trabzonun 7 golunun 7 sınıde burak atmış ..
Printable View
trabzonun 7 golunun 7 sınıde burak atmış ..
Burak bildiğin coştu.Helal olsun ama zamanında kazma demiştim adama.(Tabi gol kaçırması yüzünden değil tipinde bir kazmalık var :n:)
zor bir deplasmanda yorgun halde güzel bir galibiyet aldık. pek iyi oynamadık ama kazanmayı başardık. Burak bu sene sınıf atladı resmen. adam 4. maçta 7. golünü attı. ama bugün attığı 2. gol Halil'in eseriydi. Şu Henrique'nin 2 ay olmayacak olması dışında pek problem yok gibi gözüküyor. Bir kaç maç daha arka arkaya kazanabilirsek çok iyi gelecek.
Burak gol kralı bu sene belli etti kendini...
Burak varken gol sıkıntısı çekmeyeceğimiz belli oldu. :) Ben geçen sene maksimununa ulaşmıştır bu sezon yine aynı formunu sürdürür diye ümit ederken o her maç biraz daha üstüne koymaya devam ediyor.
Burak nirvanaya ulaştı, erdi birşeyler oldu. Olağanüstü performans sergiliyor bu sezon. Şampiyonlar Ligi'ndeki cezası bitti mi bilmiyorum, galiba CSKA maçında da olmayacak ama o döndüğünde grup maçlarında da damgasını vuracak gibi geliyor bana. İnşallah önümüzdeki milli maçlarda da formunu sürdürür.
Burak'a kötü diyenin aklını öperim ben :D
Skibbe Kris Boyd dururken Serdar Özbayraktar denen kazmanın önde gidenini oynatıyor. Adam tam kazma yahu.
Burak avrupa yolcusu sene sonu. Net.
Tebrikler Trabzonspor
Anadolu takımlarının defansları böyle oldukça Burak daha çok gol atar
Neydi o öyle 2.gol ? Nadarevic neredeyse 4 kişinin arasına çalıma girdi pes (:
Skibbe'ye de helal olsun Zamanında bizim Lorant egosunu tatmin etmek için Ortegayı yedek bırakırdı adam kaçtı gitti Boyd'un da sonu öyle görünüyor
Sanki ligimizde Messiler Ronaldolar varda beyfendi 2-3 kilosu yüzünden gol kralını oynatmıyor, büyük maçlarda oynamadıktan sonra ne anlamı var daha oynatmanın
Kazanmamız güzel oldu.Yorgunduk büyük sorun haline gelmeye başladı.Takımda kadro derinliği var dedik ama kadroda kalite yoksa derinlik fayda etmez.O nedenle hep aynı isimlerle oynamak zorunda kalıyoruz buda sıkıntı yaratıyor.
Ne kadar sevmesemde Burak devam ediyor yoluna.Tebrik etmek lazım.
Gecen haftada dedim yine diyorum. Burakta olmasa ac kalacaz
Yok yahu abartmayalım bu kadar tamam Burak fprmda ama biri gider biri gelir.Her zaman gol atacak adam bulunur.
Tabi bulunur sonra kacar :D Teofilo