Şu kemik kadroya kondisyonLu bir Guti ve Fernandes resmen sınıf atLatır ama arkadaşLarımız oynama niyetinde oLmadığı için orada VeLi yi görünce biLe sevinir haLe geLdik. İnşaLLah kazanacağız.
Printable View
Şu kemik kadroya kondisyonLu bir Guti ve Fernandes resmen sınıf atLatır ama arkadaşLarımız oynama niyetinde oLmadığı için orada VeLi yi görünce biLe sevinir haLe geLdik. İnşaLLah kazanacağız.
Rakibin ilk 11'de Gusev,Sheva ve Brown yok ama Carlos Correa kontra ataklarda bizi epey bir zorlayacaktır.
Almeida ile cok net gol kacirdik
Ah be, ne kaçtı...
Yuh ya şansa bak :)
bu kadarda sans olmaz arkadas ya :/
Q7 kafayi vurdu ama kotu vurdu duzgun vursa gol olucakti umarim 2.ci yari simao cikar bu adami bu yil hic begenmedim.
Çok antipatik bir takım. İzlerken çok agresif oluyorum şu takımla Beşiktaş oynarken. Ama çok rahat pas yapıyorlar. Takım oyununu çok beğendim onların. Tek paslarla çok rahat adam eksiltip, dar alandan çıkıyorlar. Biz bunu yapamıyoruz. İkinci yarıda çok pozisyon olur bu maçta. Umarım o fırsatları kaçırdığımıza pişman olmayız.
Simao kötü performansının yanında bütün duran topları da öldürdü
Sert ve çirkef bir oyun tarzları var, Beşiktaş'ta onlar gibi oynarsa ikinci yarı oyunu kendi lehine çevirebilir. Çünkü hakem sertliğe izin veriyor, görmezden geliyor. Misal Garmash şimdi sahada olmamalıydı. Quaresma'ya korner çizgisi yakınında arkadan yaptığı faul herhangi bir maçta sarı kartla cezalandırılırdı.
Simao - holosko degisikligi sart Q7"yi sola cek"de bi travela ile gol gelsin. :)
Necip girdi aurelio cikti dogru bir degisiklik bence.
Beşiktaş'ın göbek 3lüsünde yaratacılık eksikliği var.
Egemeeeeennnnnnnn 1-0
Helal olsun Egemen :)
helal olsun.. bu galibiyet ilaç gibi olacak ilaç :)
Yav noluyor ceza sahasında :n:
Çanakkale geçilmez :) 3 puan çok iyi oldu, tebrikler Beşiktaş :)
Tebrikler Beşiktaş bu 3 puan çok iyi oldu :)
Son pozisyon neydi öyle.
Tebrikler Beşiktaş.
Nefesimi tuttum son penaltıda. Gol olacak yine dedim tehlikeyi geçen maçta olduğu gibi yine hissettim. Ama etten duvar oldu gerçekten. Helal olsun. Şu itici takımı eli boş göndermek çok iyi oldu.
O pozisyonda sanki İsmail elle çıkarmış gibi geldi ama bişi demedi hakemler :D Neyse çok iyi oldu bu 3 puan. Tebrikler
01.12.2011 de gruptan çıkmayı garantiLeyeceğiz inşaLLah. Sonuna kadar hakettiğimiz bir maçı sonuna kadar mücadeLe ederek kazandık.
Almeida bugün normalde çok rahat gözü kapalı atacağı pozisyonları kaçırdı. Konsantrasyon eksikliği gördüm Almeida'da. Ama gün geçtikçe iyi olacak inşallah. Seneye süper başlamıştı. Sakatlanması büyük talihsizlik oldu.
17 yaşındayım. 8-9 yaşından beri futbolu ve Beşiktaş'ımı durmadan takip ediyorum. 92.20-93.10 dk'ları arasında yaşadığım şeyi hiç yaşamamıştım. Dinamo Kiev'i yenmek güzel. :)
Vallahi tam bir heyecan fırtınasıydı.:icon_biggrin:
http://www.facebook.com/video/video....12146738799478
90+2'den itibaren bildiğim tüm totemleri yaptım. Son dakikada yiyeceğimizi düşünüyordum. Hatta son kornern posizyonunda bildiğim tüm küfürleri de ettim. Rakip kaleci uçarak topa vurduğunda bu iş bitti dedim içimden ancak sanırım kendi oyuncularından geri döndü top. Kolay değil tabii 6 pas içine 2 tane oyuncu sokarsan öyle olur.
Neyseki hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Almeida gününde olsa maç hiç buralara kadar gelmeyecek rahat bir 3 puan alacaktık ama zor da olsa aldık ya o da yeter bize.
İlk yarıda karşıklıklı pozisyonlar vardı ve ortada maçtı.İkinci yarı ilk yarının aksine daha az pozisyon oldu,son dakikayı saymazsak.Kiev geriye yaslandı beraberlik için,biz de yüklendik ama her zamanki gibi rakibi açmakta zorlandık.Fernandes'in yokluğunda uzun süredir duran toptan atamıyorduk.Simao maç içerisinde bir çok duran topu etkisiz kullandı ama golde iyi kesti ve golü bulduk.Böyle bulabilirdik gibi gözüküyordu zaten.Geriye kalan dakikalarda iyi konsantre olup iyi savunma yaptık ve bu sefer kaybetmedik.O son dakikadaki pozisyon bizim için şans anıydı gerçekten.Geçen maçtaki son dakika golünden sonra o pozisyon gol olsaydı kahrolacaktık ama biraz şans,biraz oyuncularımızın üstün çabaları (özellikle Cenk) bu sefer yemedik ve avantajı elimize geçirdik.Artık kaderimizi belirlemek kendi elimizde.Gruptan çıkabilecek kapasitedeyiz.İnşallah bir aksilik yaşamaz ve bunu başarırız.Galibiyette emeği geçen herkese teşekkürler.
Almeida'nın normal hali bence.Çok net gol vuruşları yapamıyor genelde.Mesela Fenerbahçe maçındaki golü de net bir vuruş değildi.Ama yine de Almeida'ya sahip olduğumuz için şanslıyız.İnşallah bir daha sakatlanmaz.Sakatlandığı süreçte çok aradık kendisini.