Hata Aykut'ta :D
Printable View
Hata Aykut'ta :D
İki Takımında İlk 11'i Belli Oldu, Buna Göre;
Fenerbahçe: Mert, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Özer, Cristian, Emre, Stoch, Alex, Semih
Samsunspor: Ahmer, Akaki, Kemal, Bahia, Ergün, Anıl, Fink, Murat, Dominguez, Zenke, Bance
Bekir oynuyorsa Fener kaybetmez:D
Erken cozulurse Samsun, Fener farka gider.
Volkan niye oynamıyor ?
Ben Asıl Mert'in Oynamasına Şaşırdım Hani U-19'daki Eleman Oynayacaktı
o değil de chelsea 9 kişi kaldı iddaa gitti :D bunun dışında semih hariç iyi kadro.
Şehitlerimiz isimleri anons edildi taraftarlar hep birlikte " BURDA " diye haykırdılar çok güzel görüntülerdi ..
bance cok fizikli ve kuvvetli adam.
bancenin kafa vurusu auta cikti.
semih takımın yeni guizası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor
Samsunspor demin net bir ataktan boş döndü. Orta sahayı kolay geçiyor Samsun.
bu maç gollü geçer böyle devam ederse
Deminki pozisyonda Samsunlu oyuncunun ayağı Bekir'in kafasınıda geçti ama devam ettirdi çözemedim .
yobo ah yobo:D
zenke fener savunmasini zorluyor deminde net gol kacirdi.
ilk yari bitti 0-0.yalniz samsunspor etkiliydi ve guzelde oynadilar Bu Bance atak gucu daha yuksek bir takimda olsa cok daha yararli isler yapabilir fizigi cok iyi kuvvetli bir oyuncu ve iyi top sakliyor
Samsunspor ilk yarı bana göre gayet etkiliydi.Bakalım ikinci devrede neler olacak.
Maç benim için çok anlamsız geçiyor, ne olduğu bir türlü çözemedim. Sanırsam gol atan taraf bu maçı kazanacak, Fenerbahçe son vuruşlarda çok zayıf.
İlk yarı kontrol tamamen Fenerbahçe'deydi ama ortasahadaki paslaşmaları rakip cezasahası çevresine yeteri kadar taşıyamadık. Samsunspor ani çıkışlarla pozisyon bulmaya çalışıyor. İlk yarıda 1 tane önemli pozisyona girdiler ama atamadılar. İkinci yarının başında bulacağımız bir golle Samsunspor'un katı defans anlayışını değiştirebiliriz.
kaleyi dövüyoruz on dakkadır az farkla çıkıyo gelecek gol az kaldı
dia ve henri giricek hareketlilik getirecektir hucuma
Dia Sakatlandi Caner Giricek
mac 0-0 bitti Samsunspor guzel mucadele etti. her iki takimida tebrik ederim
Fener'in belalısı Samsun iş başında...0-0 bitti...
Yazık çok yazık sen içerde Manisa ve Samsun'u yenemiceksen nasıl olucak bu iş ?