bu cümlene katılmıyorum bi tek çünkü Pektemek FM diliyle konuşursak AML/FC'dir ayrıca yaşı genç olduğu için gelişmeye açıktır o yüzden bence her türlü iş yapar...
Printable View
Kanatlarda oynayacak adamin iyi bir teknige ve adam eksiltme ozelligine sahip olmasi lazim. Benim seyredebildigim kadariyla Mustafa'da bu ozellikler yok. Insallah gelir de goruruz ne gibi katki saglayacagini, ama bence gereksiz bir transfer olur, hele ki 4 milyon euro bonservisi varsa.
Mehmet Batdal bonservissiz olarak alındı ve yaşı henüz 25.. Mehmet Yıldız ise 28 yaşında ve bir de üzerine bonservis ödeyeceğiz. Mustafa Pektemek'te evet inanılmaz bir teknik yok ama adam eksiltebiliyor gelecek vaadeden bir oyuncu. Neyse sezon içinde neyin doğru neyin yanlış olduğunu yine göreceğiz tartışmanın önemi yok.
G.Saray'ın sırları!
Cimbom yeni sezona gümbür gümbür giriyor... Düğmeye basan başkan Adnan Polat, kurmaylarıyla birlikte Frank Rijkaard’ı karşısına alarak radikal kararların altına imza attı...
23/05/10 11:07
http://im.htspor.com/2010/05/23/5171...jpg?1274608874
Galatasaray için her şey yeniden başlıyor... Sarı-Kırmızılı kulüp yönetimi, yaşanan hayal kırıklıklarının ardından yeni sezonda camiayı ve taraftarları mutlu etmek için büyük bir operasyonun altına imza atmaya hazırlanıyor. Bu uğurda başkan Adnan Polat gemileri yaktı, kimsenin gözünün yaşına bakmaya da niyetli görünmüyor. Düne kadar takımdaki bazı futbolcular için “Bana söz verdiler, bir yere gitmeyecekler” diyen başkan, bu konudaki hassasiyetini bile değiştirerek artık “Gitmek isteyen gider” diyerek, yeni sezonla ilgili radikal kararlar aldığını ortaya koydu.
İCRAATIN İÇİNDEN
Polat, bu kararlarını geçtiğimiz hafta içinde kurmaylarının yanı sıra teknik heyetle de masaya oturarak paylaştı. Karşılıklı fikir paylaşımlarının ardından Florya’da 2010-11’in planları da su yüzüne çıkarıldı. Yapılacak icraatlar konusunda kelimenin tam anlamıyla tam bir uyum içinde görünen yönetim ve teknik heyet, araya sıkışan küçük pürüzleri dahi ortadan kaldırarak yeni sezona selam çaktı...
Arda Turan giderse kaptanlık tecrübeli bir yabancının olacak
Öncelikli olarak, Adnan Polat’ın takımda kalmasını istediği ancak Totenham’la gelinen pazarlıklar noktasında gitmesi de ihtimal dahilinde bulunan Arda Turan’ın yerine kimin kaptan olacağı tartışmaları yaşandı. Gelecek olan tecrübeli yabancının kaptan yapılması fikri de geçerlilik kazanırken, böyle birinin transfer edilmemesi halinde Lucas Neill’in de
Rijkaard tarafından kaptan yapılmasının öngörüldüğü vurgulandı.
Teknik adamın ‘Caner kalsın’ talebine yönetim ‘Hayır’ cevabı verdi
Teknik direktör Rijkaard’ın Caner’in de kalmasını istediği ifade edildi. Fakat yönetimin Caner’i disiplinsizliği ve gece hayatının olması sebebiyle takımda düşünmediği için olumsuz cevap verdiği belirtildi. Hollandalı’nın buna karşılık olarak ise “O halde Caner kalmayacaksa yerine en az onun kadar yetenekli birinin alınmasını istiyorum” dediği ifade edildi.
Arda kalsa da takıma eksikliği hissedilen lider oyuncu alınacak
Konular arasında, takımda yokluğu hissedilen hatta başarısız olmanın en önemli parçası olarak kabul edilen lider vasıflı bir oyuncunun olmaması da yer aldı. Bu doğrultuda Rijkaard’ın “Arda iyi futbolcu ama tecrübesi bir takımı toparlamak için yeterli olamadı. Takıma gerek yaş itibarıyla gerekse oyunculuk kalitesiyle lider biri lazım. Bunu da Neill gibi karakterli ve lider ruhlu bir yabancı transferiyle çözebiliriz” raporunu verdiği ve bunun yönetim tarafından da onaylanarak arayışa girildiği öğrenildi.
Ayhan ve Sabri, Rijkaard’ın sürekli onbirinde yer almayacak
Rijkaard, yeni sezonla ilgili hazırladığı geniş kapsamlı raporunda Ayhan’la Sabri’yi sürekli sahaya süreceği onbirde düşünmediğini de dile getirdi. Teknik adam, Ayhan’ı yaşının ilerlemiş olmasının yanı sıra oyun planına uymaması, Sabri’yi de sık sık sakatlanması ve istikrarlı bir performans sergilememesi sebebiyle kulübede oturtacağı mesajını verdi.
Kaleci, sağ bek, sol bek ve oyun kurucu aranıyor
Sabri’nin yerine daha sorumlu ve disiplinli bir sağ bekin yanı sıra Hakan Balta ayarında bir sol bek isteyen Rijkaard’ın, kaleci konusunda da Aykut’un yetersiz kalacağı görüşünü savunduğu iddia edildi. Hollandalı çalıştırıcının daha üst düzey bir kaleci talebinde bulunduğu belirtilirken, Polat’ın ısrarla yeni sezona Aykut ve Ufuk’la devam etmek istediğini vurguladığı açıklandı. Rijkard’ın ayrıca forvetin arkasında Elano’nun yapamadığını yapabilecek hem teknik hem yırtıcı bir oyun kurucu istediği, aynı zamanda özlenen lider vasıflı futbolcunun da bu kişi olmasını savunduğu dile getirildi.
HTSPOR / Engin ATAY
Biz ne düşünüyorsak onları konuşmuşlar :) Kaleci,sağ bek,sol bek ve oyun kurucu..Caner'e nasıl kalsın demiş anlamadım gitti.Sabri'yi de sürekli ilk 11'de düşünmemesi güzel bir şey :)
Mustafa hem süratli, hem skorer bir oyuncu. Bence kime giderse faydalı olur. Beşiktaş'ın hala Mustafa, Murat Ceylan gibi isimler için devreye girmemiş olması şahsım adına üzücü.
Ha Antep, Gençler gibi kulüplerden 2 milyona genç yetenek almak kolay iş değil, ayrı. Cavcav 4 dediyse 4 alır :)
M.Ceylan kim yahu? Izledigim tum maclarda vasati asamadi, bana gore bir U.Inceman, S.Sahin, M.Sarp'tan farki yok. Elinde Necip gibi potansiyelli oyuncu varken M.Ceylan kim oluyor? Cocuk BJK formasiyla poz verdi diye herkes tutturdu gelsin diye, inanilir gibi degil. Keske buyuk takimlarimiz bu tur vasat oyunculara tonla para verecegine altyapidaki oyunculara biraz yonelseler. GS biraz Emre ve Serdar'in ustune titrese daha iyi olmaz mi? BJK Necip'i kazansa daha iyi olmaz mi? FB Anadolu takimlarinin kralini getirdi 9 milyon euro'ya, ki bu adamin performansi Pektemei Ceylani 5'e katlar, ama koca sezonu 1 gol 1 asist ile kapadi.
Aynen katılıyorum bu laflarına.. Biz Serdar Eylik'i Emre Çolak'ı kazandığımızda asıl Galatasaray ruhunu oluşturacağız. O oyuncular bu kulübün ekmeğini yiyen oyuncular kıran kırana mücadele ederler o forma için. Ama son zamanlarda öne çıkan bir forvet yok ve genç bir forvete ihtiyacımız var gerçekten.
Bence Murat yerine başkasını izlemiş olabilirsin. Çünkü Murat'la kıyaslanacak tarzda oyuncular değil verdiğin örnekler. Necip ya da Ernst yerine istemem şahsen ben Murat'ı, ama Ekrem'den daha iyi sağ iç oynayacağını garanti edebilirim. Aynı şekilde Galatasaray alıp da Emre Çolak'ın, Elano'nun, Arda'nın yerine 10 numara oynatmaz, ama Ayhan'ın yerini çok rahat alabilecek bir oyuncu.
hayda... sağ bek sol bek oyun kurucu eksiği tamam da hala çift yönlü 2 tane orta saha lazım diyen yok :n: dolduracaklar yine hücumcu oyuncuları :D kesinlikle 2 tane defansif yönü de ofansif yönü de iyi olan oyuncu lazım. oyun kurucu dediğin önde oynar ve Elano önde oynasa bu görevi layıgıyla yerine getirir! Adamı ön liberoda kaleden 60 metre uzakta oynatıp sürekli ileri geri koşturdunuz, sonda 60 ta bitince de yeterli değil dediniz. Alex ile Elano'nun oynadıgı mevkilere ve koştugu mesafelere bir bakın bakalım. Hagi ön liberodan mı top alıyordu ? Elano'yu bitiren Rijkaard. O da mecbur kaldı gerçi çift yönlü orta saha olmadıgı için onu geriye çekmeye...Zamanında Aurelio Trabzon'dan FB'ye geldiğinde AMC oynuyordu ama DMC'ye çekildi. Aşı tuttu ve başarılı oldu. Fakat aynı şey herkesde olmaz! Alex2i koyun bakalım 1 sene orta alandaki dairenin gerisine!Yazık ki yine çok doğru tespitler yapılamamış eğer yazılanlar doğru ise. Hakan Balta ve Sabri her ne kadar yetersiz olasalar da görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Ama ön liberoda görev yapan oyuncumuz yok !!!! Kalede hala yabancı sevdasına düşmeye devam ediyoruz. Bırakın 1 sene kötü goller yesin ama Aykut alsın artık şu kaleyi!
ben bu haberin çoğunluğunun doğru olduğunu sanmıyorum ama bir sol bek ihtiyacımız olduğu kesin Hakan sakatlanınca Uğur sol bek oynuyor yav :D:D
http://www.turkspor.net/images/sites/px.gifhttp://www.turkspor.net/images/news/kimbufutbolcugs.jpgGALATASARAY YERLİ TRANSFERDE, FLAŞ BİR İSİM İLE ANLAŞMA SAĞLADIGalatasaray'da ligin bitmesi ile başlayan resmi görüşmeler ve ön imzalarda ilk iki isim Serdar Özkan ve Mehmet Batdal oldu.. Bilindiği gisi Sarı Kırmızılı takım daha önce de Ali Turan ve Musa Çağıran'ı renklerine bağlamış ve resmi siteden duyurmuştu.. TSN de imzaya yakın transferleri YÜZDE olarak vermiş ve bu imzalardan yüzde olarak en yüksek ikisi lig biter bitmez resmen açıklanmıştı.. TSN nin listesinde olmayan ancak görüşmeleri devam eden futbolcuların da olduğunu söylemiştik.. İŞTE O FUTBOLCULARDAN BİRİ İLE G.SARAY HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLADI. BU FUTBOLCUNUN DE RESMEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR.. İŞTE SARI KIRMIZILI TAKIMIN YERLİ FUTOLCU TRANSFERİNDEKİ BOMBASI..
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_TSN daha önce verdiği habelerde G.Saray'ın öncelikle iç transfere yöneleceğini 7-8 yerli ismi renklerine katacağını açıklamıştı..
Nitekim Beşiktaş'tan Serdar ÖZkan ile süper ligin yeni takımı Bucaspor'dan Mehmet Batdal'ı renklerine katan Galatasaray'da diğer muhtemel isimlerle imzalar beklenirken, ŞOK BİR İSMİN G.SARAY İLE ANLAŞTIĞI HABERİ GELDİ..
G.SARAY F.BAHÇE'DEN SEMİH ŞENTÜRK'Ü KAPIYOR..
Evet, TSN İMZAYA YAKIN YERLİ TRANSFERLERİ YÜZDE olarak verirken, Semih Şentürk için başta Trabzonspor olmak üzere, Beşiktaş'ın bile devrede olduğu söyleniyor, hatta bundan iki üç gün öncesine kadar Semih'in ağzından BEŞİKTAŞ VE G.SARAY'a GİTMEM Haberleri duyuruluyordu..
Ancak olayı perde arkasından takip eden, ve Semih ile ilgili transfer konusuna girmeyen TSN, istihbarat kaynaklarıın dün verdiği haber ile haberin duyurusunu yapmıştı..
Adnan Sezgin'in Almanya'ya gitmeden bir gün önce Semih Şentürk ile görüştüğü, her konuda anlaştığı, Semih'in de EVET dediği ama bir kaç büyügüne danışmak için biraz süre istediği gelen bilgiler arasında..
Ancak Sezgin ve Şentürk görüşmesinde tüm detayların konuşulduğu, problemin çıkmayacağı BÜYÜK BİR İHTİMALLE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SEMİH ŞEHTÜRK'un GALATASARAY İLE ANLAŞTIĞI HABERİİN duyurulacağı da yine TSN istihbarat kaynaklarının bilgileri arasında..
Bilindiği gibi Semih Şentürk, opsiyonlu sözleşmesini tek taraflı uzatmak için TFF ye başvuran kulübü Fenerbahçe'yi dava etmeye hazırlanmış ancak son anda vazgeçmişti, bu olaydan sonra başkan Aziz Yıldrım , golcü futbolcuyu adeta kafasından silmişti..
Fenerbahçe'yi kafasından silen Semih Şentürk'ü Teknik direktör Rijkaard'ın istemesi, G.Saray'ın ödeme konusunda çıtayı yükseltmesine sebep oldu. İLk etapta 900 bin AVRO teklif edilen Semih Şentürk ile Sezgin'in son görüşmesinde çıta 1.200 bin avro'ya çıkınca el sıkışıldı..
TSN ÖZEL HABER.. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..
Umarım yalan haberdir.. Semih'in bize bu sistemde pek faydalı olacağını düşünmüyorum ancak çift forvet oynarsak fayda sağlar bize Semih.
Özel haber yapmışlar ama Fenerbahçe'ye kaç para bonservis bedeli ödeneceğini niye yazmamışlar acaba?
Geçen sene Aurelio'nun menajeri opsiyon olayının toptan kalktığını iddia ediyordu.
O daha çok şey iddia ediyor, pek ciddiye alınacak birisi değil.:p
Sonuçta Semih bu sene Fenerbahçe'den ayrılacak, kalma ihtimali çok düşük, gideceği takım da artık çok umrumda değil, Galatasaray'a bile gidebilir yani.:)
Eksik olsun, istemem Semih'i ben. Hem yedek kalacağını bile bile o da gelmek istemez bize muhtemelen. Baros'u kesmesi imkansız.
Müjdeyi babasına verdi
http://www.turkspor.net/images/news/...sus_isaret.jpg
Fenerbahçe defterini kapatan ve Milli Takım ile ABD'de kampta bulunan Semih Şentürk, Galatasaray'la anlaştığı müjdesini ilk olarak babası Sabit Şentürk'e verdi
Fenerbahçe ile bağlarını koparan milli futbolcunun bu haberi de ilk olarak babası Sabit Şentürk ile paylaştığı kaydedildi. Galatasaraylı olan baba Şentürk'e Semih'in telefonda, "Galatasaray ile anlaştım baba.. Bu haberi ilk olarak sana vereyim. Artık senin takımına geliyorum" dediği öğrenildi.
http://www.webaslan.com/haber/37740/...erdi/?ref=ABM2
kaynak: sabah
Hayırlısı olsun , iyi bir transfer..
Umarım yalan haberdir, Serdar Özkan'dan sonra bir gereksiz transfere daha hiç ihtiyacımız yok...
allah'ım nolur bu haber yalan olsun :( Türkiye liglerinde en gıcık oldugum forvet Semih... Gelirse bağrımıza basarız ama ben gelmesini istemem :(
Semih en iyi yerli golculerden biri, ustelik bonservissiz. Bence GS icin cok iyi bir transfer olur, ustlelik yabanci kontenjani acik kalir. Ben acikcasi Semih'i BJK'de gormek isterim, klas bir golcu. Asil 2 camia arasinda nasil degerlendirilecek o merak konusu, cunku gecmiste FB-BJK ve GS-BJK transferleri oldu, ama FB-GS rekabetindeki nefret bambaska ve Semih ustelik FB altyapisindan yetisti birde ve 10 senedir FB'de oynuyor. FB'liler nasil degerlendirecek merak ediyorum.
Semih'in Galatasaray'a gelmesi çok iyi olur. Fenerbahçe açıkçası bu oyuncunun kıymetini bilemedi. Galatasaray'da çok iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.
daha kesinlesen birsey yok daum gönderilirse semih kalir.
Allah aşkına Türkiye'de Baros'u kesecek forvet var mı? yok! Rijkaard tek forvetten vazgeçtimi hiç? Hayır! Demekki as kadroda 1 forvet olacak ve gelen adam yedek kalacak. 10 yıl FB kulübesinde oturan adam 5 yılda bizde oturup futbolu bırakır işte :n: