Quote:
Originally Posted by koray_capello
ALLAH razı olsun bende bunu söylemeye çalışıyorum... Bi 10 hafta geçsin bütün futbolcular dökülsün kim iyi ortaya çıkar zaten :)
Printable View
Quote:
ALLAH razı olsun bende bunu söylemeye çalışıyorum... Bi 10 hafta geçsin bütün futbolcular dökülsün kim iyi ortaya çıkar zaten :)
Hadi hayırlısı bakalım..Richardinho'nun adı bile herkesi heyecanlandırdı.Tüm dünya Türk futbolundan bahsediyor şimdilerde..Bu arada imza atıldı koray'cım..Rico P.tesi burda :)
Ricardinho İmzaladı
17.08.2006 21:43
Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.
Kaynak : BJK resmi internet sitesi
arkadaşlar yeniliyorum konu ric'in beşiktaşa transferidir alex ile kıyası değildir..bununla ilgili yollanan herşey silinecektir..
rico futbolu ile en iyi cevabı verir
Ricardinho ve Alex'i kıyaslayabileceğimiz bir başlık açabilir miyiz sayın moderatörler, madem burası yeri değil de, yeri neresi o zaman?!
ilerleyen haftalarda açlılır gerekli görüldüğü takdirde..burası beşiktaş transferlerinin ele alındığı bölümdür..Fenerli alex'i kıyaslama bölümü değil..
Fransız hoca ile yönetim arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Her maçın ardından takıma takviye isteyen Tigana için, Beşiktaş yönetiminin süre verdiği ortaya çıktı...
Tigana ile Beşiktaş Yönetimi arasındaki kriz sürerken taraflar sessizliğini koruyor...
Her maçın ardından takıma takviye isteyen Fransız hocanın durumu ocak ayındaki seçime kadar belli olacak
İpler geriliyor...
Fransız hoca ile Siyah-Beyazlı yönetim arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Her maçın ardından takıma takviye isteyen Tigana için, yönetim tüm imkanları seferber ediyor. Takıma yapılacak son transfer için bonservisi elinde olan oyuncuları tercih ederken, Fransız teknik adamın ısrarla Newcastle United’da oynayan eski oyuncusu Boumsong’u istemesi büyük tepkilere neden oldu. Özellikle İkinci Başkan Murat Aksu ve Genel Sekreter Kenan Öner’in Tigana’ya bu tavrı nedeniyle oldukça öfkeli oldukları ifade edildi.
Seçime kadar süre!
Öte yandan Ocak 2007’de yapılacak olan Olağan Genel Kurul’a güçlü girmek isteyen yönetim bu nedenle düğmeye bastı. İdareciler, seçim döneminde takımın zirvede olması için seferber. 10 haftalık dönemde takımın hedeften sapması durumunda ise Fransız hoca ile masaya oturulacağı ve teknik adamdan rapor isteneceği iddia edildi.
Siyah-Beyazlı yönetimin kendi aralarında aldıkları gizli bir kararla, bu süre zarfında takımın başarısız olması durumunda Tigana ile yolları ayırmayı planladığı da ileri sürüldü.
Fulham örneği
Beşiktaş’tan yılda 2 milyon 800 bin Euro alarak Türkiye’nin en çok kazanan teknik direktörü unvanını elinde bulunduran Fransız hoca, ülkesinin basınında da gündeme geldi.
Fransız gazeteciler, Tigana’nın daha önce görev yaptığı Fulham’da da buna benzer bir durum yaşadığına dikkat çekti. İngiliz Kulübü’ne büyük paralar harcatarak transfer yaptıran deneyimli çalıştırıcı, bunların çoğunu da kendi ortak olduğu şirket üstünden yapmıştı. Ülke basını, Tigana ile Beşiktaş’ın yollarının 6-7 hafta içinde ayrılacağını da iddia etti.
Kaynak: Fanatik
basının beşiktaşı karıştırma adına sıktığı haberlerden bir başkası.
http://img217.imageshack.us/img217/171/ricbjkdb2.jpg
Ricardinho, Pazartesi günü İstanbul'a geliyor. Sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Brezilyalı yıldız, kendisini siyah beyazlı formaya bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.
walla ricardinhonun tek kötü yanı 2 defa avrupaya gelip; başarılı olamayıp gönderildiğidir bence.
bir çok futbolcu başarısız avrupa macerasını türkiyemizde tatlıya bağlamıştır..Uyum sorunu her futbolcu için geçerlidir.Bu Rico içinde geçerli..
Bu arada Tiganaın üstünde gezen risk tüm teknik direkörler için geçerlidir..
hele 10 hafta sonnda Fener yada Galatasaray yarıştan kopsunda bakalım hangisinin teknik direktörü sağ kalıyor..Fanatik işte..aklınca haber yapmış..
ben fanatiği gazete die okuyanların aklından şüphe ederim.
aynen katılıyorum,bütün spor gazeteleri yalan makinası gibi maşallah :n:Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Ricardinho Geliyor
21.08.2006 10:23
Futbol Takımımız'ın yeni transferi, Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız futbolcumuz Ricardinho bugün İstanbul'a geliyor. Heyecanla beklenen oyuncumuz saat 16.50'de Atatürk Havalimanı'nda olacak.
bjk.com.tr
şimdi gör sen bizim taraftarların yapacağı karşılamayıQuote:
inşallah verilen parınında yapılan karşılamnında karişılığını verecektir..
Rico gibi oynasın yeter..
hadi hayırlısı
Ricardinho 'nun gelmesi çok ama çok iyi oldu BJK için.. Merak ettiğimiz performansını; ilerleyen zamanlarda göreceğiz. İnşallah tatmin oluruz.. ;)
Bugün BJK TV Sunucusu Ricardinho için Alexle kıyaslamak pek doğru olmaz ama sanırım alex ondan biraz daha iyi dedi
yanlıs demiş o
doğru demiş doğru
Hahaha :D BJK TV sunucusu Fenerli mi, Beşiktaşlı mı? :) Gülmekten öldüm valla, dost acı söyler, helal olsun BJK TV sunucusuna, objektif olduğu için ;;)
Ricardinho İstanbul’da
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9916&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9917&tipi=K
Forma yakışmış Ricardinho'ya :D Yarın 16.00'da imza töreni varmış.
Ricardinho geldi, ilk olarak Alex'i,Luciano'yu,Lugano'yu,Kleberson'u tanıyorum zaten dedi :)
sunucuya iş bulsak bari aç kalmasa:DDDDD
Evet, ilginç :D Galatasaray'dan hiç tanıdığı yok, çünkü GS'de Brezilyalı yok :) Fenerbahçe'ye gelse hiç uyum sorunu çekmezdi, bu bir kesin.
ama almadılar cunku zaten alexle tumer yetiyor fenere
ne alaka fb de olan brezilyalı kadar da beşiktaşta var buradada uyum sorunu olmaz benceQuote:
Originally Posted by eGowiCh
beşiktaş ta daha fazla brezilyalı 4 tane edmilson gelince 5 olcak..
valla edmilsonun geleceğini sanmıyorum. murat aksu bugün rico nun imza töreninde her an süprizlere hazır olun dedi ama derken kendisi bile inanmıyordu :) büyük ihtimalle son yabancı bonservisi ucuz bir oyuncu hatta hiç duyulmamış bir oyuncu bile olabilir. çünkü bu sene çok para harcadılar.
bence alır başkan ama tigana boumsong u istiyo hadi bakalım hayırlısı..
Boumsong 4.8 milyona Juventus'a transfer olmuş dururmdaQuote:
Originally Posted by nurisahin
kafan iyimi arkadaşım:D:DQuote:
Originally Posted by Del Piero_10