Hakem devam verdi buna.
Printable View
Hakem devam verdi buna.
Al işte penaltıyı yedi :)
Buz gibi penaltı yahu.
Hüseyin Göçek ön plana çıkmayı kafaya koymuş, şu ana kadar ki yönetimi skandal.
Penalti degildi bence dogru bi karardi
Penaldı Değil Karar Doğru :)
Yağmurun Acizliğiyle Stepanov Kayıyor Kaydığı İçin Doğal Olarak Pozisyonunu Bozuyor.
http://img.ie/b5148.png
Penaltı Diyenler Bir Daha Düşünsün ;;)
Ne olursa olsun abi orda amacı zaten kaymaktı :)
Bu arada ilk yarı çok iyi oynadık.Top göstermedik Bursa'ya :)
Penaltı var orada Eboue'nin geçişini engelliyor ve temasda ediyor.
Pozisyonun gelişimini görmedim. Yukardaki fotoğrafla da doğru değerlendirme olmaz ama bu hakem her Galatasaray maçında bir şeye imza atıyor. Kötü niyetli mi yapıyor tabi ki hayır ama herzaman konuşulmayı beceriyor.
Stephanov ayagini sonradan geri cekti cekmese idi net penalti diyebilirdim ama adam geri cekti ayagini.
buna nasıl penaltı değil dersiniz kaymış veya kaymamış gole gidiyordu engellendi ne olursa olsun penaltı
Bu arada yağmurun acizliğine değil, azizliğine uğramış olabilir uğramışsa. :)
Eboue Üzerinden Atlasa veya Yön Değiştirse Değiştirebilirdi. Artık Hakemlerin Adı Çıkmış Ya Bol Keseden Sallayın
http://imgim.com/1990incia2960707.jpg
Yağmur bahane değil.
Pozisyonu görmedim de şayet ters bir durum varsa Eboue'nin durumu toparlama gibi bir görevi sahada bulunmuyor. En basitinden örnek bir olay oluşturursak adamı çalımladığın anda tekme savurursa o tekmeden kurtulmak için 1000 yol olsa bile oyuncu tekmeyi bilerek yiyebilir, kurtulabilirdi mantığı olmaz.
Kontrolsüz oyunun sonucu yaptırımdır.
Bu da penalti degilse artik. Yillar sonra böyle basan rakibe nefes aldirmayan bi GS izledim umarim bu performansimiz devam eder. Bursa'ya top yaptirmadik ama 2.golü bulmamiz sart.
Gayet iyiyiz. Hakemlere artık takılmıyorum. Kendi dünyalarında yaşıyor onlar.
"Hakan Balta hakkında müthiş bir yorum: bu adamı biri sezon başı matrix'teki neo'nun koltuğuna oturtmuş, cd'yi takmış, bu da "i know sol bek" demiş gibi. bindiriyor efendim durduramıyoruz."
Yok hocam penaltı falan, ilk bende dedim yaktın bizi Stepanov diye ama sonra gösterdi, ayaklarını geri çekiyor, Eboue'de sakınmıyor açıkçası, üstüne gidiyor. İlk yarı bariz üstün taraf maalesef Galatasaray :) Önde basıyorlar, açık alan bırakmıyorular, bizde üzerine yağ sürüyoruz ekmeğin adam gibi 4-5 pas üst üste yapamadık, çok sık top kaybettik. Dikine pas atmaya çalıştıkça Galatasaray ortasahası topu kazandı. Bu şekilde puan almamız çok çok zor, tek umudum Gökhan Zan :)
Riera çıkmalı, aksayan tek isim. Yerine Baros girebilir Elmander solda Riera'nın yaptığını yapar zaten en kötü. Hakeme art niyetli yönetimine rağmen alacağız bu maçı. İyi oynuyoruz.
Riera yerine bence sercan girmeli tam firsati..
tam çarptığı andaki resmi koyarak vakti varmıydı diye sormayın.. Burda kimse çocuk değil :)
Pozisyona gelirsek bence tamamen hakem takdirine kalmış.. Ama bana sorarsanız %51 penaltı diyebilirim.. Neden % 49, bence hakem eboue topa dokunduktan sonra top kontrolünün onda olmadığını düşündüğü için penaltı vermedi..
Yani şöyle; eğer topu o taraftan değil de diğer taraftarn sürmeye çalışsaydı %100 penaltıydı ama bu durumda hakem takdirine kalıyor bence..