Petrov city'de 2 sezondur kadroya giremiyor fenerbahce'ye ne gibi bir katkisi dokunabilir? cok yanlis bir transfer olur.
Printable View
Petrov city'de 2 sezondur kadroya giremiyor fenerbahce'ye ne gibi bir katkisi dokunabilir? cok yanlis bir transfer olur.
Joe Cole gibi bir ismi almak üç-dört günlük bir iş değil. Zaten talibi vardır, Arsenal kapmış.
Madem herkez kaynaklı sallıyor, bende bugün Vatan'da okudum, Karim Benzema ile ilgileniyormuşuz ve transfer 30M€'ya gerçekleşebilirmiş.Hiç gerçekçi bir spekülasyon değil ama hayali bile güzel:)
Doğru düzgün gelişme olmaması fırtına öncesi sessizlikte olabilir, geçtiğimiz sezonlarda yapılan Senna-Josico, Xabi Alonso-Maldonado vakalarını da doğurabilir.
biz adam alamıycaz gibi yine hadi bakalım 10 haziran deniliyodu o da geldi ne olacak sonumuz göreceğiz
Transfer dönemi bugün resmen açıldı. Açıkcası pek birşey beklemiyorum Dünya Kupası sonuna kadar.
Dünya Kupası sonunu beklersek daha birşey yapmaya gerek yok ztn Temmuz'un sonunda CL maçlarımız var. 2.Dinamo Kiev faciasını yaşarız.
Ama ben bu sefer çok beklenilmeyeceğini CL maçına kadar önemli transferlerin yetiştirileceğini düşünüyorum.
Ek olarak, Fenerbahçe ilk turda büyük bir şok yaşayacağını düşünmüyorum. Şuan ki kadroda sadece kanat oyuncusu sıkıntısı var. Onun dışında büyük bir problem yaşamayız. İlk turu geçeriz. Ama kadro yetişmesse, ikinci tur zor. Gerçi yetişse bile gelecek ekiplere bağlı ikinci turu geçip geçemiyeceğimiz.
Ben 15-16 Haziran'dan sonra bir hareketlilik başlayacağını düşünüyorum.En azından en geç 27 Hazirana kadar kesinleşen transferler olacaktır.
fanatik haber yapmış stoch feneri istemiyormuş.gs yi istiyormuş :D
Stoch Tercihini Yaptı!
http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/M/Mi...lovakya_yB.JPG Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin İngiltere'de giriştikleri transfer rekabetinde Slovak oyuncu Miroslav Stoch tercihini Rijkaard'dan yana kullandı.10.06.2010 13:42 - İstanbul
Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin İngiltere'de giriştikleri transfer rekabetinde Slovak oyuncu Miroslav Stoch tercihini Rijkaard'dan yana kullandı.
Bonservisi Chelsea'de bulunan yıldız oyuncunun menajeri Milan Lednicky oyuncusunun Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
Böylece Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Stoch'un transferi için başlayan rekabette sarı kırmızılı takım Frank Rijkaard farkıyla şanslı duruma geçti.
Kaynak Hürriyet...
Haber doğruluğuna inanmıyorum ama öyle ki denecek tek söz.Quote:
Bonservisi Chelsea'de bulunan yıldız oyuncunun menajeri Milan Lednicky oyuncusunun Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
Bolşans
Ntvspor Ballack'la da ilgilendiğimizi söylüyor. Normalde yaşlı oyunculara karşıyım ama 33-34 yaşında olmasına rağmen Ballack'ı isterim. Kaba tabirle taş gibi ortasaha. Gerçi eski takımı Bayern de peşindeymiş, muhtemelen maaşı da tuzludur.
Chelsea'den rekor ücret alıyordu. Buraya gelmek için de 5 ten aşağı istemez ve bu paraya değmez.
Fenerbahçemiz, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch’u renklerine bağladı.
2009-2010 sezonunda kiralık olarak Twente’de forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı.
Stoch, Slovakya Milli Takımı’nın formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda mücadele vermeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hayırlı uğurlu olsun.Çok iyi transfer.
Fenerbahçemiz, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch’u renklerine bağladı.
2009-2010 sezonunda kiralık olarak Twente’de forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı.
Stoch, Slovakya Milli Takımı’nın formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda mücadele vermeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Mükemmel bir transfer olmuş Fenerbahçe için , Ribéry etkisi yaratacağını düşünüyorum : ).
Çok iyi be bu kadar erken bir imza beklemiyordum takımdan iyi oldu
İyi transfer.
İnanamıyorum, bu kadar genç bir yabancı oyuncuyu kadromuza kattık, şimdi Dudzskak'ı bekliyoruz, inşallah O'nun transferi de gerçekleşir.
Sonrasında ise, 1 forvet ve orta sahaya Emre'nin yanına bir oyuncu alınmalı. Takımdan ayrılan yabancı olursa eğer, stopere de bir yabancı gelebilir.
Hayırlı olsun ilk transferimiz.
Müthiş transfer oldu. İlk kez geleceğe yatırım yapıyoruz. Tebrik ediyorum yönetimi, uzun süre süren sessizliği bitirdik. :)
Fenerbahçe Spor Kulübü
Edit: Herkes aynı haberi eklemiş benden önce davranıp hahahaha :) :)
Sağ gösterip sol vurmak..
Bi de Dudzskak' i aldik mi kanatlar hazir, ortasahaya da Ballack olur Emre' nin yanina. Hala Londrada olduklarina gore yoneticiler Ballack siradaki. :)
Stoch tamam Düdcak'da sıra forvetde Soldado'yu alsak iyi olur :)
4 oyuncu ile görüşülecekti, ilki başarıyla tamamlandı, muhtemelen Petrov ve Ballack görüşülecek 2 isim. Diğeri de forvet olur umarım.
Hayırlı olsun Stoch büyük iş başardı yönetim..
Evet ilk transferi yaptık sonunda.Miroslav Stoch hayırlı olsun.Geçen yıl Twente'nin şampiyonluğunda en büyük pay sahibi isimlerdendi.Bizle oynadıkları maçta da çok beğenmiştim.
Sanırım ilk defa bu kadar genç bir yabancı oyuncu alıyoruz.Fenerbahçe'ye çok büyük katkıları olacağını düşünüyorum.Dünya Kupasında seyredeceğiz Stoch'u Slovakya ile :)
Hayırlı olsun.. Müthiş oldu bu transfer..
Ahh Hürriyett...Quote:
Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
Böylece Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Stoch'un transferi için başlayan rekabette sarı kırmızılı takım Frank Rijkaard farkıyla şanslı duruma geçti.
Kaynak Hürriyet...
NTV Spor'a göre 3 oyuncu ile daha görüşülüyormuş artık Halit Kıvanç bıktı adamlar program yapıyor dakika başı transfer haberi :zuhaha.
Hayırlı olsun :D
Miroslav Stoch,adamım...
Geçen sene Forza'da az paralamadım kendimi Stoch için...
Muhteşem bir transfer.F.Bahçe'ye maksimum katkı verecektir ve iyi bir fiyatada satılabilir ileride...
Bu çocuk Arda'nın çabuk,çevik ve daha bitirici hali...
F.Bahçe'ye ve Türk futboluna hayırlı olsun...
Kıskandım...
Nihayet... İşte bu... Bir zihniyet devriminin ilk adımı, önemli bir işaret... Ohhh... Hem genç, hem de o yaşta Chelsea gibi bir takımın formasını giyecek kadar yeteneği tescilli...
Hayret; nasıl olmuş ta Alex'den isim listesi istememişler. hani "kimi istersin, kimi alalım, bildiğin iyi bir futbolcu var mı" filan hesabı...
dszudzsak'da gelirse tadından yenmez.Hayırlı olsun
http://img228.imageshack.us/img228/5740/stochvx9.jpg
Miroslav Stoch'u tanıyalım!
Adı haftalardır Galatasaray ile anılan Miroslav Stoch Fenerbahçe'de! Fenerbahçe ile dört yıllık anlaşma sağlayan Slovak oyuncu, Dünya Kupası'nın ardından İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Fenerbahçe ile dört yıllık anlaşma sağlayan Miroslav Stoch, henüz 21 yaşında. 2005 yılında Nitra'da profesyonel olan Slovak oyuncu, 2006 yılında Chelsea'ye transfer oldu.
Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari yönetiminde Londra temsilcisinde fazla forma şansı bulamayan Stoch, Chelsea'nin rezerv takımında oldukça etkili bir performans gösterdi.
Yıldızlar ile dolu Chelsea kadrosunda yer bulmakta zorlanan 21 yaşındaki oyuncu, 2009 yılında Hollanda Ligi takımlarından Twente'ye kiralandı. Steve McClaren'in yönetimindeki Twente'de mükkemmele yakın bir performans ortaya koyan Slovak yıldız, Eredivise'de 32 maça çıktı ve 2706 dakika sahada kaldı.
Bu süre zarfında 10 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen Stoch, Bryan Ruiz, N'Kufo gibi isimler ile Twente'de elde ettiği şampiyonlukta büyük bir pay sahibi oldu.
Bugün, 14:53, Bugün, 16:12
1 saat 19 dkda karar değiştirmiş Stoch :n: :n: :n: :n: :n:
Stoch çok iyi transfer oldu. Ama bu düzende oynarsa performans beklemek çok zor.
Fenerbahçe'ye imza atacağı belli idi, her ne kadar bizim elimizde Reijkaard kozu olsada Fenerbahçe'nin elinde para ve Şampiyonlar Ligi yarı bileti vardı.Tercihini o yönde kullandı ki bende zaten bunu bekliyordum...
Şahsen kendisini hiç izlemedim şimdi izlediğim birkaç video hariç.Ben hislerimde hiçbir zaman yanılmam diye birşey yok ama çoğunlukla haklı çıkarım.Misal Güiza iyi transfer değil deim ve çıktı gibi.Her ne kadar Chelsea'de yok denecek kadar az forma giymiş olsada bence kaliteli bir oyuncu.Başımıza bela olacak gibime geliyor haydi hayırlısı :) Servet tutsun bunu (sakatlasın daha doğrusu :) )
Ayrıyeten Fenerbahçe'nin genç oyuncu almasıda gerçekten ilginç bir olay :)
Acaba kaç para ödendi çok merak ediyorum...
Ayrıca adamın resmi sitesi; Chat bölümüne bakmanızı tavsiye ediyorum, site hiç almadığı kadar hit almıştır :D
http://www.miroslavstoch.com/
9 milyon euro yarısı peşin.
Kaynak: Galatasaray dergisi editörü Mehmet Şenol.
Kendisi sağlam bir ADAMdır, az konuşur öz konuşur.