İlk 5'im;
Arsenal
Chelsea
Manchester United
Liverpool
Tottenham
Printable View
İlk 5'im;
Arsenal
Chelsea
Manchester United
Liverpool
Tottenham
Sunderland - Tottenham maçı 1-0 lık sunderland'ın üstünlüğüyle bitti.Güzel maçtı.90+3 de geldi gol.
hakem faciaydı yaaa Chopranın adını söylemedi 20 sn Choprayı gösterdiler evet işte golu atan chopra ekranda dio bidee ben bile 37 ekrn tv.den gördüm chopra olduğunu :n:
Tuncay ilk11'de.
ya hakem değilde ben bu fox un spikerine kıl oldum berbat maç anlatıyor
Sunderlandın 18 yaşında bi forveti var adı Abthony Stoke adam 2 kere pas hatası yapınca adama demedik laf bırakmadı kaldıki yani kötüüde oynamadı
Hele hele Huddlestone girdi adam onun hakkında mal mal konuşuyor adam ön libero oynuyo spiker ise huddlestone a gol yollarında bakalım ne yapacak diyo ya
Mac sarmıyor.......ses kalitesi iyi degil.Buneya.Tv8 cok iiyi mac anlatıyordu..spıkerde bıle iş yok..
Spiker Sunderland maçında "bu maçı dünya izliyor" falan saçma, saçma konuşuyordu.
Chelsea'nin Brezilyalı sağ bek Daniel Alves ile hâlâ ilgilendiğini ve yeni bir teklifle Sevilla'nın kapısını çalacağı belirtildi.
Chelsea menajeri Jose Mourinho, Sevilla’ya Brezilyalı oyuncu için ‘dengeli' bir teklif götürebileceklerini söyledi.
Brezilyalı milli oyuncu Daniel Alves, Avrupa’nın en iyi sağ bekleri arasında gösteriliyor ve Chelsea bu oyuncu ile uzun bir süredir çok yakından ilgileniyor. Geçen sezon sağ bekte çok sıkıntı yaşayan Mavililer, bu sorunlarını Alves ile çözmeyi planlıyorlar.
Takımın teknik patronu Mourinho konu hakkında şunları söyledi: “Takımımı daha da iyi hale getirmeye çalışıyorum hepsi bu. Sağ bekte oynatıp geliştirebileceğim oyuncular var fakat ben en iyisini istiyorum ve Alves de bunlardan biri. Bunun için Sevilla’ya aptalca olmayan, dengeli bir teklif götürmeyi düşünüyoruz.”
Bu sezon geçmiştekinin aksine kısıtlı bir bütçeyle hareket eden Portekizli teknik adam ayrıca, “Çok para harcamak istemiyoruz. Sevilla teklifimizi kabul ederse Alves’i kadromuza katacağız. Aksi bir durumda fiyat yükseltmeyi düşünmüyoruz,” dedi.
Yayın rezaleti.
Fox ye yazıklar olsun.......Bunun ,içinmi mac aldılar dünyanın en yiyi ligini suan amatör lig gibi izliyorum...Yazıklar olsun.anlatım 0..Ses bozuk...
Tv8 de fikret engin ne maclar anlatıyordu...
35 milyon € teklifi reddettik dedi Sevilla başkanı....gerçekten çok iyi para kıyıo sevilla her sene 1 oyuncu satıo...dani giderse orda Hinkel var oynyck önündede Jesus Navas onuda şimdiden isteyenler var
Mourinho Shevanın acısını unutamıyor bence :) o yüzden bu kadar dengeli ama dani alves için dengeleri bozması gerekiyor
Çok sıkıcı bir maçlar başladı öle dvm ediyor yarın aslında güzel geçecek
Tuncay iyi oynuyor ilk maçı olmasına rağmen..
Tuncay'ın performansı göz dolduruyor, 2 tane pozisyonda ofsaytta kaldı, ofsayt olmasa mutlak gol pozisyonlarıydı. Bir pozisyonda da çok güzel pas verdi ama M'brough'un golcüsü değerlendiremedi. Stewart Downing ve Boateng çok iyi oynuyor, özellikle Downing harika, frikikten attığı gol de çok şıktı.
tuncay gozume gırdı
İlk 6'ım;
Arsenal
Manu
Liverpool
Chelsea
Tottenham
Everton
Peskolik kardes her halde öyle........
2. yarı mac anlatımı daha iyi......santa cruz attı baya iyi golcü bu...
Evet 1-1 oldu Santa Cruz attı.
Bu arada Bolton-Newcastle maçında Martins şov var.3-1 devam ediyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Derbyshire'ın golü Blackbrun 2-1'lik üstünlüğü yakaladı dakika 86...
35m€ ya vermicez dediler... Artık 40-45-50M€ vermeleri lazım heralde...
Bu sene Arsenal'den daha fazlasını bekliyorum.Şampiyon bitireceklerine inanıyorum, geçen sene tecrübesizlikten ve Eduardo'nun da talihsiz sakatlığından kaybettiler ancak bu sene dahada güçlenerek geldiler:
Lig Sonu Sıralaması:
1- Arsenal
2- Man.Utd
3- Chelsea
4- Tottenham
5- Everton
6- Everton
Şu Everton artık geçsin Liverpool'u.:D Her sene 1 sıra farkla kaybediyor Everton Şampiyonlar Ligi'ni bu sene umarım başarırlar..
Middlesbrough 1-2 Blackburn...
İyi kaleci oynarsa kendini ispatlar...
35 cok bıLe
neyıne yetmıo 20 Mn €
Arsenal yine gençleriyle tecrübe eksikliği yaşarlar. Zirve mücadelesi yapsalar bile şampiyon olmaları biraz zor. Chelsea ise tam bir kapalı kutu Scolari'yle şampiyon da olabilirler 4-5'e kadar da gidebilirler. ManU inşAllah şampiyon olmaz.:D Tahminim:
1. Liverpool
2. Arsenal
3. Tottenham
4. ManU
5. Chelsea
Küme kalmada ise inanılmaz bir mücadelenin olacağını düşünüyorum. Tahminim
20. Hull City
19. Bolton
18. Fulham
17. Wigan
16. Stoke
15. WBA
14. Boro
Bu takımlar küme düşme ihtimali en yüksek olan takımlar.
Altı üstü bir sağ bek 35m€ bile çok yahu...
Sevilla 35 milyon €'yu reddetmişse çok zor hele de Abramovich para musluklarını kapattıktan sonra...
Benim izlediğim Daniel Alves 35 eder, sağ bek deyip geçmemek lazım. Hücuma da çok büyük katkı yapıyor.
santa cruzda derbyshire de mukemmel atti blackburn cok iyi oynamadi ama boro ondan da kotu oynadi
ayrica bu mactada gorduk premier ligde maclar 90 dk oynaniyor friedel galibiyeti getirdi hicbisey dudukten once bitmiyor
Santa Cruz süper gol attı, Galatasaray'ın gündemindeydi bir ara, GS alsaymış iyi işler yaparmış Santa Cruz, attığı gol çok güzeldi.
M'brough sahasında yenildi, Sunderland de Tottenham'ı yendi, Premiership sürprizlerle başladı.
Tuncay basit oynamaya çalıştı.İlerleyen haftalar daha çok göz önüne çıkacaktır.Ben çok kötü görmedim onu.
Middlesbrough uzun zamandır ligin ilk maçını kazanamıyomuş... Gelenek dvm etti...
Sunderland 90+4'de yenmiş Tottenham ı...