Yanliz sadece Galatasaraylilar uzulmedi Stoch icin, Chelseali taraftarlarda uzgun, Joe Cole un yoklugunu aratmicak bi futbolcu diyordular Stoch icin
Printable View
Yanliz sadece Galatasaraylilar uzulmedi Stoch icin, Chelseali taraftarlarda uzgun, Joe Cole un yoklugunu aratmicak bi futbolcu diyordular Stoch icin
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe Mutu ile görüşüyor.
Kulübe 5.5 adama 3.5 milyon € önerilmiş.
Mutu gelsin ya Guiza'dan daha iyidir.Di Natale'yi alsak iyi olurdu.Aragones istiyordu ama Aziz Yıldırım almamıştı sanırsam :)
Mutu gelirse çok şahane bir iş yapmış oluruz .
Mutu transferi yattı mı?
Serie A takımlarından Fiorentina'da forma giyen Rumen futbolcu Adrian Mutu'nun, Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmediği iddia edildi.
Floransa'daki bir yerel gazete haberine göre, Fiorentinalı ve Fenerbahçeli yöneticiler Mutu'nun transferi üzerinde görüştü, ancak anlaşma sağlanamadı.
''Mutu fiyat yükseltti, Türkler fren yaptı'' başlığıyla verilen haberde, Rumen futbolcunun yıllık 4 milyon avro olmak üzere 3 yıllık sözleşme istediği, ancak Fenerbahçe'den olumsuz yanıt aldığı öne sürüldü. Bu durumda transferin gerçekleşmediği kaydedildi.
Bu arada, nisan ayında İtalya Olimpiyat Komitesi, doping testi pozitif çıkan Mutu'ya 9 ay sahalardan men cezası vermişti. 31 yaşındaki futbolcudan ocak ayında Bari ve Lazio ile yaptığı maçlardan sonra alınan numuneler pozitif çıkmıştı.
Mutu'nun cezası, 29 Ekim'de dolacak.
LigTv
daumun gönderileceğini düşünürsek transfer çalışmalarının hızlı bi şekilde devam etmesi nedeniyle bi hocayla anlaşıldığını düşünüorm bu hocanında aykut kocaman olduğunu düşünüorm. bence de sportif direktör olarak başarılı ama teknik direktör olarak takıma daha çok katkısı olacağını düşünüorm
CSKA'nın Sırp oyuncusu Milos Krasic, İtalyan basınında Juve ile anlaştığı iddia edilen haberleri yalanladı!
''Şuan da tamamen Dünya Kupası'na odaklandım. Başka bir şey için kimseyle görüşmedim'' dedi.
Sırp oyuncunun menajeri ise ; ''Evet, Juve baya mesafe kat etmişti fakat girişimleri olumsuzlukla sonuçlandı'' dedi.
Bu açıklamalar Fenerbahçe Kulübü'nde sevinç oluşturdu.
TFM - Turkish Football Media
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot...an-sozler.html
tfm ne ya kolpa oldugu isminden belli :)
Aklınca reklam yapıyo (: Blog reklamı (:
Galatasaray başkanı Adnan Polat:
Fenerbahçe'nin Stoch'la ilgilendiği yönünde çıkan ilk haberlerin ardından bazı arkadaşlarımız "Neden Fenerbahçe'yi tercih etsinki?" gibilerinden sorular sormuştu.Sanırım en güzel cevabı Galatasaray başkanı kendisi vermiş...Quote:
Fenerbahçe'nin Stoch'la ilgilendiğini duyunca bütçeyi düşünerek transferden vazgeçtik.
Bence yeterince açıklığa kavuşturdu. Bu bir yalanlama değildir. Avrupa kulüplerinden örnek alınmış, bu haberlerin doğru olduğunu onaylamadığımız bir sistem diyor. Bu tip bölümlere ihtiyaç duyulmasının nedeni tamamen basındır. Masabaşı haber yapmak yerine araştırıp, gerçeklere ulaşmaya çalışsalar daha mantıklı olur. Ama tabi onlar için haberin doğruluğundan ziyade tiraj önemli olduğu için insanları kandırmışlar kandırmamışlar pek de umurlarında değil. Bu bölüm yalanlama olsa Forlan ve Elyasa'nın ne ayrıcalığı var da onlar özel olarak yalanlansın ? Fenerbahçe yalanladığı oyuncuyu aldı diyen tv yorumcuları bunun farkında ama farkında değilmiş gibi yapmak daha çok ilgi çekiyor.
Dün Lig TV deki bir programa Cihat Kamer ve Aykut Kocaman bağlanmıştı,oyuncuyu Twente maçından beri izlediklerini söylemişlerdi.
Bu fiyat hakkında çeşitli söylentiler var.. NTVSpor 7 Milyon Euro bonservis, 3.250 m € euroda oyuncuya verecek demişti..
Resmi açıklama yapıldı zaten. Oyuncu için Chelsea'ye 5.5 m € 2 taksitle ödenecek. Kendisine de 1.2 m € + 10 bin € maç başı ödenecekmiş, diğer sayfalarda arkadaşın biri radyoda Cihan Kamer'in söylediğini söyledi.
Her neyse... Biz Fenerbahçe'nin muhasebecisi değiliz. Kime kaç para ödenecek; bunu yönetim düşünsün... Ben taraftarım. Ben futbolcu istiyorum; iyi futbolcu istiyorum. Ucuza aldık, pahalıya aldık; benim derdim değil... Adam gibi futbolcu alsınlar. Bana ekonomik olarak düşen görevleri zaten elimden geldiği kadar yapıyor, inciğimi boncuğumu, çorabımı satın alıyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Fenerbahçe'nin mali işlerinden sorumlu olanlar düşünsün. Ben ucuza futbolcu geldi diye sevinmem... Ben iyi futbolcu geldi diye sevinirim.
Adnan Polat Stoch için Fenerbahçenin 2 kat fazla Bonservis verdiğini söylüyordu ama Verilen ücret 5.5M Euro.Ben Fenerbahçenin 9-10M verdiğini düşünüyodum.5.5 Olduğunu duyunca şaşırmadım değil.Bence Galatasaray için bu sonuç başarısızlıktır.
Romanya'da yasiyorum burda Digi Sport diye bir kanal var buranin Lig Tv si diyelim , yalan haber yazdiklarini henuz gormedim ve Fenerbahce'nin Mutu + Lucescu ile anlasmak uzere oldugu haberi yayinlandi burda
Zaten açıklama net. Herkes anlamak istediği gibi anlıyo.
5,5 milyon € 2 eşit taksitle ödenecek. Oyuncuyada 1.2 milyon € peşin + maç başı para.
Bonservis hakkındaki haberi sonradan gördüm arkadaşım.Anlamak istediğim Fenerbahçenin Allahın İngilizine 11M Bayılması değil.
Luce birde Fenerbahçede Şampiyon olursa tam olur heralde :) Bana göre Fenerbahçe için en iyi tercihlerden birisi.Mutu konusunda aynı şeyi söyleyemem.Çok yetenekli oyuncu ama Türkiye'de iyice bozulur.
harbi Luce Fener'i de şampiyon yaparsa 3'te 3 yaparak tarihe geçer Mustafa Hocadan sonra :D
Lucescu Türkiye'ye dönerse zaten bu amaç için döner gibi geliyor bana.
Lucescu'yu isterim ama Mutu'yu istemem...
Lucescu'yu istemem. Mutu belki ama ona da soğuk bakıyorum. Mutu sorunlu bir oyuncu zaten. Lucescu'nun da geçmişte Fenerbahçe ile yaşadıkları malum.
Bu arada az önce Lig Tv'de Trabzonspor yöneticisine Semih'i sordular. Semih önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Fenerbahçe'de oynayacak dedi.
Ne Lucescuyu isterim ne de Mutuyu. Td Aykut Kocaman olsun. Başarısızlık olsa da arkasında durulsun ve sabredilsin. Onun istediği isimler de alınsın. Herkes arkasına yaslansın Fenerbahceyi izlesin..
mutu olsa olsa birinin alternatifidir.
Genç mücadeleci hızlı takım kurulacak? Mutu mu bu genç mücadeleci ? Sanmıyorum alacaklarını.
lucescu olmasın da mutu iyidir. mutu sorunlu olsa da bunu performans düşüklüğü olarak yansıtmıyor pek. çok iyi futbolcu. aykut kocaman'la heyecanlanmışken lucescu'yu istemem takımın başında.
Lucescu söylentiden öteye gitmez umarım, ben de istemem Lucescu'yu, önceki sayfalarda yazdık zaten nedenlerini.
Mutu'nun cezası sadece İtalya'da geçerliyse alınması fayda sağlar, aksi halde, iyi bir forvet olmadan ŞL'ye kalmak zor olabilir, Mutu'nun cezasının tamamlanmasını beklersek, eleme maçlarında faydalanamayacağız.
Hazard resmi sitede transfer haberi görülse bile emin olmak için formayı giymesi beklenilecek bir adam. Bu haberin şimdilik tek önemi Fenerbahçe'nin artık 19-20 yaşındaki oyunculara yönelmesi ve 15 m €'yu, belki daha fazlasını 20 yaşındaki bir oyuncu için gözden çıkarabilmesidir. Gerçi Lille başkanının Hazard'tan 30 m €'luk bir gelir beklentisi varmış Avrupa'nın devlerinden.Quote:
http://www.zita.be/nieuws/telex/sport/878341_fenerbahce-biedt-15-miljoen-euro-voor-eden-hazard.html
Hazard için 15 m €'luk resmi teklif yapıldığı yazıyor.
Çeşitli nedenlerle uzun süredir futboldan uzak kalmış birisi yaşı ve yeteneklerinin düzeyi ne olursa olsun her zaman bir risktir. Okulundan bir yıl uzaklaştırılsan, ertesi yıl başka bir okula kaydolup aradaki mesafeyi kişisel gayretinle kapatabilirsin. Ama sporda bu işler bu kadar kolay olmuyor. Oynayan, oynamaya hazır sporcularla ilgilenmek her zaman daha mantıklıdır. Mutu bir soru işaretidir. Risktir. Bu sezonu şampiyon kapatsaydık böyle bir kumar oynama şansımız olabilirdi ama şu durumda kumar lüksümüz yok.
Lucesku'ya gelince... Aykut Kocaman'ın bahsettiği futbol felsefesiyle ne kadar örtüşür emin değilim; Aykut hoca aldığı ve almak istediği oyunculara en uygun teknik adamları kafasında sıralamıştır. Buna eminim.