Helal olsun size aslanlar siz gönüllerin şampiyonusunuz canınız sağolsun be son topa kadar savaştınız...Bu taraftara da bu takıma da sonuna kadar helal olsun !
Helal olsun size aslanlar siz gönüllerin şampiyonusunuz canınız sağolsun be son topa kadar savaştınız...Bu taraftara da bu takıma da sonuna kadar helal olsun !
Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim.
Biz şampiyon olmuş kadar olduk zaten. Bu saatten sonra taraftar bi zahmet ilgi gösterir basket maçlarına artık.
Beyler bu bir uyarı atışıdır.:) Niyeti kötü olanlar ve sinirlerine hakim olamayacaklar konuya girip ortalığı germesinler.Şimdilik bir şey yok ama olmadan önce engellemek adına bu uyarıyı yapıyorum.Dikkate almayanlar için gereğini yaparız.
Tebrikler Fenerbahçe Ülker.
Aşkınla Olduk Derbeeeer
Bu sevgin bir ömre bedeeel
beeeş te beş yapmanıııın
Gururu bizlere yeteeeer..
Belkide Türk spor tarihinde hiç yapılmayanı yaptık.. Fenerbahçe Spor Kulübü..
Bu arada GSCC'yi ve GS'li arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.. Böyle zevkli seri olacaksa her sene oynayalım.. Tebriği hakettiler gerçekten.. Basketbola Doyduk..
Çok heyecanlı bir seri izlettirdiler iki takıma da teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'mi de kutluyorum. 5'te 5 yaptık ciddi ciddi.
Spormax'in şampiyonluğun ilk dk.larındaki yayını skandaldı resmen. Şampiyon olmuş takımı göstermediler,ağlayan tribünleri gösteriyorlar. Ekranda ne bir Şampiyon Fenerbahçe Ülker yazısı ne birşey. İlginç vallahi.
Şampiyon Fenerbahçe. Şampiyon Fenerbahçe. Şampiyon Fenerbahçe.
Sonunda beşte beş yapmanın büyük mutluluğu içindeyiz.
Ayrıca ''Neven Spahija: "Hayatimda ilk defa cikip kupamizi ve madalyalarimizi alamadik. Bu Turk Basketbolu adina buyuk problemdir"
Taraftardan çıkmıyoruz sesleri geliyor. Kupa töreni ilginç olacak.
Neven Spahija çok doğru konuştu. Katılıyorum her kelimesine. Ülke olarak sıkıntımız büyük, olayı renklere indirgemeden çözmek gerek ancak biz bunu yapabilir miyiz, bu çok büyük bir soru işareti.
Çıkmamaktaki sebep ne acaba onu çözemedim?
Kupayı biz kazandık zaten. Bekleyince onlara mı vereceklermiş?
5'te 5 yapmamız iyi güzel de, GSCC oyuncularının sergiledikleri performans ve ortaya koydukları ruh ve birlik cidden takdire şayandı. Bu seride 2 taraftan hangisinin daha çok tebriği hak ettiğini sorarsanız bence o taraf GS Cafe Crown tarafı olur. Taraftarın yarattığı atmosferi de unutmamak lazım, Fenerbahçe yönetiminin bilet fiyatlarını yüksek tutmasından olabilir, bizim seyircilerimiz sadece maç izlemeye gelirken Galatasaray'lı taraftarlar seri boyunca desteğini takımından esirgemedi. Beklentileri aşıp bu kadar etkili 4 maç çıkaran GSCC'yi tekrar tebrik ediyorum.
Biz de bir yandan 5. şampiyonluğun zevkini çıkaralım, eminim ki yapılacak geliştirmelerle seneye her kulvarda Avrupa'da da etkinliğimiz artacaktır.
Amaçları madde sahaya madde yağdırmak, olayın farkında değiller ne yazık ki. Gurur duymaları gerekirken takımlarının emeğine gölge düşürüyorlar.
5'te 5 inanılmaz bir başarı.5. şampiyonluğu alırken bir gönüllerin şampiyonu daha yarattık.
Favori cikip zorlansak da neticede sampiyon oldugumuz icin mutlu ve gururluyuz.
Bu arada salonda rezalet yasaniyor. Baskan Aysal yalvariyor seyirciler israr ediyor "bu kupa burda verilmiyecek", enterasan.
İşte bu beeee (: Yine şampiyon her zaman şampiyon. Helal olsun çocuklar görevinizi yapıp son halkayıda eklediniz seriye helal size. 5 i bi yerdenin Hakan abinin tabiriyle en güzide parçasını yerine koyduk çok şükür. Branşlarda şampiyonluğu en garanti olanıydı erkek basketbol öylede oldu. Şampiyonluğu GSCC ile oynayıp kazanmak ayrı güzel.
Maçtan hemen sonra Hakan abiyle konuştuk hem şampiyonluğu kutlamak adına hemde maç hakkında konuşmak için meğer Hakan abi o kadar eminmişki şampiyonluktan maçı izleme gereksinimi bile duymamış (: Gerçekten hakettik herkes aynı kanaatteydi oda kazanacağimizi bildiği için maçı izlememiş. Trafikteydi çok rahattı harbi emindi şampiyonluktan (:
Burda bir çok fenerli abim ve kardeşimde demişti bu takımı değil 3 kere , 2 kere bile üst üste yenecek bi takım yok diye şimdi demek istediklerini daha iyi anlıyorum. En büyük rakibimiz bizim sakatlıklarımızdı onuda yendik bugün. Çok şükür yaradana bu güzel günleri gösterdi bize.
Her kula nasip olmaz 5'i bi yerde görmek. O yüzden biz Fenerliler olarak çok şanslıyız. O yüzden bunun tadını çıkartalım (:
Sizin Allahınıza kurban beeee (:
Aslan yurekliler'in yureklerine, ellerine saglik. Gecen gun Haberturk'un bir haberi vardi onun uzerine daha da iyi anladim ne butceyle ne isler yaptigimizi. Bir kac sene once kume dusmemek icin faul sokmaya calisirken bugun final serisinin son macina cikabilmek icin faulleri 4 gozle bekledik. Hepsinin yuregine, emegine, ellerine saglik. Ayrica da ultraslan tam bir salon taraftaridir bu seri de bunun kaniti oldu. Bu isi iyi beceriyorlar.
Fenerbahce'ye gelince sakatlarina ragmen kaliteleri ortadaydi. Euroleague takimi olduklari da birkez daha ispatladilar. Kadrolarindaki isimler cok net adamlar bir gun oyle diger gun soyle degiller. Cizgileri belli. Fenerbahce Ulker'e tebrikler, ellerine saglik hakettiler sampiyonlugu ama Fenerbahce Spor Kulubu'ne de helal olsun her bransta sampiyonluk sapka cikarilacak bir olay. Bunun tadini doya doya cikarsin Fenerbahceli arkadaslar herkese nasip olmaz bu, her sene de nasip olmaz. Helal olsun diyorum (88)(88)
Başkanı konuşturtmadılar yazık :(
5'te 5 Yapan Fenerbahçe Ülker'e Tebrikler :yildiz:
Futbol da böyle hakemler olsa şimdi yer yerinden oynardı, basketbol da ki hakemler gerçekten şanslı :)
Burada bitireceğimizi düşünüyordum, umduğum gibi gitti ve 4-2 ile sezonu bitirdik. Sonuna kadar şampiyonluğu hakettikleri, çok fazla yaşanan sakatlıklara rağmen mükemmel bitirdikleri bir sezonun ardından şampiyonluğunun tadını tekrar almak harika.
Fenerbahçe 5 ana branşın tamamında şampiyon olarak neredeyse hiçbir kulübe nasip olmayacak 5 şampiyonluk aldı 1 sezonda (Futbol - Erkek Voleybol - Bayan Voleybol - Bayan Basketbol - Erkek Basketbol).
Seneye Sinan Erdem Spor Salonu'nda Euroleague Final Four yapacak bir takım kurulacağını biliyorum. Umarım Chuck Eidson ile anlaşılır, büyük transferler yapılır ve seneye Sinan Erdem'de efsanevi mutlu sonla bitiririz inşallah.
Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki o taraftara da yazıklar olsun. Taraftar olmak biraz saygıyı gerektirmeli.