Ben nereye,ne zaman,ne sekilde olursa olsun oraya gelirim:D
Printable View
Ben nereye,ne zaman,ne sekilde olursa olsun oraya gelirim:D
Yav yazın İstanbul'da bi halı saha maçı ayarlayın bizd egelelim yav.Hep Bursa hep Ankara:uzgun:
İstanbul'da bulusalım , Galatasaray-Fenerbahçe maçına gidelim :D
Serkan abiyle konuştuk(Sekopej), İzmir buluşması yapacağız yazın büyük ihtimalle..:)
Deniz sen antepte değilmisin ?
Değişiyor, Ankara - İzmir - Antep - İstanbul arası tatillerde geziyoruz.:) Antep'deyim genellikle.Ama yaz tatillerinde İzmir'deyim.
Serkan abide İzmir'deymiş.Büyük ihtimalle olacak.
hımm oke bulunduğu yer ANkara'da o yüzden sordm.
İzmir olursa ben gelirim kesin. Ankarada tarihe bağlı :)
carlsberg19 Bakıp bakıp kaçmak olmaz sende karala bişeyler :n:
Gel iso abi gel.İzmir buluşması Allah izin verirse %90 olacak.Ankara olursa bende gelebilirim, İzmir olacak ama.
Ankara'yıda ben yazdım, bulunduğum yerlerden biri olduğu için.:)
Vallahi yahu carlsberg19 öyle geldin sessiz sessiz gittin.. yaz buraya bari :)
Burası da Cafe-2 gibi oldu. Gene toparlanalım gençler bir aralık olmadı yalovada buluşalım Bursa-İstanbul-İzmit olarak :D Ben Bursadan 4 kişi ile gelirim :D
İstanbuldan en az 5 kişi geliriz :D
Serkan abi, İzmir olsun İzmir.:) İzmir'de buluşalım bu sefer.Bursalı'lar siz binin bu sefer otobüse vs vs.Bende G.Antep'ten geleceğim.:)
Ben de gelirim desemde inanmayın
Bende geleyim mi:D
Serkan abim Yalova olursa gelrm :D hem tanıdıklarm var onları görürüm :p
İstanbul'da hayat çok pahalı olmaz :u: :zuhaha
İzmir zaten bana 1 saat lebdrey Aygün :D Bursa 5 saat :D yalova 5-6 saat arası bişey :D ANkara 6,5 saat :D hepsinin tam ortasındaym :n: Burak söylemiş bak Seyyah oldum geziyorum bu türkiyeyi lebdrey :D
Aygün Kıbrısa gittinmi hiç ? :D öneririm yaşın 18 olunca git :p Crazyy partler oluyo aygün :D her türlü ortam aygün :D sen özele gelirsin bir ara anlatrm sana :p YAŞIN TUTUNCA !!! ;)
Ne olursan ol yinede gel :zuhaha
:D görende sanki cıtırların arasından cıkmıyor:D
pcden kalkıp wcye gitmeye üşeniyor adam...:n:
Aygün işte yaa :D ama 18 olsn söz Aygüne 1 yaz tatili benden :D öyle bir yaşayacakkii off off :n:
Aygün dayan az kaldı bizi de böyle teselli ederdi abilerimiz:n:
Ayg. asık olmus galiba:n:
Ya da dünyevi işlerden elini cekti :p
Bursaya indim kahvaltı hayro abiden, akşam yemeği iso abiden, ertesi gün kahvaltı isottan :D haha amma beleşçi gördüm kendimi yahu