Chelsea Essien'i satmaz ama Madrid'in Essien sevgisi de bitmez.
Printable View
Chelsea Essien'i satmaz ama Madrid'in Essien sevgisi de bitmez.
Bonus kafa olayı süper :zuhaha bencede Barça da oynayabilecek bir oyuncu.
Ben olsam arkama bile bakmadan giderdim Şl de başarı yok İspanya Kupasında başarı yok İspanya Liginde başarı yok rezillik...
saviola besıktasıma yakısır ama sımdı bu yonetım yaslı der begenmez falan neme lazım!
Mourinho olsa Deco'yu alabilirdi büyük ihtimalle Inter alır Deco'yu Lucho çok iyi simi takıma uyum sağlayabilirse katkısı büyük olur
Deco’nun yerini dolduracak bir oyuncu arayan Barcelona’nın listesinde, Portolu Lucho González'in adı başı çekiyor
goal.com
Son iki sezonu kupasız kapatan Barcelona’da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başladı. Teknik menajer Txiki Begiristain, yaklaşık 40 futbolcuyu kapsayan geniş bir liste hazırlarken, takımdan gidecek futbolcular da yavaş yavaş şekilleniyor.
Bu futbolculardan birinin de Deco olacağı tahmin edilirken, Barça, tecrübeli oyuncunun yerine Lucho'yu transfer etmek istiyor.
"Lucho tam isabet"
Aradıkları futbolcunun özelliklerini açıklayan ve Lucho’nun da tanıma tıpatıp uyduğunu söyleyen Begiristain, "Takımında sürekli forma giyen, kuvvetli, liderlik vasıfları olan ve hemen takıma katılabilecek birini arıyoruz" diye konuştu.
Ancak Barcelona’nın önünde bu transfer için iki engel var: Birincisi, Lucho’yu yakın takibe alan ve futbolcu ile daha önce görüşen Atlético Madrid, diğeri ise Porto’nun 27 yaşındaki oyuncu için biçtiği 25 milyon avroluk bonservis bedeli.
Barça 40 kişi çıkarmış, bu yaz tranferleri çok merak ediyorum, 2000li yılların başındaki duruma şimdi Barça geldi, sürekli yıldızlar bir arada oynuyor ama başarı yok, takım olamamak, bireysel çaba bazı maçları kurtarıyor, şimdi yıldızlar gidip yeni yıldızlar gelicek, çarşamba pazarı
daha küçük çaplı bir takıma gitsin, daha mutlu olur kanımca
hacradılar...
olmaz olmaz deme hiç...
faydalı olması pek muhtemel...
Valencia'da revizyon zamanı..
para için değil, bence Ronaldinho milan ya da diğer görüştüğü takım varsa başka bir şeyden anlaşamıyor, yoksa ronaldinho'yu alıcaksın, para muhim değil
iyi futbolcuydu... eskilerden sevdigim isimlerden
bir kaç sezon sonra Blanc bomba bir transferle zirveye oturabilir
Lucho aslında ne Deco ne de Toure.2 sinin karışımı gibi bir şey..Barcelona Lucho'yu kadrosun katabilirse çok iyi bir transfere imza atmış olur..
Huntelaar'ın yerine David Villa için bastırırdım ben olsam.
Dani Alves değişime uğrayacak Barca kadrosunda sağ bekte mutlaka olmalı.
Chelsea'nin Essien'i satacağını hiç mi hiç sanmıyorum.Real Madrid elindeki orada oynayan oyuncuları değerlendirsin..
İleride belki Barca olmaz ama başka bir büyük kulüp olabilir..
Bu arada sanırsam Laporta Jose'yi getirecek takımın başına..
Essien gibisi bulunmaz pek kolay.Chelsea'nin satacağını düşünmüyorum bende.Keza Real Madrid Diarra'yı iyi kullanmalı bence ;;)
Barca Man Unt maçlarında isterse Zambrotta'ya rağmen ne kadar iyi oynayabileceğini gösterdi yeni gelen menejer ile R10'da dönüş yapabilir ama ßu ßlanc değil şu an için...
Kendisi de yeterli tecrübesi olmadığını belirtmiş zaten. Olayı bu kadar büyütmeye ne gerek var ?
Barça'yı ben de çalıştırmak isterdim.. :D
Barçaya gelirse büyük işler yapar hatta sağ bekin banko ismi olur.
David Villa daha kaliteli Huntelaar dan alınacaksa o alınmalı.
İyi futbolcuydu güle güle Şota umarım teknik direktör olur.
David Villa bencede Huntelaar'dan daha kaliteli alınacaksa Villa alınmalı
Portekiz medyasında yer alan haberlere göre Real Madrid, ezeli rakibi Atletico Madrid’in de talip olduğu Portolu Ricardo Quaresma için para artı oyuncu teklif etmeye hazırlanıyor.
Portekiz günlük gazetelerinden 'Diario de Noticias'ın haberine göre Real Madrid, 23 yaşındaki futbolcu için 25 milyon avro nakit para, artı 12 milyon avro değerindeki golcüsü Roberto Soldado’yu gözden çıkardı.
Madrid takımı, geçtiğimiz sezon da Quaresma’yı transfer etmek istemiş; ancak Porto başkanı Nuno Pinto da Costa’nın talep ettiği yüksek bonservis ücreti nedeniyle Chelsea’den Arjen Robben’i tercih etmişti.
Porto kulübü is,e takımdan ayrılmak istediği bilenen Quaresma’ya gelecek teklifleri bu kez değerlendireceğini açıkladı. Kulüp, yıldız futbolcu için 40 milyon avro civarında bi bonservis bedeli istese de, Madrid’in para artı oyuncu teklifinin cazibe değeri de yüksek kabul ediliyor.
Eğer Soldado ismi Portekiz kulübü tarafından kabul görmezse Real Madrid; Esteban Granero, Ruben de la Red ve Javi Garcia gibi genç oyuncularını bu transferde kullanabilir.
goal.com
Porto Soldado'yu adam eder valla :)
Çok güzel transfer olur...
Real'in Sağ kanadına iyi bir hamle olabilir
Raelin sağ kanadında sıkıntı vardı zaten abna göre cuk otuuru bu transfer
hala forma için transfer yapıyo Real Ruben De la Red bu sezon Getafeyi taşıyan isimdi Soldado Osasuna'da müthiş oynuyodu tabiki Queresma kötü değil ama yolladığı oyuncular takıma yarar sağlayacak oyuncular hep.
Quaresma kendine çeki düzen vermezse realde iş yapmaz..
Bencede Quaresma Realde iş yapmaz.İstikrarsız oyuncunu Real'e pek faydası olmaz.Ama gelişirse iş yapabilir.
Quaresma'nın şu anki istikrarsız performansı ile Real Madrid'in ağırlığını kaldıracağını sanmıyorum.Yanlış bir transfer olur diye düşünüyorum Los Galacticos için ;)
Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Şota hakikaten de.Tam zamanında bırakıyor tecrübeli oyuncu.Teknik direktörlük kariyerinde başarılı olur umarım ;)
Gerçekten çok istikrarsız bir futbolcu.. Ama kendisini %100 verirse Real'e ilaç gibi gelir..