katıLmıyoRum ..AureLio her Zaman heR takımda aynı hıRsını süRdüRecek bi oYuncudur.Quote:
Originally Posted by zargı
Printable View
katıLmıyoRum ..AureLio her Zaman heR takımda aynı hıRsını süRdüRecek bi oYuncudur.Quote:
Originally Posted by zargı
bence volkan arslan in üzerine dusulurse ve GS de surekli ilk 11 de oynasaydi suan o bölgenin en iyisi olurdu ve halada olur...
yabancı statüsünde gözükmesin ama milli takımdada oynamasına sıcak bakmam açıkçası biz elimizdeki gençlere baksak 10 tane aurelio buluruz keşke kemal aslan biraz takımında oynasaydıda formda olsaydı o zaman sıkıntı çekmezdik o bölgede aslıda serkan balcıyıda deneyebiliriz eskiden orda oynuyodu...
bildiğim kadarıyla gs iç transferde anlaşamadı volkanla.(eğer anlaştıysa hayırlı olsun) gs bile volkanı istemezken ki şu anda en ihtiyacı olan bölgede oynuyor gs nin nasıl faydalı olacak milli takım için? (eğer anlaştıysa bakalım görelim yeni sezonda nasıl oynayacak)Quote:
Originally Posted by enesao
voLkan bence ahım şahım bi adam değiL Gs da oynayamıyo zaten.
kemal aslan gerçekten o bölgenin en iyisi olabilir fakat sakatlıktan bir türlü kurtulup tam kapasiteye ulaşamadı...Quote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Çok şanssız KemaL çokk
%100 alınsın
milli takim kampindan sonra tekrar göruseceklermis Gs onu nerde istemiyo istiyo fakat parada anlasamiyolar.. ayrica volkan bana göre teknik ve paslari cook iyi uzun sutlarinida unutmayalim..Quote:
Originally Posted by sekopej
istemiyor derken sanırım çok az fark varmış volkanın istediğiyle. yani gerçekten isteseler verirlerdi o farkı diye düşünüyorum.
şahsi fikrime gelirsek volkan hakkındaki pek başarılı değil devamlılığı yok. sezon içersinde çok iyi oynadığı maçlar olmuştur fakat yanlış hatırlamıyorsam gerets onu ne kadar iyi oynarsa oynasın hiç ilk tercih olarak düşünmedi....
evet ne yazikki ilk tercih olarak onu kullanmiyor... gecen sene de hakan yakin i hagi oynatmiyordu neden böle yapiyolar anlamiyorum..Quote:
sanırım teknik direktörlerin böyle takıntıları oluyor. ama bir de şu durum var oyuncularla tüm hafta boyu çalışan onların durumunu en iyi bilen de onlar. konu biraz dağıldı ama neyse artık kusurumuza bakmayın.....
+ 1905 :D katiliyorumQuote:
alın iste hüseyin e alternatif vatana millete hayırlı olsun
örnek ver arkadaşım o zaman Onun mevkisinde ondan daha iyi bir Türk Kim olabilir? Selçuk şahin, Hüseyin Cimşi.. yetersiz kalıyor bunu hep izliyoruz başka benim aklıma kimse gelmiyor. gelen arkadaş varsa isim yazsın bu ondan daha iyi şeklinde onuda tartışalım.Quote:
Originally Posted by enesao
AURELİO Bence TürKiyenin en iyi ön LibeRosuduR TÜrkiyenin BöyLe KOMPLE biR oyuncuya İhtiyacı vaR KESİNLİKLE..
evet 2-3 tane altarnatif yazmış arkadaşlar. Ben bir Galatasaraylıyım ama Volkan Arsalnın Aurelio nun yaptıgı işi yapamayacagı kanısındayım ki izlediklerimizde ortada Auroelionu defansıf özellıgıde var hızlı ve iyi top çalıyor rakipten. bir arkadaşda Serkan balcı demiş evet olabilir oda hızlı o bölgede gençlerbirliğinde iyi iş yapıyordu fakat A.milli takımın o yükünü çekebilirmi tartışılır.
SeRKaN iyi ama AURELİO nun üstüne Türkiyede o Mevkide NE TÜRK VAR NEDE YABANCI ..
aynen katılıyorum. ayrıca serkanın mücadele yönünden bir eksiği yok ama futbol zekasını ve tekniğini geliştirmesi lazım....Quote:
Originally Posted by Meziyet
Teşekürler arkadaşım benim başlıkdaki dip notuma yazdıgım gibi sende öyle düşünüyorsun milliyetcılık duygusu. Biz Türkler duygusal adamlarız böyle şeyler bize ters geliyor fakat başarı için orda göklere bayragımızı cektırıp mıllı marşımızı bütün dunyaya dinletmek için şu durumlarda başka çaremiz yok gibi. hamza yerlikayada olmasa yurt dışında Kimse bizim milli marşımızı yabancılara dinletemıyecek. biraz derin düşündüğümüzde gerçek mıllıyetcılıgın bu oldugunu görecegız arkadaşlar Unutmayalım böyle spor organızasyonlarını bütün dunya izliyor.Quote:
Originally Posted by dinaMYt
unutmayalım ki bu ülke için atletizm de yarışan bir elvan var nasıl ki biz onu izlerken heyecanlanıyorsak milli bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşı'mızı söyletirken gururlanıyorsak ve Elvan da bu forma için elinden geleni yapıyorsa Türk olmayı kabul etmiş bir yabancı da bu forma için elinden geleni yapacaktır.
Ha gönül ister ki hiç böyle işlerle uğraşmayalım, bu ülkeden başarılı sporcular çıkaralım ve onlarla gurur duyalım fakat bunun olması zor gibi. tabi ki Türküz fakat unutmayın ki onlar da Türk oluyor bu karadan sonra. bizim içimizde Türküm diyen fakat bu ülke için hiçbişey yapmayan kişiler bile varken bir yabancının Türk olmasının ve Ay Yıldızlı forma için emek harcamasının doğru olacağı kanaatindeyim...
asamoah zencı ve alman mıllı takımında oynuodu...basketten bı ornek vereyım bı usa lı rus mıllı takımında oynuo..bırbırıne dusman ıkı ulke arasındakı olaya bakın!!mıllıyetcılık duygusuyla bu ısler nereye kadar yurıcek..o zaman bız her sampıyonayı bole ewden seyrederız merak etmeyın...Global dunya oldu beylerrr,,,cocuklarrr uyanınnnnnn!!!aurelıo alternatıfsız bı oyuncu bence tr de..ustune de adam yok..
KusuRa bakmayın ama SeRKaN da oyun zekası 0 Teknik 0 be ! Bende feneRbahçeLiyim bu aRada Objektif bakaRsak böLe..
bencede serkan sadece çok koşuyor ....Quote:
Originally Posted by Meziyet
aurelio gibi bir oyuncu türkiyede başka yok ... bana appiah mı aurelio mu deseler aurelio yu seçerim hem teknik hem hızlı hemde akıllı kople bir oyuncu ....
Appiah AureLiodan daha Teknik biR oyuncu Bence. ama öbüR özeLLikLeRde hakLısın..Quote:
Originally Posted by paco
walla ureliıo gibi birisine milli takımda baya bi ihtiycımız war
bence oynamasında bi mmahsur görmüyorum
Bence senin bu dedigin abes ona bakarsan kuranyinin anne ve babasından birisi kanadalı digeride panamalı ,brezilya pasaporttu varken alman vatandası oldu ne yani kanada,panama,brezilya da almayanın sömürgesi miydi yada klose ve takım arkadası borowski de polonyalı olmasına ragmen neden alman milli takımında oynuyor yada deco neden portekizde bir portekizli gibi canla basla mücadele ediyor yada zamanında arsenalde oynayan edu brezilya milli takımına secilmedigi icin neden istenirse ingiltere milli takımında oynayacagını acıklıyor.Quote:
Originally Posted by dinaMYt
Aurelio 5 yıldır Türkiyede sonucta oda bir Türk gibi yaşıyor her yıl samba festivali yapılan bir ülkede mi yaşıyor? sonuc olarak Türkiye'nin elindeki Türk liberolar bu durumda Aurelio dan iyi degil ve bence Aurelio nun milli takımda oynatılması gerekir...
kesinlikle alınması lazım.Aurelio gibi bir oyuncu su anda elimizde yok eğer onu miili takıma alırsak cok faydalı olur.
Mustafa İzzet mis gibi oynardı o bölgede ve Aurelio konusu tartışılmazdı bile. Eridi gitti adam nedensiz yere.
Teşekürler arkadaşımız iyi bir örnek vermiş aklımımıza gelmemişti elvan.Quote: