@haberbahcesi Kenny Dalglish birazdan Forlan'ı aldıklarını açıklayabilir...
:/
Printable View
@haberbahcesi Kenny Dalglish birazdan Forlan'ı aldıklarını açıklayabilir...
:/
Forlan da Liverpool'a giderse Atletico Madrid'den Liverpool'a gecen bir baska yildiz olur, masallah Liverpool iyi calisiyor Madrid'in yildizlarina :) Fernandes'in kalmasi Forlan'dan daha iyi olur bence Besiktas icin.
Umarım Forlan'ın Liverpool'a gitme haberi doğru değildir. Eğer doğruysa da Suarez-Forlan yakar yalnız :icon_cool:
Yine fırça yiyicem sanırım ama inşallah açıklar Liverpool Forlan transferini.Böyle oyuncular alınmamalı artık bunu söyleye söyleye bıktık.Dünya yıldızı alma çabasındna çıkılmalı.Sanki son 7 sezonda 5 şampiyonluğumuz var,ligden bıktık artık avrupada kupa şart oldu ve hepsiyle yarışmak için dünya yıldızlarıyla donatıyosun takımı.Gerek yok yahu.Egosuz,başarıya aç adamlarla önce ligi bir kazan,finansını toparla,hafiften bir hanedanlık kur sonra yaparsın o işi.Yıllık 4 milyon euro verecek oyuncular alınmamalı.
Belki de hiç adı geçmedi biliyorum ama kafama takıldı... Oğuzhan Özyakup,Arsenal ile sözleşme imzalamış mıdır acaba ? :p FM'de az önce Beşiktaş'a aldım da,Arsenal kontrat önermemişti. Eğer gerçekte de imzalamamışsa neden ilgilenmiyoruz yahu...
Fernandes transferi harika oldu. Geçen sene Avrupa maçlarında oynatamıyorduk. Bu sene daha saglam olacak.
TRANSFERDE SON DURUM
20.Mayıs.2011 19:36
Transfer çalışmaları için İspanya'da bulunan Transfer komitesine HABER1903 okurları için ulaştık.
Haber1903'e yaptıkları açıklamada;
" İspanya'da ki temaslarımız devam ediyor. Fernandes konusunda şuan için çok büyük prüz yok. Araya hafta sonu girdiği için Pazartesi yada Salı günü bu transferi bitiririz. Forlan konusunda ise, karar aşamasındayız. Belki Almeida'yı satmayıp, Forlan kadar maliyeti olmayan ancak kaliteli bir santraforu takıma kazandırabiliriz. Sonuçta Forlan transferi tamamen para ile alakalı bir durum. İnce eleyip sık dokuyoruz. Geçen seneki transferde görsterdiğimiz ekonomik başarıyı bu senede sürdürmek istiyoruz. Bu tip transferler 1-2 gün içinde bitecek transferler değildir. Her an sürpriz isimler ile de karşılaşabiliyoruz. Yarın İspanya'dan Almanya'ya geçiyoruz. Daha evvel görüştüğümüz 4-5 tane gurbetçi futbolcu ile görüşmelere başlayacağız. Taraftarlarımız rahat olsunlar. Onlara yakışan en iyi transferleri futbol takımımıza kazandıracağız.
Ersan Gülün konusunada değinen yöneticiler, Ersan Gülüm transferini Başkanımız Yıldırım Demirören yönetiyor. Bu futbolcu lie ilglii olarak Adanaspor Kulübüne bir rakkam bildirdik.Kendileri bu rakamı kabul ederse Ersan Gülüm ile de sözleşme imzalarız. " diyerek sözlerini tamamladılar.
- HABER1903 -
Fernandes haberi gerçekten mükemmel , çok sevindim. Forlan konusunda bekleyip gelişmeleri görelim.Gelirse tabiiki çok iyi olur ama gelmezse dövünmeye gerek yok.
15 dk önce söyleyenler derken abicim ?Güvenilir manasında mı ?
Evet abi :) ......
Forlan'in gelisi Almeida'nin gidisi demekse bence gelmesin Forlan.
Forlan gelecek diye Almeida ve Bobo nun ikisinden birden vazgeçiyorsak, olmasın daha iyi. Takım daha birbirine yeni yeni alışıyor, bir daha mı ısınma turları atacağız. Maliyet desen artar, kontrat dersen artar, geleceğe yatırım desen, Forlan 2 sene oynar mı? bilmiyoruz ki ne yapacağını.
Ama eldekileri tutmaya çalışsak, en kötü ihtimalle Bobo ya verdiğimiz miktarın 500 bin euro fazlasını verir takımda tutarız, Almeida yı da talibi olursa 4-5 milyon karla satar, gelen paraya başkasını alırız, illa fon satalım diye tutturursa. Ayrıca benim bildiğim, şu an hatırlamadığım bir miktara Almeida nın bonservisini de alabiliyoruz.
Forlan'ın ölüsü Bobo'yla Almeida'yı 5'e katlar. Yetenek farklı şeydir.
Aynen öyle. Forlan denilen adam golün ilahı.
Forlan 32 yaşında Almeida henüz 26 yaşında. Bu açıdan Almeida demek mantıklı. İleriyi de düşünmek lazım biraz.
Adam yatmaya gelirse ne yapacaksın... Kabul etmek lazım ki Forlan transferi bir risktir. Tutma ihtimali yüksek o ayrı bir konu. Üst düzey bir golcüdür o da başka. Ama kim olursa olsun, 32 yaşındaki bir adam için hem büyük maliyet altına girer hem de elindeki tüm forvetleri elden çıkarırsan yanlış yaparsın. Bir tek Forlan alıp, arkasına Nobre yi koyacaksak, bir anlamı yok, bilmem anlatabildim mi derdimi. Bunun sakatlığı var, cezası var, adam mükemmel oynasa bile... Yok eğer Güney Amerika dan yetenekli bir genç alırsak, o zaman olur işte.
Forlan bu yaşında gelsin 3 sene bile çok iyi işler çıkartır Hakan Şükür gibi oynar diğer seneler koşmaz son vuruşta bitirir Beşiktaş'a da böyle adam lazım son vuruşları yapacak bir forvet...
Ben de Almeida'nın kalmasından yanayım ama Almeida ile Forlan'da kıyaslanmaz hani :D Cidden istemediğimiz adam Forlan mı ?
Yalnız Bobo'dan hala haber yok. Bir an önce belli olsun artık yahu kontrat meselesi...
Sanırım yönetim herşeye karar vermek için Forlan ı bekliyor. Bobo ile ilgili karar 22 sinde alınacak.
22'sinde Brezilya'ya gidiyor Bobo o gün son gün demiş.Sonra abbas yolcu.
Sende galiba Ribery Anelka'nin bonusu diyen arkadaslardansin?
Birinin yasi 32, digerinin yasi 26.
Biri kariyerinde buyuk bir dusus yasiyor, diger buyuk bir cikista.
Biri 3-4 sene cok faydali olur, digerinin onumuzdeki sene ne verecegi belli degil.
Birinin su an satmaya kalksan 10 milyon euroya satarsin, digerini satamazsin bile.
Birinin yillik ucreti 2-2.5 milyon euri civari, digeri icin 4-5 milyon euro gibi rakamlar konusuluyor.
Forlan'in gecen senenin tamaminda attigi gol sayisini Almeida BJK'da yarim senede atti.
Ve en onemlisi, Forlan tek forvet oynayacak tipte bir adam degil, ki Almeida'yi gonderirse BJK Forlan tek forvette hicbirsey yapamaz.
Zaten o cumleyi kurmamdaki amac aslinda odur, Almeida yerine Forlan dusunuluyorsa bu sacmaliktir. Forlan anca Almeida'nin arkasina alinabilecek bir oyuncudur.
beğenmediğiniz adam diego forlan beyler.uruguay'ın başkentini bilmezsiniz,forlan'ı bilirsiniz :)
Ama o Uruguay ın sorunu :D Şimdi illa kötü ve ülkesinin başkentini bilmediğimiz bir oyuncu mu bulalım :D
almeida ilk yarı 10 gol atar teklif gelir 7ye fon satarım der takım şampiyonluğa, uefada üst tura oynarken yeni golcü arayışı başlar buluruz orta seviye devre arasında olduğu için max postiga tarzında olur tutunur tutunamaz bilinmez ama hertürlü şampiyonluk ve uefa gider.Veya dahada kötüsü ilk 5-10 maçında gollerini atar rusyadan teklif gelir fon satar ortada kalırız transfer sezonuda değil hem lig uefa gider.
ne güzel seneryolar değil mi ama olabilitesi var bu durumların.
Bir defa 7'ye fon satamaz, o karari veremez. Ikincisi, BJK'nin istedigi an Almeida'nin bonservisini alma hakkina sahiptir sanirim 5.5 milyon euro'ya, yani satmak istemezse ve Almeida'yi ikna edebilirse bir yere gitmez. Yani oyle olmuyor o isler. Ki diyelim ki olmadi ve gitti, Besiktas'in eline kasasindan kurus cikmadan 5 milyon euro civari bir para giris yapacak, o parayla da bir forvet bulunabilir. Tabii bu fon olayina ben tamamen karsiyim, o ayri konu, ama senin dedigin gibi de olmuyor.
Bir transfer yapılacakken önemli olan şeyler yetenek, taktiğe uyması, yaşı ve istikrardır. İstikrardan kastım kadroyu korumaktır. Almeida hem taktiğe alışmışken, uzun yıllar takıma fayda sağlayabilecekken 33 yaşında bir forveti almanın manası yoktur. Bobo kesin gidecek diye biliyorum ama çok ekstra yüksek bir para istemedikçe( yıllık 3 milyon €'den fazla) bence kalmalı.
Açıkçası yeni bir forvetin alınması gerektiğini ben de düşünüyordum ama yarıda gelip bu kadar başarılı bir performans veren bir oyuncunun kalması daha mantıklı olur. Bobo da sakatlıktan kendini toparlayıp form tuttu mu eski Bobo'yu görürüz.
Guti durumunda olduğu gibi çok bariz bir eksikliğimiz yoksa bu yaşta oyuncular almamalıyız bence, kalitesi ne olursa olsun.