yaw birakin sunlari tartisma etmeye gerek yok.cünkü gecen sene o kadar logo,formalar,100. yilimizdayiz laflari bosunamiydi.hem lakenin dedigi gibi önemli olan 100.yilda ne yaptigin degil 100 yilda ne yaptigindir...
Printable View
yaw birakin sunlari tartisma etmeye gerek yok.cünkü gecen sene o kadar logo,formalar,100. yilimizdayiz laflari bosunamiydi.hem lakenin dedigi gibi önemli olan 100.yilda ne yaptigin degil 100 yilda ne yaptigindir...
Biz 99. yılımızda mı şampiyon olduk?:D
amaaaaaaaaaan. koray allah aşkına yapma şunu ya.Quote:
Originally Posted by koray_capello
Beşiktaş Jimnastik Kulübü kuruluş tarihi 20 Ocak 1903. Bu durumda 100. yılınızda şampiyon oldunuz. (Kürşat yine deli olacak :D )
walla kürşat ı bilmem ama ben deli oldum ....
Aman sakin :)
dedim ya kardeş beni gıcık etmek için yapanı allah nasıl biliyosa öle yapsın. ne deli olacam. yanarım yanarım da şu fani dünyada bi anlayanımız olmadı ona yanarım.
Aman be Kürşat düşündüğün şeye bak. İleride bir kitap yazarsın seni anlamadıklarıyla ve anlatamadıklarınla ilgili, Tuna Kiremitçi gibi vurursun paranın dibine.
kitap değil ansiklopedi yazarım ha. on ciltlik:D :D :DQuote:
Originally Posted by Gravity
Yaz hocam, ellerine sağlık.Quote:
Originally Posted by cureshot
Galatasaray yönetimi ve Divan kurulu yanlış bir hesaplama yapmış olamaz.Ayrıca bu sene bizim 100.yılımızdı şampiyon olduk işte demek bence komik.
ooo maşallah konuya bak nerlere gelmiş :D 100. yılımızı kutladık geçen sene ve şimdi bu yıl şampiyon olunca 100. yılımız bu yıldı demek saçma olur...
Seneyede Şampıyonuz arkadaşlar. merak etmeyin 4 sene üstüste şampıyon olma başarısını anca biz egale ederiz. Birtek Sen varsın CIMBOM Gerisi yalan.
konu nerelere gitmiş :D
unlu bir matematikci taniyorum cagiralim hesaplasin carpsin bölsun biseyler yapsin iste :D
ya bırak matematikçiyi falan Gs 100. yılını geçen yıl kutladı yöneticiler,başkan,taraftar tüm GS camiası geçen yılı 100. yılı olarak ilan etti zaten. Şampiyon olamayınca geçen yıl 100. yılımız değildi bu yıl 100. yılımız diye saçma sapan açıklamalar yaptı özhan canaydın. Gs nin 100. yılı geçen yıldı ve şampiyonda olamadı. matematik yapıpta tartışmaya gerek yok :)Quote:
Originally Posted by enesao
ben de ünlü bir matematikçi tanıyorum. BEN!!! össde 45 matematik yapmıştım.:)Quote:
Originally Posted by enesao
iyide niye hava atıyonki şimdi :);)Quote:
hava atmıyorum kardeşim. niye hava atayım. isteyen olursa yardımcı da olurum icabında. ben de tanıyorum demişim, gülen yüzümü koymuşum. hava mı atmak oluo şimdi bu. allalla. yok arkadaş, kimseye yaranamadım şu dünyada ya :):):)Quote:
Originally Posted by hizlioglu
yaw adam hava atmamis ama atsa bile yeridir nie atmasin sende 45 tane soru yap sende havani at ;)Quote:
iyide bende gülen yüzümü koymuşum oraya zaten :) şakasına takıldık hemende alınıyosun ya :)Quote:
alınırım ben. çok nazenin olduğumu söyler bir kız arkadaşım zaten. bundan sonra ona göre o zaman. üzmeyin beni :) :)Quote:
ok nabalım idare edicez seni artık aramızda :DQuote: