Quote:
Originally Posted by
gorkem11
Turgay abicim bu sene şampiyonluk garanti... :) Modric transferi çok iyi olmuş
senin başarılarını çekemeyenleri bu sene İngiltereden gelip dövecez :D
Kardesim İlk Sene Hedefimiz İlk 3 Sampiyon Olmamız iCim Uyum Sezonunu Atlatmamız Lazım
Quote:
mehmetocal Modric, Wallace(istikrar Abidesi7-7.5 Altına Hiç Düşmemişti Bende)
Benaglio, Gassama, Barragan(Oyundaki En İyi Sağbeklerden)
Prödl(Dinamo) Süper Takım Oluştu Avrupa Kupaları Uyum Sorununu Aştıktan Sonra Çok Rahat Katılırsın:h:
Bu Arada Biglia Bende Hep Vasat Oynuyordu O Adamın Az Kulaklarını Çınlatmadım:D
Forvet Regen İyi Artık Olgunlaşmış İş Yapar:h: Aldığın Hagi'nin Biraz Duran Top Özelliği Düşük Onlarda Tam Olursa Al Sana Hagi Bir de Avantajı Hagi Kadar Hırçın ve Asabi Değil İyi Kolay Kart Görmez Kardeşim:D
Evet kardesim. Öyle Senin gibi DüşünüyoruM Fakat Benaglio Oyunun En İyi Kalecilerinden Sag Bek Degil :D
Quote:
nannar 3. olabilirsin en fazla :h: üzgünüm ama gerçek bu :p yeni oyuncular hayırlı olsun :n:
SaoL Hocam. :D
Quote:
mehmetocal Bu Arada Milli Maçta Deplasmanda Farklı Yenilgi Bekliyoruz Sende:h: Eğer Deplasmanda Yenilmezsen Ülkemize Hemen Bırak Oyunu:D
Öyle Yapacam Zaten kardesim :)
Quote:
KristaL kaleci gelmiş şükür :D modric , la tallec , herrero faydalı olur inş :D seneye bomba gibi olcan abi güveniyoruz sana :D gelecek için ümit veriosun :D
Evet kardesim öyle ooLDu biraz :)
Quote:
Ümit Turgay transferler süper :D Bu sezon beklentiler büyük :D
Kanka bu Sene uyum Sezonu Olacak Benden Bişiy Beklemeyin :D
Quote:
tugycan turğay abi revizyona gitmişsin :D bu sene ilk 3tesin inşallah :D
Evet kardesim Bizde öyle İstiyoruz :)
Quote:
Oghuse Bol şanslar Turgay yeni ligte..
SaoL oguz :)
Quote:
Professional18 Güzel transferler kardeşim iyide bir kaleci gelmiş seneye avrupaya gidemessen gözüme gözükme
:) Öyle oLacak Seneye Gidemezsek :D İstifa Ederim :D
Quote:
Zafizufi Revizyon güzel olmuş bu sene başarı gelecektir :h:
Basarının Gelecegine Bende Cok İnanclıyım Ama Uyum Sorunu Yasarsak Diye Endişeliyim
Quote:
Lavezzi1907 Hocam transferler cok güzel..Basarılar..
saoL kardesim TşK ederim
Quote:
MaliKaya Transferler gayet guzel. Yeni sezonda uyum problemini ne kadar siddetli yasayacagin pozisyonunu belirleyecektir.
Aynen mali :D Bende Ondan Korkuyorum yine Kümeye Oynarsak :D o zaman rezil Rüsva Oluruz Bu Kadroyla :D
EVET ARKADAŞLAR OYUNU ACTIM SSLER GELECEK