Rommedah ıcın tek sorun yabancı sorunu Ali gelmek istiyordur cünkü takımda almancı dolu Ayrıca kalli takımı almanlardan olusturuyor
Printable View
Rommedah ıcın tek sorun yabancı sorunu Ali gelmek istiyordur cünkü takımda almancı dolu Ayrıca kalli takımı almanlardan olusturuyor
emrah abi tomas işi nolacak bilgin varmı
Toması göndermek zor
Ali Bilgin'e şartlı izin
http://www.sporx.com/images/1/29/243...ibilgin003.jpg
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Antalyasporlu Ali Bilgin için 'tedbirli fesih' kararı alarak genç futbolcu için lisans çıkarma hakkı tanıdı. Böylece genç futbolcuyu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'ye şartlı bir yol açılmış oldu. Ali Bilgin, kulübü Antalyaspor'un kendisine karşı yükümlülüklerini yerine getirmediğini belirterek sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etmişti. Futbolcu ile kulübü arasındaki anlaşmazlığı inceleyen Futbol Federasyonu nihai kararını açıklayana dek Ali Bilgin için lisans çıkarmaya şartlı olarak izin verdi.
BU HAFTA ÇÖZÜLECEK
Buna göre, Ali Bilgin'i transfer edecek kulüp, federasyona taahhütname verip Ali Bilgin ile Antalyaspor arasındaki anlaşmazlıkta futbolcu aleyhine tazminat ödeme durumu çıkarsa bunu üstleneceğini kabul edecek. Fenerbahçe yönetiminin bu gelişme üzerine Antalyaspor ile uzlaşarak federasyondaki şikayetini geri çektirip Ali'ye imza attırması bekleniyor. Anlaşmazlığın bu hafta çözümlenmesi bekleniyor.
Kaynak : Sabah
Tartışmak istemiyorsan yazmayacaksın kardeşim.Kezman'ın,Appiah'ın ne kötülüğünü gördün.Elini şortuna mı soktu,eliyle gol mü attı !!!.
Lugano'ya da bir kasaptır muhabbeti gidiyor Ümit Karan'ın demeçleri yüzünden.Defans oyuncusudur sert oynayacak tabi.Forvetlere yapışacakki gol atmasınlar.Bırakın da adam görevini yapsın.O KASAP DEĞİL,STOPER ;)
abi 6 yabancıdan 3ü stoper oldu ayrıca takımda 5 stoper oldu..işler biraz karışk galiba bu konuda keşke bouzid konusnda biraz bekleseydk..
beşiktaşa teklif edelim toması kesin alırlar:zuhaha
kalli belki 3lü savunma oynatabilir..
kuranyi konuşuluyor forumlarda
Kuranyi gelmez bence çok zor...
bedavaya satalım ztn seneye gidecek en azndan 1.4 milyon ödemekten kurtulmş olurz..benm fikrm bu
andriy e katiliyorum defans oyunculari sert oynamak zorunda fizik guclerini kullanmak zorundalar bu sadece lugano icin degil tum defans oyunculari icin gecerli ...
Kalli isterse, parsınıda verirsen herkes gelir...Şimdi Ronaldınho ya aldıgını n2 katını ver, Barcayda istedikleir parayı bak nasıl gelıor...
Eskişehirspor resmi sitesinden Kayserispora kınama.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan transfer ettiğimiz,kendisiyle anlaşıp ön ptotokol yaptığımız hatta peşinatını verdiğimiz Serdar için son haftalarda Kayserispor´la anlaştığı yönündeki haberlerle ilgili olarak Basın Sözcümüz Avukat Cemal Okan YÜKSEL,Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet ÖZHASEKİ´nin açıklamalarına da gönderme yaparak şöyle konuştu:
´´Kayserispor,Galatasaray´ın bir futbolcularını ayartmaya çalıştığını söyleyerek bu tür hareketlerin Spor´un anlamına uzak ve etik olmayan davranışlar olduğunu bildirmiştir.Bu konuda Özhan CANAYDIN´a da zehir zemberek bir mektup yazdıkları kendi ifadeleridir.Bununla birlikte gerek ulusal basında gerekse Kayserispor resmi web sitesinde bizim transfer etmiş olduğumuz Serdar´la transfer görüşmeleri yaptıklarını üzüntüyle öğrendik.Galatasaray,Kayserispor´un futbolcusuyla görüşünce etik olmuyor ama Kayserispor bizim futbolcumuzla görüşünce etik mi oluyor?Kayserispor önce kendine baksın.Sonuç olarak yönetimimiz herşeye rağmen Serdar´ı renklerine katarak camiamızın ve kulübümüzün büyüklüğünü göstermiştir.Kayserispor´dan ricamız ise iğneyi kendilerine çuvaldızı başkalarına batırmalarıdır´´dedi.
Helal olsun Es es lere Agzının Payını Vermişler!!!!!!!! Şimdi Kayseriye inat Gökhanı alacaksın Sülayman Hurma Bir Afiş daha yapar.Utanmadan fifaya gidicez diyorlar. Önce herkez kendisine baksın
bu makaleleyle ilgili haberde bide 2buçukta bugün yeşilköye gelceğini yazmışlar sanırım sallama bi haber..
kuranyi işi dogrumu yhane ilgilenyomyz harbiden shalke lincolnden sora kuranyiyi de satarsa taraftarını nsl susturacak
Kapak die buna derim....Kayseri beyin peşinde hala anlamak mumkun diil... Kendisinde oynamak ıstemyen bi adam var. 2009 sozlesmesi bitiıo...kım alır bunu gelcek sene 1 sene sonra beleş almak varken..saşkın kayseri...
bende duydum kuranyiyi htta emrah kardese özelden msj attım doğru mu diye ama balon haber büük ihtimal
HINCAL ULUCUN BUGUNKU YAZISINDAN LİNCOLN İLE İLGİLİ Bİ BÖLÜM
Dün Mustafa Denizli ile beraberdim. Dedim ki Hocam nedir? Dedi ki Lincoln, Brezilya futbolunun en büyüklerinden bir tanesidir. Niye Milli Takımda yok? Çünkü Brezilya Milli Takımını yöneten adam, meslektaşımız Kakalara, Ronaldinholara teslim olmuş. Onlar rahat oynasınlar, bildikleri gibi oynasınlar diye Lincoln gibi oyun kurucuyu istemiyorlar. O da onlara uyup çağırmıyor Lincolnü. Yoksa Lincolnün ölüsü bu takımda oynar."
Neyse uzatmıyorum .Niyetini anladım.
"Ulusoy güvenoyu almalı"
http://www.sporx.com/images/1/29/492...ildirim025.jpg
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu'nun sadece kurullarıyla değil yönetim kuruluyla da yeniden yapılanması gerektiğini söyledi.
Futbol Federasyonu'nun Ankara'da yapılan Olağan Mali Genel Kurulu'nda, açıklama yapan Yıldırım, ''Benim derdim Haluk gitsin, Ahmet gelsin değil. Bu iş konuşmayla olmaz. Ulusoy'un çıkıp güvenoyu alması lazım. El indirip kaldırılarak futbola katkı sağlanmaz. Federasyon sadece kurullarıyla değil, yönetim kuruluyla da yeniden yapılanmalıdır. Genel kurulda her iki tarafın da yaptığı, Türk futboluna katkı sağlamaz. Otelde kapı altlarından FIFA'nın yazısının atılması da hoş olmadı. Burada hiç bir şey olmaz. Ayıp olmasın diye genel kurulu terk etmedim. Burada futbolun sorunlarının konuşulması lazım'' diye konuştu.
Yabancı futbolcu kontenjanı konusunda Futbol Federasyonu'nun geç kaldığını savunan Yıldırım, ''Federasyon yönetimi AB ülkelerinden örnek alsın. Gitsinler İngiltere'de, Fransa'da, İtalya'da bu işler nasıl yapılıyor baksınlar'' diye konuştu.
Yıldırım ayrıca, bir Futbol Federasyonu yöneticisinin, yeni transferleri Brezilyalı Roberto Carlos'un yaşlı olduğu yönünde yorumda bulunmasını da eleştirerek, ''Böyle düşünen birinin, yarın Roberto Carlos disiplin kuruluna giderse, nasıl bir tutum izleyeceğini de merak ediyorum'' ifadelerini kullandı.
Abi zaten gokhanin bu saatten sonra ne faydasi olucakki.Kuranyiyi bir kac site de 2=3 gundur soyluyorlar dogru olabilir.galartasaray taraftar sitelerinde yani
es es e helal olsn kapak böyle yaplr bu arada kuranyi banada balon haber gibi geliyo..hıncal uluçtan gs nin yaptıgı iş ile ilgili ilk defa olmlu bişey duymak şaşrtıcı
Kuranyi Habri yalan Ben büyük sitelere üyeyimhiçde öyle birsey yok Su an Herkes Saviolayı bekliyor
Lincoln çok büyük bi fark yaratıcaktır gs de kesin.. adam koşuyo bi kere..
emrah abi tff kontenjanı arttrmazsa napacak gs yönetimi ne planı var
Kuranyi haberi yalandır..Schalke Lincoln'den sonra Kuranyi'yi göndermeyi göze alamaz..Biz resmi teklif yapsak bile satmak istemeyeceği için Lincoln'den daha yüksek bonservis talep edecektir..
Bu arada Eskişehirspor'u tebrik ederim..Kayseri'ye ağzının payını vermiş..
ingiltereyi filan ornek alirsak yabancilarimizdan hangisi oynayabilir acaba..... ama bi yonden de kalite artmis olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yabancı kısıtlaması Avrupa için kalkabilir
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, bugün yapılacak Mali Genel Kurul öncesi Zaman'a birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Ulusoy, ligdeki yabancı sayısından siyasete kadar her konuda açık yüreklilikle görüşlerini paylaştı. Son günlerin en çok tartışma konusu olan yabancı oyuncu kontenjanının artırılması konusuna açıklık getiren Başkan Ulusoy, yabancı sayısının kritersiz olarak serbest bırakılmasının mümkün olmadığını söyledi. FIFA'nın iki yıldır bu sayı üzerinde çalıştığını ve tartışmayı yerel federasyonlara da açtığını belirten Ulusoy şunları söyledi:
"FIFA'nın çalışmasında sahada altı yabancı ve beş yerli futbolcu bulundurulması görüşü hakim. Kulübedeki futbolculardan iki tanesinin de altyapıdan gelmesi isteniyor. Sahaya yeni bir yabancı sürmek için diğer bir yabancı çıkacak. Ancak, uluslararası maçlarda yabancı sayısında bir kısıtlama olmayacak."