Yaşıyor mu hala bu..
Printable View
Yaşıyor mu hala bu..
Evet 2side İspanyol o forvet hattını kimse tutamaz.
Kazım'ın Hull City gibi bir takıma gideceğini düşünmüyorum.
FM deki gibi değil gerçek hayatta demekki Al-Sadd çok fazla para istemiş.
Sidwell Chelsea'da oynayabilecek kapasitede değil.Giderse iyi olur.
Zarate kaliteli bir golcü ama 20 m€ etmez.Yarı yarıya indirime gidilirse Portsmouth alır..
Geçen sezon ki performansından sonra Tottenham'dan ayrılması beklenen D.Bent'in takımda kalma şansı artıyor.
Geçtiğimiz yaz Charlton Athletic'ten 16.5 milyon pounda Tottenham'a transfer olan ancak etkileyici bir performans ortaya koyamayan Darren Bent'in Juande Ramos tarafından gönderileceği düşünülüyordu ancak İngiltere'den gelen son haberler bu oyuncunun takımda kalabilme ihtimalinin olduğunu gösteriyor.
Tottenham bu hafta içinde Sunderland'den gelen resmi teklifi geri çevirdi. A.Villa'ya da benzer bir cevap vereceği düşünülen Tottenham'da şu anda Juande Ramos, Martin Jol döneminden kalan isimleri temizleme aşamasında. Chimbonda ve Kaboul'u transfer listesine koyan Ramos'un Bent için ise beklemede olduğu ifade ediliyor.
Ramos'un Berbatov'un takımdan ayrılıp ayrılmayacağına bakacağı ve eğer bu oyuncu takımdan ayrılırsa Bent'i kesinlikle takımda tutacağı söyleniyor.
mecbur yoksa kim verir 16.5mpound çok fazla zarar yapacaklardı mecburen ellerinde tuttular...
Bir Amerikalı işadamı daha Premier lig takımlarından birine göz koydu. Daniel Williams isimli işadamı kulübü almak için bir konsorsiyum kurmak hazırlığında olduğunu söylese de alım işleminin henüz çok uzakta olduğunu belirtiyor.
Aslen İngliz olan Williams, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Daha işin çok ama çok başındayız. İşin bitmekte olduğu ya da fiyatın belli olduğu yolunda çıkan haberler gerçek dışı," diye konuşurken, konsorsiyumun Mart başında teklife dahil olduğunu söyledi.
30 yaşındaki Williams, "Tanıdığım bir arkadaşım Premier ligde bir takım almak istiyordu ve Blackburn’un adı geçti, ben de o zaman ilgilenmeye başladım. Ancak o teklif vermekten vazgeçince ben devam ettim ve konsorsiyuma başka insanları da dahil ettim," dedi.
Williams sıkı bir Rovers taraftarı ve geçen sene Amerika’dan gelip takımın 3 maçını seyretti.
Williams’ın satış gerçekleşmesi halinde paranın büyük bir kısmını cebinden ödeyeceği, gerisini de finans şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyumun karşılayacağı iddia edildi.
Manchester United, Liverpool ve Aston Villa daha önce Amerikalı işadamları tarafından satın alındılar ve gelen haberler Arsenal ve Manchester City’nin de satılacağı yönünde.
Ancak Blackburn’un satılması Ewood Park’ın eski sahibi Jack Walker’ın vekillerinin onayına bağlı.
Kaynak: goal.com
Ztn hepsi satılıyo yakında İngiliz sahibi olan Premier Lig takımı kalmicak...
Futbolun tadı kaçıyor bence ama önlenemez bir durum her klübü biri satın alacak anlaşılan
Mourinho McCarthy'yi alamadı
Premier Lig'i Manchester United'ın ardından ikinci sırada tamamlayan ve gelecek sezona güçlü bir kadro ile çıkmak isteyen Jose Mourinho'nun Chelsea'si, Blackburn Rovers'tan Benni McCarthy'yi transfer edemedi.
2003-04 sezonunda Porto ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Mourinho, kadrosunda yer verdiği McCarthy'yi Chelsea'ye kazandırmak istemesine rağmen, 2 maçta bir gol kaydeden G.Afrikalı oyuncu bu transferi reddetti.
Ada kulübü Portsmouth, Peter Crouch’u 8 milyon pound karşılığında renklerine katmaya çok yakın.
Menajer Harry Redknapp, Liverpool’da yedek oturmaktan rahatsız olan dev forvet Peter Crouch’un Portsmouth ile anlaşmaya çok yakın olduğunu açıkladı.
Ancak teknik direktör Rafael Benitez kadro derinliği açısından oyuncuyu kadroda tutmaktan yana tavır takınıyor. Benitez’in oyuncuya 15 milyon pound değer biçmesi, takımdan ayrılması zorlaşan Crouch’u rahatsız etmişti.
Transfer sezonuyla birlikte Crouch ile ilgilendiğini açıklayan Portsmouth kulübü 10 milyon poundu gözden çıkarmıştı ancak Redknapp’ın 8 milyon poundluk anlaşmanın çok yakın olduğunu açıklaması futbolseverleri şaşırttı. Redknapp, Crouch’un 4 yıllık sözleşmeye imza atacağını ve haftalık 60.000 pound kazanacağını da belirtti.
Transferin 8 milyon pounda gerçekleşmesi halinde, oyuncuya 15 milyon pound değer biçen Benitez’in tepkisinin ne olacağı merakla bekleniyor.
Aslında tam Fenerbahçenin aradığı adam.Hem gelmek konusunda da sorun çıkarmaz kanımca ama uygun görülmemiş heralde
EURO 2008 kadrosunda lige yeni çıkan bir takıma gitmesi vizyonsuzluk olur kanımca.Zaten Aziz Yıldırım kadroyu koruyacağını söyledi satmayız yani:)
Crouch her zaman bir jokerdir L'Pool gißi boş harcamalar yapan ßir takım 8msterlin için satması ßüyük hatadır...
Torres - Villa güzel ikili olur ancak Liverpool Villa'yı pek istemiyor gibi.
O kadarda kolay değildir Villa'yı almak herhalde. Liverpool bu nedenle açıklama yapmış olabilir.
Kazım Premier Lig'de yalan olur bence gitmemeli giderse Premier Lig gibi bir ligde çok iyi işler yapamaz..
Ben çokta beğenmiyorum Crouch'u. Bana göre düz hiçbir özelliği olmayan bir kule.
İstemesi bedava,ama alması bedava değil :) Kazım'ı Fenerbahçe Hull City'ye kolay kolay vermez:)
Benni Dick McCarthy gerçektende süper bir yetenek.Ama alamadı Mourinho.:)
bu iş önceden sempatik geliyodu ama artık tadı kaçtı küçük takımlar iyice ezilmeye başlıyo bu yöntem yüzünden
gençleri hem buluyo hemde onları çok iyi yetiştiriyo bu işte wenger bir numara
arkadaşlara katılıyorum gerçekten çok gereksiz bir transfer
sekil adam valla herşey yakışıyo
manu önümüzdeki 15 senenin takımını kuruyo Sir bu ii biliyo
Bende çok beğeniyorum kafaylada atıyor ayaklada.Liverpool satarsa hata Portsmouth alırsa müthiş bir iş yapmış olur.
Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Euro2008'den elenmesiyle birlikte transfer görüşmelerine başlamak için hiç zaman kaybetmedi.
Portekizli basın mensubunun Real Madrid'e gitme olasılığı hakkındaki sorusuna "Olasılıklar güzeldir" diye cevap veren yıldız futbolcu, transferin sadece kendisine bağlı olmadığını da sözlerine ekledi. Önümüzdeki günlerde anlaşmanın olup olmayacağının belirleneceğini ifade eden Ronaldo gülümseyerek; "Bir çok arzum var, bir kaç gün içinde yeni haberler duyabiliriz," ifadelerini kullandı.
Milli takım
Genç golcü Portekiz'in 3-2 kaybettiği maç hakkında herkesin çok üzgün olduğunu, duran topları kontrol edemediklerini ve 2 şanssız gol yedikten sonra maçı çeviremediklerini ifade eden Ronaldo, "Sonuçta futbol oynuyoruz. Herşey mümkün, Almanya'ya yarı finalde başarılar dilerim," dedi.
Dil konusu
İspanyolca konuşabildiğini dile getiren Ronaldo, İngilizce ve Fransızca çalıştığını daifade etti. Bu cümleyi fırsat bilen bir muhabirin "İspanyolca bilmen Madrid'e gitmeni kolaylaştırır mı?" şeklindeki sorusuna genç yıldız yine "Önüzmüdeki günlerde yeni haberler olabilir," şeklinde cevap verdi.
Ferguson?
Ronaldo'nun Alex Ferguson'un üzüleceğini bilse bile kararını açıklamak zorunda olduğunu söylemesi oyuncunun fikrini az da olsa belli etti. "Kararlarımı verirken insanların üzülüp üzülmeyeceğini düşünmem. Kendi kararlarımı kendim veririm," ifadelerini kullanan Ronaldo, yine de herkes için en iyisini dilediğini belirtti.
Scolari'nin tavsiyesi
Chelsea'nin yeni patronu ve Ronaldo'nun muhtemel rakibi Luis Felipe Scolari'nin oyuncuya "Bu bir rüya, hayatında bir basamak, unutma ki bazı fırsatlar insanın ayağına bir kere gelir, tren kaçtığında tekrar yakalayamazsın," nasihatlerini verdiği öğrenildi.
Özet
Ronaldo'nun açıklamalarını özetlersek, Real Madrid'in aklını fazlasıyla çeldiğinive oyuncunun Scolari'nin deyimiyle treni yakalamak istediğini söyleyebiliriz.Bakalım kulübünün gücü Ronaldo'nun fikrini değiştirebilecek mi ?
Laudrup, Blackburn yolunda
Danimarkalı teknik adamın menajeri, Michael Laudrup’un Blackburn Rovers’ın başına gelmeye oldukça yakın olduğunu bildirdi.
Medyada yer alan haberlerde Blackburn Başkanı John Williams’ın Laudrup ile görüşme halinde olduğu açıklanmıştı. Menajer Bayram Tutumlu’nun da bu yönde bir açıklama yapması anlaşmanın ne denli yakın olduğunu gözler önüne serdi.
Tutumlu “20 yıllık çalışma hayatımda John Williams kadar etkileyici bir yönetici görmedim,” diyerek İngiliz yöneticiye beğenisini dile getirdi. Bayram Tutumlu, Laudrup’un görüşmeden önce Blackburn için fazla niyetli olmadığını, ancak Williams’ın onu ikna ettiği belirtti. Menajeri, Laudrup’un imzaya çok yakın olduğunu kaydetti.
Ada kulübü, Salı günü yaptığı açıklamada, gelecek hafta başında yeni bir teknik direktörle çalışmaya başlayacağını belirtmişti.