Aykut Kocaman takımın başına geçirilecekse ve Aykut Kocaman Transfer görüşmeleri için İngilterede olduğuna göre bu Aykut Kocaman'ın Teknik Direktörden çok Menejer olacağının göstergesidir inş öyle olur.
Printable View
Aykut Kocaman takımın başına geçirilecekse ve Aykut Kocaman Transfer görüşmeleri için İngilterede olduğuna göre bu Aykut Kocaman'ın Teknik Direktörden çok Menejer olacağının göstergesidir inş öyle olur.
şu bonservis işine açıklık getirelim. stoch'un bonservisine 9 milyon euro değil, 2.5m pound verildi...
Aykut hocanin teknik direktör olmasi en iyi secim olacaktir. Hem takimi ve kadrodaki oyunculari taniyor hem Türk hemde kulübün efsanelerinden kendisine zaman verilirse cok iyi isler yapacagina inaniyorum adam Istanbulspor,Ankaraspor gibi takimlarla zaman zaman 1. olmustu.
chelsea yöneticisi dailymail'e açıklama yapmış.
Chelsea's Slovakia winger Miroslav Stoch joins Fenerbahce in £2.5m deal
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...#ixzz0qTM7eUGy
Chelsea's Slovakia World Cup star Miroslav Stoch has joined Turkish side Fenerbahce for a fee of £2.5million.
The diminutive winger, 20, made five appearances for the first team during his four years at Stamford Bridge and leaves the English champions after spending last season on loan at Dutch champions FC Twente.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/...23_468x444.jpg Unwanted Stoch: Former Chelsea winger (left) on international duty with Slovakia
Stoch impressed during his year playing under former England boss Steve McClaren but the Turkish side swooped to snap up the highly-rated youngster just ahead of World Cup kick off.
Fenerbahce are looking to build this summer after coming second in the Turkish Super League, missing out on the final day to winners Bursaspor.
A 1-1 draw with Trabzonspor handed their rivals the title and sparked rioting as fans set fire to sections of the Sukru Saracoglu Stadium in Istanbul.
2.5 milyon pound'muş demek,gerçekten çok iyi bir fiyata bitirmişiz transferi,burda ayrıca yöneticilerimize de tebrikler :)
Hala Krasic duyumunun arkasındayım. Krasic ile anlaşılmış, CSKA ile ufak pürüzler varmış diye duydum.
3.5 - 4 milyon Euro civarı bişey işte gerçekten çok iyi fiyata almışız.
9 milyon euro iddiasi zaten GS li bir yazardan gelmis :) 2,5 milyon pound sudan ucuz
Transfer maliyetlerine fazla takılmamak gerek. Ancak; 2.5 £ karşılığında Stoch'u almak da yönetim başarısıdır. Kötü transferlerde nasıl ki eleştiriyorsak, bu transferi böyle ucuza kapatan yönetimi de tebrik etmek lazım.
Baroni'yi 5 miyon euro ya aldık biz Stoch sudan ucuz .
3 milyon euroya geliyor, ayrıca alacağı ücret de çok değildir, eğer kendini geliştirirse, 4 senelik sözleşmesi olduğunu da düşünürsek, mutlaka aldığımızdan daha yüksek fiyata satarız. Güiza'nın yıllık ücretinden daha az bonservis bedeli, para burada harcanmadığına göre diğer transferlerde yüksek bedel görebiliriz.
Ayrılda gel be Cücaaaaaak :D
Eğer bahsi geçen rakama alındıysa normali odur işte :) Büyük takımlar verecekleri yıllık ücretten kurtulmak için kadroda düşünmediklerini böyle fiyatlara satıyorlar
http://transfermarkt.de/de/miroslav-...ler_45559.html
3 milyon € satın almışız. Söylenecek söze gerek yok. Ben bu kadar ucuz ve kaliteli transfer görmedim. Helal olsun ilk defa doğru işler yapmaya başladık.
2.5 M £ = Yaklaşık 7.5 M €..
stoch yıllık 1.7 m euro alacakmış sanırım.
Eralp haklı galiba o kadar ediyor..
3 M € gayet iyi bir fiyat.Biz zaten brezilyalılardan başkalarına vermeyiz 5-6 M € merak etmeyin :D
Adnan Polat Fb bizim verdigimizin 2-3 katini verdi dedi. Demek ki biz 1 milyon euro verebilmisiz :D
burası döviz bürosuna dönmüş :D
21 yasında o kadar da yanlıs anlasılmasın yıldız olmayan bir futbolcuya yine iyi para vermişsiz dahada fazlasının verilmemesi iyi olmus
Hayırlı olsun .
stoch'a göre yeni teknik direktörümüz aykut kocaman :D
kendisine ait official page'de aykut kocaman'dan söz ederken, '' kulübün teknik direktörü, aynı zamanda eski sportif direktör ve efsanevi golcü aykut kocaman ...... '' diyerekten gidiyor.
Yahu 3 Milyon € inanılmaz iyi bir rakam bizimkiler nasıl kaçırdılar şu adamı anlayamıyorum yaa.. Fenerbahçe'ye inanılmaz katkı sağlayacaktır bence.
Mükemmel bir transfer . Maddi boyutu az ve böylesine gelecek vaad eden bir oyuncu . Kulübümüze hayırlı olsun
ayrıca ingiltere'de görüşülen diğer isimler roque santa cruz ve riera imiş.
transfermarkt deki fiyatlar genelde sallama olabiliyor.bence 3 milyon değil 9 milyon euro haberi daha mantıklı geliyor bana stoch gibi dünya kupasında oynayacak parlak bir yeteneği galatasaray da isterken fenerbahçe 3 milyonu basıp mı aldı yani :D
ama stoch un bonservisi 15 milyon euro bile olsa hakkını verbilecek potansiyeli var fenerbahçe maçlarında çok iyiydi.özel ilgi gösterilmeli oyuncuya.takımda kıskançlık yapılmazsa ona karşı, tsl bir yıldız daha kazanmış olur bence.keşke galatasaraya gelseydi :S
Riera ile Aragones döneminde çok ilgilenmiştik ama araya Liverpool ve Benites girince, doğal olarak Liverpool'u seçti.
Santa Cruz ise istediğim bir isim, Dzsudzsak eğer olmazsa Riera da olabilir, ilk tercihim elbette Dzsudzsak.
Santa Cruz gelmek isterse City'nin zorluk çıkaracağını sanmıyorum.
Riera,CSKA'ya transfer olmadı mı yahu ?