a.polat Aziz Yıldırım'ın geri dönmesini istemediği ve korktuığu için böyle bir açıklama yapmış çok akıllıa bir açıklama olmuş tebrik etmek lazım
Printable View
a.polat Aziz Yıldırım'ın geri dönmesini istemediği ve korktuığu için böyle bir açıklama yapmış çok akıllıa bir açıklama olmuş tebrik etmek lazım
aziz ylrmn yaptıı gs ye deil fb ye zararlı gundem deisir tarih deismez ama fb baskansz transferlere de o kadar ii younlasamoor morientes de campbell de turk futbolnun reklamını uapablecek herkese faydalı transferlerdi ama yawas yawas kacıolar dkkatli olmak lazm bras bencil bir dawranıs gbi geldi bana
ama ne morientesle ne campbell ile klüpten resmi bir açıklama hiç gelmedi biz bu oyuncularla ilgileniyoruz diye hep gazete haberlerinde çıktı zaten bunlardan önce TD belirlenmeliQuote:
Originally Posted by korray87
aziz bey öcü deil kmse de ondan korkmaz
Haklısın..Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
Adnan Polat'a sonuna kadar katılıyorum. FB baskanının istifası > GS nin sampiyonlugu.
Gercekleri bu kadar iyi goren bir GS yoneticisi oldugu icin mutluyum. :)
mehmet ali abi şöyle bir cevap veriyim. Azizin istifası şampiyonluktan önemli değildir. Gazetecilikte sonradan olan önemli bir haber önceden olan önemli bir haberin önüne geçer. Mantık budur. azizin istifası önemli bir haberdir ve biz şampiyon olduktan 1 hafta içinde bunu gündeme sokmuştur ve doğal olarak bu haber öne gelir. Yani bizim şampiyonluğumuzdan üstün değildir ve olamazda.
Doğru söze ne denir ?
en basitinden Galatasarayın başarısı üzerine gazetelerde 4 sayfa yazı olacağına şimdi 3 sayfa veya daha az yazı var ..
bence a.yıldırım asıl korktuğu için istifa etti sezon başından beri amaçları olan hiç bir kupayı alamadı ... o kadar transfer karşılığını veremedi .... ayrıca biri korkacaksa bu a.polat olmamalı ben bir galatasaray taraftarı olarak fb ye tesis dışında bir katkısı olmayan bir başkanı isterim kendisi en çok galatasarayın şampiyonluğunu gören başkandır ... kalırsa da bu kendi rekorunu egale edecek gibi ....Quote:
daha nice rekorlara a.yıldırım ......
Medyada o kadar çok saçma şey izleniyor ki .... şu paparazzi programlarından tutda sabha programlarına kadar hepsi reyting rekorları kırıyor ... çünkü hepsinin içinde olay var ... böyle olayların medyada daha fazla ilgi gördüğü şu günlerde galatasarayın şampiyonluğunun ilgi görmemesi çok normal .... eğer görseydi zaten şaşırırdım .... ama buun sorumlusu adnan polat değil ...Quote:
Originally Posted by e_mali
Hemen sinirlenmeyin :)
Ben A. Polat'ınher zaman yaptığı gibi yersiz cıkısına bir gonderme yapmak istedim. ;)
sence a.polat haksız değil mi??? eğer a.yıldırım dönerse bu gündem değiştirmek için olmaz mı??? aynı şeyi kendiniz için düşünün ... ö.canaydın istifa ediyorum diyor sonra geri dönüyor sen ne düşünürsün .... gündem değiştirmek için olduğunu düşünmezmisin ...Quote:
herhangi bir kulüp başkanın istifası bu kadar yankı bulurdu ve bence aziz geri dönerse gerçekten adamdan şüpelenirim
Aziz Yıldırım geri donmez. Bizimkisi umut fakirin ekmegi misali donmesini ummak. Ben zannetmiyorum gundem degistirmek icin oldugunu.
Sırf gundem degistirmek icin istifa edilir mi? Akıl var mantık var.
Geri donse bile bunu gundem degistirmek icin yaptığını dusunmek biraz ucuk bir teori bence.(Ki geri donme durumunda tekrar secim var su var bu var vs vs)
Baska teorileri mantıklı bulabilirim ama bunu cok anlamsız buluyorum ben.
Aziz yıldırım dönerse Sen haksızsın. dönmezse A.polat haksız A.polat demek biz demek tabi :)Quote:
Yav ne alakası var.
Donerse de donmese de kazanan Türk Futbolu olsun diyerek noktalayım :)
sosyal içerik :DQuote:
Aziz Yıldırım FB'yi bırakacağını açıkladı ve ortalık karıştı..Bu açıklama fenerin alehine oldu, üstelik fener 100. yılında hem türkiyede hem avrupada başarı hedefliyor(doğal olarak) ve gerekli transferleri yapacak belirli bi yönetim şart..
Fenerbahçe'yi bu denli etkileyecek bir kararın, sadece "GS gündeme oturmasın diye" alınması mümkün müdür?? Akıl karı mı?? mantıklı mı?? Bence kesinlikle değil...
Aziz Başkan sana teşekkür ediyoruz. ne güzel istifa ettin de bizleri sevindirdin. gündem değişti gs şampiyonluğu ikinci plana atıldı. biz de zaten günlerdir planladığımız şekilde hareket ediyoruz sen dön diye kampayalar başlatıyoruz. yani planın sorunsuz devam ediyor. bizim için şu anda zaten td yok, transferler belli değil, önümüzde bir seçim var adaylar belli değil bunlar önemli değil gs şampiyonluğu 2. plana düştü ya yeter bize.....
arkadaşlar bizden bunu mu duymak istiyorsunuz? adam sırf gündem değişsin diye yaptı de mi?
evet Aziz Yıldırım korktu çünkü herkes ona karşı olduğu için korktu yok kupa kaybıymış yok ikincilikmiş bunlardan korktuğu için değil kendi klübüne zarar geldiği ve bu zararın sırf kendi adı yüzünden geldiği için, diğer 17 takımın Fenerbahçeye karşı birleşmesinden korktu yoksa kupa falan siz gslilerin uydurduğu hikayelerdir. aziz yıldırım başarısız geçirdiği senlerde hep dimdik ayakta duran bir isimdi bunları atlamayın hemenQuote:
Originally Posted by paco
Aziz Başkan dün gece telegolde açıklama yaptı çok açık açık söyledi ilk verdiğim karardan farklı düşünmüyorum diye ben BI-RAK-TIM dedi ama A.Polat spor gazetelerinde 3. sayfalara düştüğünü yediremedi heralde gitti medyaya saldırmak yerine yine Aziz Yıldırım'a saldırdı adam ne yapsa olay oluyor ne yapsa art niyet arıyorlar bu kadarda olmaz yani
aziz yıldırımın kendi beyanatıdır biz hedeflediğimiz kupalardan hiç birini alamadık ve bu bir başarısızlıkdır dedi tek nedeni bu değildir belki ama galatasaray da adnan polat da medya maymunluğu yapsa o da ilk sayfalara çıkar ... ilk sayfalarda olmak hiç de zor değil bizim ilk sayfalara ihtiyacımız yok her sene biz şampiyon olalım her sene son sayfalara da olalım o da sorun değil ayrıca medyada fb nin güçlü olduğu kesin ... buna hiç bir diyeceğim yok medya fb li ... ama fb sadece burda ilk sayfalarda olabilir ... bir kerede gidip uefa sıralamasında 1.liğe çıksın ... madem birinciliğe çok meraklısınız .... herkezde gazetede ilk sayfalara çıkacak potansiyel vardır ... bunun için çok fazla potansiyele ihtiyaç yok ....Quote:
iyide kardeşim biz sadece a.yıldırım geri dönerse bu böyledir dedik başka bişey demedik ki ... a.yıldırım geri dönmezse gündem değiştirmek için olmadığı ortaya çıkar .... dönerse nin üzerine yorum yapıyoruz ki ..eğer dönerse merak etme t.d de transferde her şey ayarlıdır şimdiden ....Quote:
Originally Posted by sekopej
galatasaray aziz y. den niye korksn ki adam en cok gs sampiyonlugu goren fb baskanı=)))))))))))Quote:
nokta ;;)Quote:
o zaman Adnan Polat neden böyle saçma ve gereksiz mesajlar veriyo medyaya resmen istemiyolar ve çekiniyorlar Aziz Yıldırımdan hatta tüm gs taraftarıda çekiniyorki her maçta küfür ediyor sizlerde istemiyorsunuz gelmesini kimse kimseyi kandırmaya çalışmasınQuote:
evet abi kandırdık sizi bizde istemiyoruz...:DQuote:
komik olmayın ya, bizde istemiyormuşuz ama gelsin deyip sizi kandırıyormuşuz...
kandırmakla alakası yok diyemezsiniz çünkü gs taraftarısınız çünkü sizde görüyosunuz karşınızda devamlı büyüyen bir rakip var hatta bunu kendi içinizde açık açık söyleyebilen adamlarda mevcut (yönetiminizde) istemezsiniz çünkü sevmiyosunuz neden sevmiyosunuz çünkü sportif anlamda olmasada başarılı bir adam var karşınızdaQuote:
Originally Posted by nart_susruko
abi anlamıyorum ya, niye bu kadar basit düşünüyorsun ki. "çünkü Galatasaray taraftarısınız öyle düşünürsünüz" böyle bir mantık olabilir mi?...Quote:
sen kendin diyorsun "sportif anlamda olmasada başarılı bir adam" biz böyle birinden niye çekinelim, korkalımki...
fbnin tesisleşmede bayağı yol katettiğini kabul ediyoruz ama sizde şunu kabul edin artık, büyümeyi sadece tesisleşmeyi görüyorsanız evet büyüyorsunuz, yok bir spor klübü olarak her alanda başarılı olmayı büyüme olarak görüyorsanız "büyüdüğünü zanneden ve savunan bir klüpsünüz" sadece...
ayrıca eğer şu anda fb Türkiyede sevilmeyen bir klüpse(-ki öyle) bunun nedenide aziz yıldırımdır...