Şükür yahu. 20 kişilik bir grup pislik yaptı diye 1 hafta stada girememekten kurtulduk,kulüpler açısından daha güzel bir karar. 1 hafta gelirlerinden olmuyorlar.
Printable View
Şükür yahu. 20 kişilik bir grup pislik yaptı diye 1 hafta stada girememekten kurtulduk,kulüpler açısından daha güzel bir karar. 1 hafta gelirlerinden olmuyorlar.
ücretsiz değil mi zaten ?
Tamamıyla saçmalık ve pozitif ayrımcılık içeren bir karar. Banane kardeşim 2-3 dengesizin yaptığı şeyi ben niye çekiyorumda kadınlar ve çocuklar giriyo. Flikamı bu ilk olarak kadın ve çocukları alıyosunuz. Kim yaptıysa onu alma maça. Ver güzelce cezayı giremesin stada. Saçmalık herşeyiyle bu karar.
Aynen ücretsiz.Yine bir kazancı olmayacak kulüplerin.
Bayanların ayrıca maçlara ilgi göstericeğini sanmıyorum.Zaten ilgisizler futbola.Gelselerde ruh gibi otururlar.Ama şu iyi olur.Bu açıdan güzel.
"Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki veya denetiminde olan sosyal amaçlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtlarında kalan, korunmaya muhtaç 12 yaş ve altı çocuklarımız da resmi refakatçileriyle birlikte bu maçları tribünden takip edebilecek."
TFF'nin "seyircisiz maci kaldirma" karari sanal ortamda espiri konusu oldu, iste bazi geyikler:)
- Bülent Ersoy : ''Ben şimdi seyircisiz maçlara ücretsiz girebilecek miyim?''
- Bundan sonra sahaya giren, yabancı madde atan erkekler " Ne yaptıysam eşim ve çocuklarım için yaptım" diyecek..
- Türkiye'nin bir çok stadında daha "kadınlar tuvaleti" yokken bu karar oldukça saçma olmuş.. Maça beleş girin ama çişinizi tutun:)
- Ya eşcinseller ne olucak ? Yarı fiyat mı ödüyecek?
Karar çok güzel, artık TV başında sıkılmayacağız ve tribünde pankartlar değil hiç olmassa az da olsa seyirci göreceğiz; ama tek sorun bu kötüye kullanılabilinir. Rakip takımın taraftarı stada girip o takımın tekrar ceza almasını sağlayabilir. Sonuçta kimsenin aklında o takımı tuttuğu yazmıyor...
Mevcut sistemde tribündeki kadın görüntü zamanlarını, topun oyunda olduğu zamanla eşitlemeyi hedefleyen Lig Tv bu maçlarda tribünden ayırmaz kameralarını. Maç izletmezler muhtemelen.
Dünya futboluna örnek olacak bir uygulama. Tff tarihinde alınan en önemli kararlardan biri diye düşünüyorum.
En çok hoşuma giden olay, son dakikada ofsayt verilen golümüzde, hakemin bayrak kaldırdığı anı çeken kameranın objektifine yansıyan arka taraftaki bayanların golün iptal edildiğini anlayamaması ve hala sevinmeye devam etmeleriydi. Çok masum birşey bence, hakemin ne için bayrak kaldırdığını bile anlayamadığı bir çoğu :)
Böyle Basit Espri Kimden Gelecek Diye Açıkcası Çok Merak Ediyordum :D
Güzel Bir Uygulama Olur Yalnız Unutulmamalıdır ki, Çocuklar Bu Ülkede Yeri Geldiğinde Haddinden Fazla Olay Çıkarır Örnekleri Çok Türkiye'de Umarım Suistismar Edip Çocukların ve Kadınların Üzerinden Propaganda Yapmazlar
Beşiktaş'ın İnönü'deki maçlarında gol olduğunda stadtan gelen o gol haykırışı acayip hoşuma gider.Maçı seyrederken gol olduğunda kendim de sevindiğim için o sesi duymak için maçın özetini seyrederim.Dünkü maçta bayanların gol olduğunda çığlık atması çok garip geldi.Vuvuzela etkisi yarattı diyebilirim.:icon_biggrin: Ama sessiz sakin bir maç olmasındansa böylesi daha iyi oldu tabii.
ben bu karara isyan ediyorum vuvuzueladan daha çok kulak ızdırabıydı dün geceki mç
hele birde
İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON
sloganı hgatırladıkça tüylerim diken diken oluyo
hayır lütfen iptal edilsin bu mddeler.
Önceden pek beğenmemiştim bu kararı ama dünkü maçtan sonra fikrim değişti,artık destekliyorum.MAA federasyonunun yaptığı ilk olumlu hareket oldu Türk futbolu adına şu ana kadar.