beyler bnce yeni gelecek oyuncularımızı konusalım
kapatalım konuyu
Printable View
beyler bnce yeni gelecek oyuncularımızı konusalım
kapatalım konuyu
Ordakiler, burdaki bir çok Galatasaraylıdan, daha çok Galatasaraylıdır..
neyse konuyu kapatalım böle bir ayıbı kimse konuşmak istemez zaten...
Galatasarayın kontejyanı dolu 2 yılıdz nasıl alacak.. tomas gitse 1 isim hakları var ama kontejyan artarsa belli olmaz
Lütfen farklı yerlere saparak konuyu dağıtmayınız..
Daha durun bir yıldız daha gelecek Oda böyle karsılanacak
Lincoln mutlu görünüyordu ve tavırları çok sempatikti. Galiba geldiği için mutlu olmuştur :)
Güldüğü fotoğrafda vardı onu niye koymadın :D
Ben haftalardır söliyorum bence sağ kanata değil liberoya ihtiyac var linderothun yanına en az onun kadar kalşiet bir isim daha alınsa ortasaha bomba gibi olur
Bence Libero'ya falan ihtiyaç yok sadece iyi bir forvet alınsın yeter..
aslında doru kalli bir forvet daha istediğine göre 4-4-2 oynayacak o zaman gerek yok.. ben geçen senenin sisteminde kaldım hala :)
İyide ön liberoya baska yabancı daha almak cok abes kacar ordaki türkler ne yapacak
2tane oyuncu daha gelecek biri yıldız olacak
biride rommedahl
Mehmet Güven veya Mehmet Topal çok rahat oynar, Linderoth'un yanında.. Ama tek ön libero oynacak gibi duruyoruz..
tek ön libero ama kanatlardaki oyuncularda orta sahada sağlam basan adamlar olucak bence veya olmalı diyim...
.........ve........... gelecek hayırlı olsun
6+2 gelirse, 2 yıldız daha alınacakmış ve Lincoln transferini gölgede bırakacakmış.. Bunu söyleyen, Adnan Polat..
yıldız oyuncu forvetemi gelecek biri zaten rommedahl diye biliyoruz
Ayhan'da var Linderoth'un yanında o da oynar..
iyide tek forvet oynamycazki 4-1-2-1-2 oynycaz
Alacakları forvet Yıldız olacak ki Savioladan Ümidi Kesmeyin
digeri rommedahl olacak 2 oyuncu gelecek biri yıldız
Beyler herkeze iyigeceler diliyorum gs tv den bugünkü futbolcuların röportajını izlicem belki verirler yarında erken kalkıcam malum imza var(::)(::)
Adnan Polat bunu saviolayı düşünerek sölemiş olabilir belki oda %90 olmayacak gibi
Forvet lazım
iyi geceler abi bana uyku yok daha copa amerika maçlarını izlicem inşallah kaçırmam imza törenini :)
G.Saray'ın yeni transferi Lincoln İstanbul'a indi. Schalke 04'ten transfer edilen Lincoln Atatürk Havalimanı'nda büyük sevgi gösteleri eşliğinde karşılandı.
Sarı-kırmızılı takımın Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 takımından transfer ettiği yıldız oyuncu Lincoln, İstanbul'a 1 saatlik rötarlı geldi. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının ve Sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan yıldız oyuncu zaman zaman ezilme tehlikesi geçirdi.Yıldız oyuncu, havalimanında herhangi bir açıklamada bulunmadı.
Linderoth transferinde karşılamaya gitmeyen taraftar gruplarının da katıldığı karşılama da zaman zaman izdiham yaşandı.
Güvenlik gerekçesiyle dış hatlar terminaline alınmayan bine yakın taraftar, terminalin dışında tezahüratlar yaparak yıldız futbolcuyu bekledi. Havalimanı içerisinde polis ekipleri ve dış hatlar terminalinin özel güvenlik ekipleri geniş güvenlik önlemleri almasına rağmen, izdiham sebebiyle dış hatlar terminalinin bazı camları kırıldı.
YÖNETİME TEPKİ SÜRDÜ
Bu sırada taraftarlar dış hatlar terminaline girememeleri nedeniyle Galatasaray yönetimine tepki gösterdiler. Yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, daha önce yönetimin bazı taraftarları çapulcu olarak nitelendirmesine tepki göstererek, 'Hepimiz çapulcuyuz' diye bağırarak yönetimi istifaya davet ettiler. Sarı-kırmızılı taraftarların dış hatlar terminalinin önünde de "Fikrimiz değişmedi yönetim istifa" pankartı açtılar.
22.40 sularında İstanbul'a inen Brezilyalı futbolcu taraftarların büyük desteği karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Lincoln'ü Roberto Carlos transferinde olduğu gibi büyük bir basın ordusu karşıladı. Basın mensupları en iyi görüntüyü yakalamak için büyük çaba sarf ettiler. Lincoln, Lincoln diye bağıran taraftarlar yeni 10 numaraları Lincoln'ü büyük sevgiyle karşıladılar. LİG TV'den canlı olarak aktarılan Lincoln'ün İstanbul'a inmesinde birçok güvenlik görevlisi hazır bulundu.
Salı günü saat 11.00'de Lincoln basın ve taraftar önünde imzayı atacak.
LİNCOLN ÇEVİK KUVVET ARABASINDA
Lincoln'ün gelişiyle yer yerinden oynadı. Havaalanında 3 bin taraftar vardı. 500 içerde, 3000 dışarda. Lincoln çevik kuveet aracına bindirilerek havalimanından uzaklaştırıldı. Lincoln'ü taşıyan arabayı ise onlarca araba konvoy halinde takip etti. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin Lincoln'e eşlik etti. Lincoln'ün şaşkın ve aynı zamanda yorgun olduğu gözlendi.