Semih bu şansı da boşa harcamaz umarım.
Printable View
Semih bu şansı da boşa harcamaz umarım.
Yalnız Bekir tercihi hariç Aykut Kocaman döktürmüş kadro seçiminde. Çok beğendim.
Bilica şuan için en iyi tercih o bölgede.Çirkefliği bize değil sonuçta. Ki artık o işleri de bıraktı gibi duruyor. Bekir'i şahsen hiç ama hiç beğenmiyorum
Yaptıkları kendisinden utanmam için fazlasıyla yeterli. Ne kadar başarılı, yetenekli olursa olsun bu forma içinde görmek istemiyorum ben. Bilica'yla oynamaktansa Hasan'la çıkalım, fark yiyelim razıyım.
Belediye'nin ilk dakikadaki faulünü es geçti Çakır...
Tribünlerde boşluklar mı var yoksa ben mi yanlış görüyorum ?
Orhan çok gereksiz yere kart yedi...
Buyuksehir cok istekli ve baya iyi basladilar
Buyuksehir cok ama cok net gol kacirdi volkan cok guzel cikartti hakkini yememek lazim yalniz hatayi yapani gormedim bekir galiba
Buyuksehir gene kacirdi
Bekir,Orhan,Gökhan,Alex,Semih ilk yarı olumlu neredeyse hiç bir şey yapmadılar. Özellikle koyu yazdıklarım ekstra hayal kırıklığı yarattı ben de. İkinci yarı başlarken sağ kanattaki bir değişiklik ve Henri değişikliği takımı kendine getirecektir diye umuyorum.
ilk yari bitti docka ve webo gercekten cok kaliteli adamlar webo"yu zaten biliyoruz ama dockada cok kaliteli adam fenerbahceyi bu ikisi cok zorladi, fenerbahceye gelirsek bekir ve orhan sam cok ama cok kotu ikisinden birisi cikmasi lazim
sananes : gokhan sakatliktan yeni cikti ama, alex ve semih konusunda haklisin
Ben İBB'yi çok iyi dirençli ve takım oyunu içerisinde gördüm. Bir de deplasmanda oynamalarına rağmen. Sonucu merak ediyorum.
İBB daha iyi oynayan daha istekli olan taraftı.Fenerbahçe'de herkes kafasına göre takılıyor gibi.Bir uyum,organizasyon yok.Bu oyuna devam ederse iki takım da kazanan İBB olur.
Arif docka değil doka :D İ.B.B ilk yarı oyunun hakimiydi FB yine Kayseri maçındaki gibi kötü dediğim gibi taraftar baskısı olmuyor İ.B.B evindeymiş gibi oynuyor...Doka çok düşürülüyor Webo'yu boş bulduğu an pasını yapmalı gelir zaten gerisi :D
İBB'nin büyük takımlarla oynadıkları maçlar gerçekten çok enterasan.Uyutuyorlar rakibi hem de topu çok kullanmadan,sürekli oyun duruyor bir şeyler oluyor ama sonuçta az pozisyon bulunuyor ve bunları da İBB buluyor. Bu oyun yapılarına bir çözüm bulmak zorunda hocamız.
İBB bu sene play-off'a kalırsa şampiyon bile olabilir...
11'leri görmeden önce beraberlik demiştim, 11'leri gördükten sonra Fenerbahçe kazanır dedim ama gol çıkmadı ilk yarıda.Bakalım ikinci yarıda neler olacak...
Yalnız ben öyle spiker ömrümde görmedim kim bilmiyorum ama İ.B.B'nin tehlikeli ataklarında çok suskun FB daha atağa çıkarken adam hemen bağırıyor yok böyle bir spiker...
Genel hatlarıyla Belediye kontratağa bile zeybek havası usulünde çıkan bir takım, ondandır belki; heyecanlanamıyordur adam.
Henri ve Sezer Girdi.
orhan ve semih cikti
Stoch atti 1-0
Semih bi daha zor 11'e girer gibi geliyor bana ve Stoch geçen sene attığı golün aynısını attı.
İBB savunması resmen şut çek ve gol olsun dedi Stoch'a
Harika bir gol attık harika ! Kralsın Kaptan.
Müthiş bir gol Alex De Souza'dan.
2-0 alex guzel vurdu, henride guzel pas atti
Maçı izlemeyi bıraktım. İlk yarıdan sonra iştahım kapandı. Şu dakika itibari ile 2-0'da bırakıyorum maçı. İnşallah ters tepmez :n:
Gökhan Gönül,Stoch'un güzel asistinde 3üncü golü yaptı. Orta sahaya 2 tane ön libero koymayınca, Stoch-Dia ikilisinden birini oynatınca böyle oynuyoruz işte. Aynen devam ederiz umarım diğer maçlarımızda da.