hakkında da konuşan Adnan Sezgin, "Oynanan futbol bizi mest etti. Ancak taraftarımızın olmaması bizi üzdü. Galibiyetle ve güzel başlangıç yapmamız bizi mutlu etti. Bir diğer önemli nokta ise ilk 11'de çıkan futbolculardan altısının yeni olması ve yeniden yapılanan bir takımın net skorla galip gelmesiydi. İleriki günler için bize çok olumlu mesajlar verdiler. biz takımımıza inanıyoruz. İlk maçta Lincoln'ün sakatlanması biraz bizi üzdü. Ancak bugünkü MR sonuçlarından tam netice alamadık, fakat doktorlar daha iyi olduğunu söyledi. Lincoln'ün Perşembe günü oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak. Ancak ümitliyiz" şeklinde konuştu.
Kaynak: Radyospor
kone gelince alfonso alveste gelince ümit karana yazık olucak.......
hele bi dur abi ya daha kesin bişey yok
Arkadasım karanla yola cıkılmaz dün Allahtan Hakan vardı.....Karan ölü gibi top oynadı cinsi cins topus pasları denedi hepsi isabetsiz di tabi..Adam resmen bizi cileden cıkardı.Karanın aklı baska yerlerde.Siz gecen yönetim trnasferde yapamaz diye elestırıyordunuz.Ama yönetim akıllandı..2 forvet gelicek karanada yazık olmaz:):)
Yeni transferinizi Santra açıklıyor bu gece...
Kone gelmedimi yahu kafam karıştı?
Lincoln haberleri çıktığında bu kadar heyecanlanmamıştım :) inşallah hgelir Kone inşallah Ümit de gider.
Anelka kardes o da büyük ihtimal...Kone diyecek..Buarada santradan gürcan ve Ahmet ayrıldı:):)
Ümit Karan kendini yırtması lazım , her ne kadar Hakan Şükür son maçta 2 gol atsa da fiziksel anlamda eski gücünde olmadığı çok belli ve ondan daha fazlasını beklemek haksızlık olur. Dün kafayla attığı golde resmen ortaya vurdu ve kalecinin çeldiği top Rizeli oyuncunun eline çarpıp ağlara gitti, öbür gol ise penaltıdan kolay bir vuruştu Hakan için. Ümit'e gelince psikolojisinde bazı rahatsızlıklar seziyorum, pas vermesi gereken yerde şut çekerken şut çekmesi gereken yerde pas veriyor, Avrupa maçlarında pozisyon anlamında bu kadar lüksümüz olmaz. O yüzden imkan varsa 2 forvet tercihi gayet iyi. Ümit Karan'ın da bu arada düşünüp hırslanması için bir sebep olur ve daha fazla verim alırız.
buyuk ıhtımal kone ıle anlasıldı.gonul ısterkı diger ısım alves olsun
ama alves 20 mılyonluk adam ıkkısı aynı anda alınamaz.ama yonetım necatiyi4-5 mılyona rusyaya falan satarsa ve karanı da 5 mılyona fenere verırse o zaman ne olur bılmem:)
MuraT kardes aynen katılıyorum:)Karan dün beni deli etti:)
Abi inşallah Nilmarı alırlar forvet olarak acayip hızlı....
Yahu GS süper gidiyor eğer Kone'de bittiyse belkide bitmiştir bilmiyorum... Bu sene işimiz zor.:(
ya beyler su santra hangı kanlada ve saat kacta acaba :D
ya bence diger isim grafite yasda postiga olur