Tolunay Kafkas'ın gelmesi bir şeyi değiştirmez bence. Trabzonspor'a yabancı hoca gerekli bence,kaliteli transferler (özellikle yabancı) yapabilecek bir hoca.
Printable View
Tolunay Kafkas'ın gelmesi bir şeyi değiştirmez bence. Trabzonspor'a yabancı hoca gerekli bence,kaliteli transferler (özellikle yabancı) yapabilecek bir hoca.
1461'li olmamiz lazim heralde sene sonuna kadar yinede buyuk konusmiyalim
Surda Unal geleli 1 ay dahi olmadi adam tekrar yol aciyorki gelen rahat calissin
1461'in hocası nasıl ona güvenemez mi Trabzonspor?
1461'in hocasi ideal secim olur cogu taraftar bunda hemfikir ama Tolunay ile 1 hafta once gorusulmuz sezon sonu icin. Senol Gunes bilindigi gibi sene basinda birakmak istemisti ama zor ikna edilmisti, bu sezon sonu kesin gidiyordu.
Ayrica twittercilara gore Tolunay Kafkas gelmeden oncede sartlarini sunmus ve bunlarin hepsinin yerine getirildigi halde gorevi kabul edecegini soylemis.
Ünal Karaman ve diğer yardımcılar da istifa etti deniliyor.
Evet tum teknik ekip istifa etmis. Bugunku antrenmanda oyuncular yalnizmis ve toplanti yapip ayrilmislar sahadan.
Ünal Karaman: "Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım."
Yılmaz Vural "TÜRKİYE DE KULUPLER GENELDE ESKİ OYUNCULARINA EMANET EDERLER TAKIMI DIŞARDAN HOCA İSTEMEZLER"..
Tolunay Kafkas Trabzonspor a geldi ve bu gelenek hiç değişmiyicek sanırım.
Ben Cuper ile görüşülür demiştim ki nefis bir olay olurdu, Cuper getirilseydi eğer.
Tolunay hocayı beğenmiyorum, kısa vadeli olacağını düşünüyorum.
Herkes Ünal hocanın devam ettirmesini bekliyordu ama adamla dalga geçer gibi 1 ay önce çağırdılar şimdide yolladılar. Ben Tolunay'a güvenmiyorum ama umarım ben yanılırımda o başarılı olur.
Hayırlı olsun. 3-5 maç bir hava yakalar ama uzun vadede değişen birşey olacağını zannetmiyorum.
Tolunay kafkas hayirli olsun çok çok iyi bir hocadir.
Sadri Sener 1.5 senede bir takim nasil en hizli sekilde geriye gider dersi veriyor resmen.
ilginç bir yonetim.
Sercan Kaya: Bana 1461 Trabzon planları arasında olmadığım söylendi... Trabzon ekibi aklını mı kaçırdı, yoksa boyun eğmek zorunda mı kaldı?
Aklıma direk Trabzon Başkanının, Meireles tipinde bir oyuncum olsa kapıdan sokmazdım lafları geldi.
Sercan Kaya şuan takımın en golcü ismi değil mi?
Aynen oyle, takimin abi olarak gordugu bir isim. Onu gectim Eren Albayrak'in gunahi ne.
Benim cevabim siyasi olarak gececegi icin dusuncelerimi yazmiyorum
Rize'nin lige cikma olasiligi var ama 1461inkide onlarinki kadar varken en iyilerden 2 adam Rizeye gidiyorsa/Gonderiliyorsa bunu daha fazla izah etmeye gerekmez.
1461 Trabzon'u seneye Süper lig'de görmeyi çok isterim iyi futbol oynuyorlar ama şu iki futbolcuyu neden gönderdiklerini çok merak ediyorum cidden. Rizespor git gide güçleniyor bu sezon çıkamazlarsa dahada çıkamazlar.
1461 liginde direk ilk ikiden çıkacak takımdan biri. Hatta hafta sonu Konya maçını izledikten Babam'ın bu takım çok rahat çıkar demesine karşılık gelecek haftalarda ayağını kaydırırlar demiştim haklı çıktım :) Tamda düşündüğüm gibi çıkartmayacakları belliydi. Takımın en iyi iki oyuncusunu 2 M€ gibi bir paraya satmak akıl karı değil. Sercan Kaya Trabzonspor'da bile direk ilk 11'de oynayacak kalitede bence. Ozan İpek'in MİY transferinde bakanın katkısı ve bu iki oyuncunun transferi. Siyaset'in futbola bu kadar el attığı başka bir ülke yoktur yok. Alt liglerde daha çok oluyor. Yazık olmuş cidden.
Trabzonspor ile ilgili Ünal Karaman'ın takımın başına geçirilmesini bekliyordum. Ama 1 ay önce getirdikleri adam istifa etti veya başka bir şey olmuştur. Tolunay Kafkas belki sezonun kalan kısmında bir nevi beklentileri karşılayabilir ama gelecek sezon ona güvenip takımı onun isteklerine göre kurmazlar umarım. Trabzonspor'un başarılı olması için yönetiminde ve teknik heyetinde bir tane bile Trabzon'lu olmayacak. Yabancı hoca şart.
http://i.imgur.com/iKZUvKj.gif
titret bizi Tolunay hoca :)
kayseri ve ganziantepe en başarılı dönemini yaşatan hocaydı tolunay kafkas özellikle transfer başarısı yüksek bi teknik direktör sonrasını nedense getiremedi bilmiyorum yönetimlerle alakalı heralde trabzon yönetimi takımı tamamen kendisine bırakırsa başarılı olur bence
Tolunay Kafkas taktik bilgisi yüksek bir hoca özellikle kendi oyuncularını çok iyi analiz edip ona göre sistem kurması benim çok hoşuma gitmişti. Kayseri ve Antep takımlarına da güzel futbol oynatıyordu. Ama en ufak sıkıntıda bırakıp giden birisi. Hem Kayseri'de hem de Antep'te ligin başında birkaç puan kaybı sonunda görevini bırakıp gitti. Ya hemen pes eden birisi ya da takım içinde bazı kişilerle sürekli sıkıntı yaşıyordu. Bakalım Trabzon'a nasıl bir katkısı olacak.
HENRIQUE yi almaya gelen Portekiz Klübü yöneticileri sağlık kontrolünden geçti....
:D:D gidiyor Portekize
http://www.sporxtv.com/futbol/superl...aSXTVQ42399SXQ
Son cumle ile bir cok taraftar gaza geldi :) hayirlisi diyelim
Tolunay Kafkas Sercan'ı geri istemiş diyorlar