Kiev rahat geliyor dikkat etmek lazım.Edu önemli bir pozisyonu harcadı şuan.Çok ağır kaldı.Gidebilse çok net bir pozisyon olacaktı.
Printable View
Kiev rahat geliyor dikkat etmek lazım.Edu önemli bir pozisyonu harcadı şuan.Çok ağır kaldı.Gidebilse çok net bir pozisyon olacaktı.
Böyle olmaz Kiev çok çok rahat geliyor Beşiktaş quaresma yla birseyler yapmaya çalışıyor edu bir bir harcıyor. Toparlanması lazım Beşiktaş'ın devre arasında. İnsallah devre arasına kadar gol yemeyiz
Çık sıkıcı bir maç, umarım buradan puanla dönecek skoru elde edebiliriz.
İşte beklediğim Beşiktaş. Yine yeniden hayal kırıklığı. İşte benim takımım :)
Kiev çok net fırsatlar kaçırdı.Bir çoğu İsmail'in kanattan geldi.Bu takımın yıllardır adam gibi bekleri olmadı zaten.En büyük eksikliğimiz bekler.Ne savunma yapabiliyorlar,ne hücumda katkıda bulunabiliyorlar.Aslında bazı maçlarda yapıyorlar da süreklilik yok.Bizim de Edu ile 2 tane fırsatımız olabilirdi ama hem Edu'nun yeteneklerinin kısıtlı olmasından hem de ileride yalnız kalmasından dolayı net pozisyon bulamadık,haliyle gol de atamadık.Tüm bunlara rağmen ilk yarıyı gol yemeden kapatabilmek önemli bir şans.Umarım ikinci yarıda görüntü değişir.Aksi takdirde kesin atar Kiev.Bu arada sezon başından beri ortalarda gözükmeyen Simao bu maç geçmiş maçların aksine iyi,ben beğendim şahsen.Umarım bu çizgisini yükselterek devam eder.Bir de Quaresma inşallah kırmızı görmez yine.Sinyali çaktı valla.
Kesinlikle katılıyorum. Bizim en büyük sorunumuz back'ler. Ayrıca ileri kanatlar da geriye dönen oyuncular değil. Ne Simao ne Quaresma. İkiside geriye dönük oyuncu değil. Savunmaya katkıları yok. Geçen gün NtvSpor'da Carvalhal'da bunu söyledi zaten. Dolayısıyla büyük eksiklik oluşuyor kanatlarda. E birde kanat oyunu oynuyoruz. Kanatlar çalışmıyor ki kanat oynayalım... Çok değişime ihtiyacı var bu takımın. Ama başta bi sağ back ve sol back lazım bize. Sonra ileri ikili düşünülür.
Tüm bunların üstüne bir de çok şansısız be abi.Sezon başında Bebe'nin uzun süreli sakatlığı,sezona müthiş başlayan Almeida'nın uzun süre sakatlanması,eğer bugün Bebe olsaydı mutlaka Edu'dan daha etkili olurdu diye düşünüyorum.
Evet abi aynen. Şu Bebe takıma çok şey katacaktı. Çok umutluydum. Tabi birde dediğin gibi Almeida gerçeği. Ersan'ıda unutma. Savunmamızın göbeği Ersan - Egemen düşünsene bir. Hem yabancı kontenjanından kazanmak var hemde savunmayı sağlama almak var...
Yav şu Eduyla olmuyor işte olmuyor.Zorlamanın alemi nedir yahu.
Holosko hızıyla daha yararlı olur Edu'dan
Holosko ve Fernandes girsin
En sonunda geldi değişiklik.
Beşiktaş'ta geçen seneki Galatasaray ruhunu görüyorum.Daha doğrusu olmayan ruhu.
Şu dakikalarda fernandes girse iyi olacak.
Bir anda oksijen komasına girdik :n:
Yahu maçı kapadım 0-0 bitti diye yemişiz şansa bak :D
dinamo atti 1-0.
Tam gol olabilir yazacaktım ki oldu harbiden bu olmadı hemde hiç iyi olmadı :uzgun:
1-0 D. Kiev...
Böyle bir şey olamaz yahu son dakika -.-
Şaka gibi rezillik resmen.Bir dahada izlemem Beşiktaş ın maçlarını.
Hakettiğimizi bulduk. Bu oyuna bu skor az bile. Teşekkürler Beşiktaş. Sen busun.
Maç bitmeden bi bakayim dedim açtığım gibi gol oldu.
En az 3-4 net pozisyonu vardi Kiev'in ama Bjk 1 puani almaliydi yazik oldu
Carva yenilgiyi çağırdı çağırdı sonunda buluştular bol bol eğlensinler. Benden de selam söylesin.
Carvalhal hocaysa ben daha bir şey demiyorum yahu...Mis gibi kadro var elinde kullanamıyorsun sen anca 0-0'a oyna 90'da yersin böyle...Beşiktaş'ın çıkma şansı %10...Bu maç berabere bitse iyi olacaktı İnönü'de Kiev'i yenmek neredeyse imkansız Beşiktaş Avrupa'ya veda etti diyebiliriz...
Eğer maç berabere bitseydi,1 puan çok iyi sonuç ama keşke bunu hak ederek,iyi bir oyunla alsaydık diyecektim.Kiev hak ettiği galibiyeti,son saniye golüyle aldı.Gol olmadan önce hissettim gol olacağını.Carvalhal gibi kalitesiz bir hocayı takımın başına getiren yönetime teşekkürler.Acaba merak ediyorum Şifo Mehmet,Yılmaz Vural gibi hocaların ne eksiği var bu elin Portekizlisinden.Evet,golü yiyince çıldırdım ama yenildiğimiz için bunları söylemiyorum.Eğer maç berabere bitseydi yine söyleyecektim çünkü maçı seyrederken yine çıldırıyordum.Edu 70.dakiya kadar eli belinde geziyor,hoca hala oyunda tutuyor,akıl mantık alacak iş değil.Benim göremediğim ve hocanın gördüğü ne var bu adamda anlamakta gerçekten çok güçlük çekiyorum.Orta sahada pas yapamıyoruz,hücumda çoğalamıyoruz,rakip iyice oyundan düşmüş ama Fernandes gibi bir oyuncuyu almak aklının ucundan bile geçmedi herhalde.Tabii sahada mükkemel bir Beşiktaş vardı ya,ne gerek var canım işleyen düzeneği bozmaya! Her maçtan sonra bu senenin de yalan olacağına dair düşüncelerim malesef ağırlık kazanıyor.Bu durumda payı olan herkese yazıklar olsun.
Oyuna mudahale 0! Holosko'yu çok geç aldi oyuna ve Veli'yi zaman geçirmek için kullandi sadece..
Yedekte daha Fernandes ve Pektemek var veya Veli'yi önce almaliydi oyuna.
Ikinci yari Dinamo pozisyon buldu ama ilk yari gibi oynamadi erken degisiklikler yapip yene bilirdik..
Tayfur hoca içeriden çıktığında Lig ve Avrupa dan hedefLerinden uzakLaşmış bir takım buLacak. Yazık yani düştüğümüz durum ve oynadığımız futboL tamamen facia ve komedi.