İzzet'İn ribaundunu bir ben göremedim herhalde :n:
Printable View
İzzet'İn ribaundunu bir ben göremedim herhalde :n:
Bir an ayaklarında yay var sandım potaya çıkacaktı neredeyse :n:
Buyrun:
[YOUTUBE="AKfetVHiv3g"]İzo Ribaund[/YOUTUBE]
Yahu bu ribaundları D.Howard her maç alıyor abartmayalım :D
Şaka maka milli takım şu ana kadar iyi gidiyor ancak esas, galibiyet litvanya-ispanya tarzı takımlara karşı alınırsa tam anlamıyla takım kalitesini gösterir.
Bende görmemişim.
Ama bu beni benden aldı.
[YOUTUBE="u6WF1PQEpwc"]u6WF1PQEpwc[/YOUTUBE]
Preldzic'i kim kazandırdıysa takıma helal olsun.
Emir'in Ersan'a yaptığı asistte kendimden geçtim muazzamdı :)
Basketbol sistemimiz ne kadar düzenliyse futboldaki ise tam tersine karmakarışık ve eksik.
Basketbolda alt yapıdan gençleri çıkarıp şu koca turnuvada bile kaç dakika şans veriyoruz ve adamlar hiç sırıtmadan aynı sisteme oturabiliyor; tıpkı Barçanın felan alt yapısından çıkan oyuncular gibi ve bu gençlerinde hepsi yetenekli, vallahi hayret ediyorum bizim Türk milli takımında bu düzen nasıl olur diye. Alışık olmadığımız birşey. Bugün yenilsekte çok önemli olmayacak benim için. Ev sahibi ve çok iyi bir takımla oynayacağız. Ancak unutulmamalıki özellikle bir önceki A.Şampiyonası ile Dünya Kupası'nda bu takım turnuva takımı olduğunu gösterdi. Bu turnuvada da illa final diye bir şart yok. Ben bu gençlerle ileride kupa kaldıracağımıza inanıyorum. Benim için yarı final başarıdır ve hedef orasıdır. Bu takıma güveniyorum çünkü bütün dertlerimi alıp götürüyor, izlerken 40 dakikada olsa herşeyi unutup maçta yaptıkları güzel sayılara gülüyorum...
Ömer Aşık serbest atış attığında illa ki birinin kaçıcağını önceden bilen kaç kişiyiz :)
2 de 1 atarsa dua et. 3/12 oynuyo 2 maç sonunda. %25 felaket. Ama oyunda olunca işler bizim açımızdan çok daha iyi gidiyor , bu takımda Semih'in de olmamasından sonra en değerli parça Ömer Aşık.
Ömer geliştirdi deniyor ancak bariz hala çok zayıf bu konuda. Bizim için dezavantaj. Mesela maçta mutlaka 2 sayı bulmamız gerekirken, bunu bilen rakip Ömer'e faul yapıp avantaj yakalayabiliyor. Dün genel olarak serbest atışlarda iyi değildik. Önemli maçlar oynayacağız ve beni endişelendiren tek konu bu aslında...
İzmir'de 2de2 atıp bi sonrakinde 2de1 atınca ümitlenmiştim :D
Genelde oynadıkça açılır şutlar ama Ömer tam tersi yaptı. :D Gerçi şimdi "kendine" geldi. :D
Litvanya maçı başladı başarılar 12 Dev Adam'a.Zor maç olacak ama kazanabiliriz.
maç başladı 4-2 önde gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun...
Çok basit hatalar yapıyoruz. Bu maç hata kaldırmaz.
K.Tunçeri berbat 3lükler kaçırıyor. Kaçıncı oldu... Ersan harikasın...
35-32 bitti ilk yarı öndeyiz :) Gerçekten iyi oynuyoruz :)
39-36 öndeyiz. Futbol maçından sonra ilaç gibi gelecek. Açtım meyveli maden suyunu ve web tvyi izliyorum :D
Son çeyrek 51-49 geride girdik. Son 4 sayıyı kaptırdığımız basit toplar sayesinde yedik. Bu kadar basit hata nasıl yapılır anlamıyorum.
Toparlanmalıyız kötü oynuyoruz.İnşallah kazanırız.
Ömer Aşık'da topu içeri aldı mı hemen smaçlıyor :D
Bu maçı kazanamayız. Hakemlerde Litvanyaya meilli zaten. Milli takım basit hatalar yapıyor.
Az önce topu bize vermiyordu diğer hakemler sayesinde karar değiştirdi ...
Ömer Aşık döktürüyor double double yaptı.Alacağız bu maçı hadi 12 Dev Adam !!...
Bu ne ya ? Giren topu çıkardılar hakemler sus pus.
Üçlüğü çıkardı resmen adam... :S Rejide göstermiyor zaten o pozisyonları
Son iki dakika 67-67 durum
Maç inanılmaz heyecanlı. Ama Kalnietis'i durduramıyoruz malesef...
Gerçekten bir takım daha ne kadar şanslı olabilir?
Hakemler resmen yedi bizi.
Hakemler yedi tamamda %18 (17'de 3) üçlük oranıyla oynarsan kazanamazsın. Çok basit hatalar yapıyor takım. Bu hatalar Portekiz ve Britanya maçında çok göze çarpmadı ancak böyle güçlü takımlara karşı hem üçlük hemde faul kaçıramazsınız.