Oktay Hoca'ya yabancı madde isabet etti Fenerbahceli Taraftarlar Tarafindan.. hakemler soyunma odasına gitti. ayrica oktay hocaya şimdi de küfürler ediliyor..
Printable View
Oktay Hoca'ya yabancı madde isabet etti Fenerbahceli Taraftarlar Tarafindan.. hakemler soyunma odasına gitti. ayrica oktay hocaya şimdi de küfürler ediliyor..
Fenerbahçe taraftarı maçın başından beri küfürlü tezahüratlar yapıyor.Sahaya yabancı maddelerde cabası.Büyük ihtimal salon boşaltılcak.
Herkese küfur edin herkese madde atinda oktay hocaya bunlarin olmasi hic yakismiyor yahu.Nese her derbide alistik artik.
Ayıp etmişler şimdi..
Yok yahu ne ayip edicekler derbi deyince maddeler atilir küfürler edilir olmasi gereken bu :)
Yok ben ciddi söylüyorum, en azından basketbolda olmaması lazım bunların..
70-62 öndeyiz.
76-76 su an
Helal olsun HELAL..
FBU 80-79 MPGS mac bitti...
Ben böyle bir maç görmedim.Maç sonunu o kadar kötü oynadık ki resmen rakibe geri gel dedik.Yine son topu bulduk ancak Gordon ile değerlendiremedik.Güzel maç oldu.Tansiyon çok yüksekti.
Hak ettigimiz maci son periyotta resmen rakibe hediye ettik. guzel macdi
Muthis destegimizle hakeme rağmen kazanmasını bildik. Bu taraftarla bu takım herseyi hakediyor
Valla maçı kendi ellerimizle verdik...Tebrik ediyorum Fenerbahçe Ülker'i...Abdi İpekçi'de kazanmalıyız mutlaka...
Sen bütün mac önde götür son 2 dk da ver maci.Neyse saglik olsun.Tebrikler fb
Hakemlere rağmen o kadar eksiğe rağmen müthiş galibiyet. Biraz daha yüzdeli atabilsek serbest atışlarda , üçlüklerde maçı çoktan koparabilirdik . Helal olsun çocuklar .
Engin sakatlığın etkisini tamamen üzerinden atsın, Ukiç falan hikaye.:)
Ömer'in sakat oynaması, Tomas ve Engin'in uzun süren sakatlıklardan yeni çıkması, Ukiç'in sakatlanması, Mirsad'ın yokluğu, Emir de yoktu bugün, O'nun da mı sakatlığı var, takip edemedim son dönemde. Kaya çok etkili oynadı, Tomas yokları oynasa da o 3'lükleri maçı getirdi, Engin, Oğuz da iyilerdi.
Bize Mrsic gibi birisi lazım, oyun tıkandığı an çıkıp 3'lüklerle maça tutunmayı sağlayacak, bu maç bunu Tomas yaptı ama bunu hep yapacak bir oyuncu lazım.
Derbi galibiyeti güzel ama Euroleague'de dörtlü final hedefse eğer, mutlaka takviye lazım bu takıma.
O kadar sakatlığa ve hakeme rağmen kazanmasını bildik. Bu takım herşeyi hakediyor.
Hakeme şişe vs. atan insanlar(insan bile dememem gerekiyor) Fenerbahçe'nin taraftarı olamaz. Yazıklar olsun o insanlara. Yılda 1 maça gidip bütün kin ve nefretini orada açığa çıkaran adam sonraki maçları düşünmez.
Bizim takıma uzun oyuncu lazım.Bas bas bağırıyor takım ribaund alamıyoruz diye.Songaila denen adam 20 dakikada 1 ribaund almış.Mücadele etmiyorsun bari ribaund al.Bu adam 10 yılmı ne Nba'de oynamış.Bu fizikle nasıl oynamış hayret.Dedemi koysam sahaya seken toplardan felan yine 3-4 ribaund alır.Derhal gönderilmeli takımdan.
Andric desen zaten çok yumuşak kalıyor.Oda etkili değil ribaundlarda.Oktay hoca transfer yapmıyacağız dedi ancak hoca bir kez daha düşünmeli bu kararını.
Güzel galibiyet oldu hepsinin yüreğine sağlık.. Bu kadar eksiğe rağmen kazanmasını bildiler, ancak takıma takviye şart..
Transfer istese Oktay hoca illaki bulunur uzun oyuncu.Yeterki kurtasın bizi Songaila'dan.Oktay hocanın transfere ihtiyaç görmemesi çok eleştiriliyor.Bugünki maçtan sonra bir kez daha düşünmeli.
Mesela aklıma geldi Akingbala ve Mario Kasun ile ilgileniyoz diye söylentiler vardı.
Ama yinede güveniyoruz hocamıza.İstediği gibi oyuncu yoksa Songaila'yı kessin yeter.Onada razıyız.
Müthiş maç oldu.İki takıma da tebrikler.
Hakemler felaketti,aleyhimize çok düdük çaldılar ama oluyor her maç zaten bunlar burası türkiye.
Ve taraftarımız ben evde utandım yaptıklarınızdan! Ne gerek vardı be ne amaçlıyodunuz anlamıyorum ki.
Fenerbahçe'ye tebrikler. Maç çok zevkliydi.
Taraftarların yaptıkları hoş değil, efendim tüm maçlarda aynısı oluyor deyip bunu meşrulaştırmak da en az yapmak kadar ayıptır. En azından bizim yapmamamız lazım, futbolun hakkı futbola basketin hakkı basket'e.
Galatasaray'ı tebrik ediyorum maçın son 2 dakikasına kadar iyi götürdü ama sonunu getiremedi, bize gelince oynadığımız oyunu beğenmiyorum sakatlıklar formsuzluklar mevcut ama sezon başındandır orta şeker performansımız ileride başımızı yakabilir.
Futbol seyircisi salona girmemeli, demek ki istendiğinde küfürsüz de destekleniyormuş, o uyarıya kadar neden rezil bir ortam yarattılar ki.
Valla hiç geri dönüş yapacak gibi durmuyorduk , ama Galatasaray o kadar yanlış tercihler yaptı ki hücumda son dakikalarda , geri dönüş kaçınılmaz oldu.Maç gerçekten zevkliydi , Galatasaray'ı da iyi oyunundan ötürü tebrik ediyorum.Marko Tomas'ın peşpeşe 2 üçlüğü durumu eşitlerken duygulanmaktan alamadım kendimi , son topta bomboş Lucas atışı yaparken gözlerimi kapattım dayanamayıp :) İki takıma da Euroleague'de Final-Four için takviye şart diye düşünüyorum yine de.
Tek eksiğimiz pota altı oyuncusu...Songalia hayal kırıklığı yaşatıyor Furkan'ın yanına daha sağlam birisi lazım zaten o eksiğimizi de kapatırsak zor tutuluruz gibi duruyor...