3. senem çeyrek final gördüm sadece şampiyonlar liginde. Ben iyi bir takım kurdum ara rakiplerde boş durmuyor. Uefa'da umudum var o da dişe diş bir rakip gelirse.
Printable View
3. senem çeyrek final gördüm sadece şampiyonlar liginde. Ben iyi bir takım kurdum ara rakiplerde boş durmuyor. Uefa'da umudum var o da dişe diş bir rakip gelirse.
Benim en iyi başarım Beşiktaşla 2021'de şampiyonlar ligi yarı finaline gelmekti.
Bana FM2012 çok basit geLdi. 2.sezon sonunda ŞL kupasını aLdım. Daha önce ki seriLerde Beşiktaş iLe ŞL kupasını aLmam 4-5 sezon sürüyordu. HoLosko ya 38 küsür goL attırdım vs. Kadromda da o kadar abartı isimLer yoktu. Şimdi süper ötesi kadrom var. 5.sezondayım ve yeniLmeden ŞL kupasını tekrar kaLdırmak üzereyiz.
Birazda seriLer ve pLanLadıkLarınızın oyuna uyup, uyumaması iLe de aLakaLı.
2.sezonda Galatasaray'la Uefa Kupasını aldım
3.sezonda galatasaray ile şampiyonlar ligi kupasını kazandım kadromda 1 tane bile worldwide yok iken hemde biraz basit geldi oyun gecen sezonda final oynamıştım. takım: (s.bolat-s.aurier-kara-servet-atila turan-m.topal-selçuk-k.asamoah-ait fana-lamela-quintero)
Allah allah bir Türk takımı ile şampiyonlar kupasını alanları görünce şaşırıyorum :icon_eek: Ben de bu oyunu senelerce oynadım ve artık tabiri caiz ise kaşarı olduk oyunun. 2012 de öyle dışarıda başarı sağlamak imkansıza yakın bir şey. 7 sezondur oynuyorum ve takımım da en iyi Türk oyuncuları ve 2 tane forvette hayvansı regen olmasına rağmen CL de çeyrek final ötesine geçemedim. Türkiye Liginde ise açık ara şampiyon oluyorum bazen play-off a bile gerek kalmıyor:icon_cool: gol rekorları kırıyorum ama bi manchester city, bir Arsenal, bir marsilya, bir Napoli çıktığı zaman bile onları yenmek için göbeğim çatlıyor(Diğer takımları saymıyorum bile). Adamlar hayvansı bir şekilde oynuyor bende başka bahara diyorum. Türk takımları ile Avrupa da başarılı yani kupa aldığını söyleyen arkadaşlar lütfen oynadıkları taktikleri yazabilirler mi?
Galatasaray ile 4.sezonumda cl de final oynadım.Gruptan lider cıktım.(Barcelona-porto ve slavia prag)2.turda CSKA MOSKOVA'yı eledim,çeyrek finalde o.lyon'u eledim,yarı finalde benfica'yı eledim bir elim kupadaydı çünkü finalde rakibim marsilyaydı ama 3-0 net skorla yenildim:).Taktik ve antrenman programını burdan indirdim.4-4-2 bol gol taktiğini kullanıyorum.Bilindik yıldız oyuncular yerine regenleri tavsiye ediyorum.Düşük maliyet bol kazanç
fmrte sağolsun çoğu kişi sınırsız finans yada wonderkid yaratma ile başarı ilk sezonda bile gelir ama zevk falan alamazsın bende yaptım ama oyunun tadı kaçıyor ve hiç hile yapmadan oynadım ve senin gibi şu an 3.sezondayım sadece çeyrek final oynadım oda uefa kupasında ve inanın daha zevkli herkese kolay gelsin
İlk sezonumda UEFA kupasını almıştım. Ama onuda ben aldım diyemem. Tatildeydim asistan almış saolsun benim yerime :D Asistan hile yapmışsa bilemicem ama :)
2036'da karabüksporla uefa kupasını aldım.
Volkan
R. Rosales (Kiralık) - S. Kesimal - K. Tokak - S. Bassong
Gardner - Topuz - Emre
Hamit - Dia
Sigporson
Bu kadro ile 2. sezon ŞL'de 3. olup UEFA'da son 16 takıma kalıp elendim(Dnipro'ya).
3. sezon ŞL'de Çeyrek Final'de elendim(Manchester United'a).
4. sezon ŞL'de Çeyrek Final'de elendim(Real Madrid'e).
Ha kadro sürekli böyle değildi arada değişti ama genelde böyleydi.
Fenerbahçe ile ikinci sezonda şl finalinde penaltılarla ManU ya elendim üstelik maçı 8 kişi tamamladım 2 kırmızı kart birde sakatlık (değişiklik hakkım dolmuştu).ManU da 10 kişi bitirmişti maçı.
Avrupada nedense hiç başarı alamıyorum,takım iyi oynuyor rakibine karşı 0-0 gidiyor gol kaçırıyoruz adam 90'da oynamadan saçma sapan gol(ler) atıyor,özellikle duran toplardan,Fm 12'yi yeterli bulmadım bir önceki seri daha iyiydi bence.
Takımın Avrupa kulüplerinede alışması lazım ben 2010 yılında Galatasaray ile şiir gibi top oynadığımı biliyorum Barcelona falan yalandı yani :) Hatta geçen senede Gaziantepspor ile 2. sezon Uefa kupasını almıştım
valla dostum geçen sene şlde chelsea nin olduğu gruptan 1.cıkıp 2.turda elenmiştim. bu sene barcelonanın olduğu grupta nou camp deplasmanı dahil tüm maçlarımı kazanarak çıktım cska yla oynucam. benim de sorunum grup aşamalarında çok başarılıyım ama henüz hiç bir eleme turunu geçemedim.
Galatasarayla 2015 de şampiyonlar ligi kupası aldım.
Ondan Önceki bütün sezonlar en fazla yarı finale kadar cıkabildim.
Bir Gram hile olmadan.
Demiş olduğun programları kullanmıyorum şahsen muslera'yı 14M€ eboue'yi 8M€ riera'yı 7M€ ve free almış olduğum burdisso'yu 1 sezon sonra 11M€ gibi fiyatlara satınca mükemmel bir finansa sahip oldum.genelde free ve satılık listesinde yada mutsuz olanları alıyorum. Galatasaray ile başarı daha kolay diğer takımlara göre:99:
galatasaraysaray ile 2019 a kadr başarılarm. en ufak bir hile bile yapmadım.
6 tane türkiye ligi 4 tane türkiye kupası 4 tane türkiye süper kupası 1 kere şampiyonlar ligi yarı finalisti. 2 tane uefa kupası. 1 kere uefa süper kupa 2. liğ. bu sene süper kupa oynamadan chelsea den teklf gldi oraya gittm.
ilk sezonlar avrupada avaraj takımıydım . ama güney amerikadan genç yaşta bi ton süper regenler buldm. onlar saysnde coştum. hollondadanda birtane robinho tibi bi regen bulmştm. sol tarafta adam yıkıodu ortalığı.
Samsunsporla 5. sezonda şampiyonlar liginde çeyrek final oynadım. Yarı finalin eşiğinden döndüm. Çeyrekte Tottenham geldi deplasmanda 2-1 yenildim. Kendi sahamda 1-0 önde götürdüğüm maçta talihsiz bir gol yiyerek 1-1 berabera kaldım ve elendim :(
fm 2012 kolay fln değil arkadaşlar.devasto veya tackiller kullanırsanız + korner bugu yaparsanız tabi kolay gelir oyun.ligin ilk yarısında ankaragücü ile 18.sıradaydım tackiller kullandım gelene-gidene 5-6.baktım böyle zevkli olmuyor eski taktiğime geçtim küme düştüm.ayrıca en ufak fmrte desteği almayın en fazla 2 sene oynayıp sıkılırsınız oyundan..
valla ben CSK ile hiç tekrar yada hile başvurmadan uefa yı aldım :) tabı şans faktörünün unutmamam gerekir.. :) ama hakkımla.
Türk takimiyla degil ama Rus Rubin Kazan takimiyla 2023'te Sampiyonlar ligini aldim, Çeyrek finalde ve final'de penaltilar oynadim, çeyrek'te kalecim 2, final'de ise 3 penalti kurtardi :D 2024'te ise ikinci turda, bir sene evvel yine ayni tur eledigim Man. City'ye yenilerek elendim :(
tamam aştık bu sorunu da
cskayı rusyada 5-2 inönüde 1-0 veya 2-0 yendim. şeytanın bacağını kırdık yani. çeyrek finalde juventus göçürttü ersan yüzünden ama olsun bu sene de yarı final inşallah :icon_biggrin:
demem o ki dostum başarı gelebiliyor. juan adında bi regen keşfetmiştim sevilla menşeili oyundaki tüm genç poacherlardan daha iyi. fiziksel özelliklerinin tümü koyu boyu falan da var ayrıca 1.80den uzun. taraftarında favorisi oldu. tabi fenerbahçe maçlarını boş geçmemesi de etken bu konuda :) yani şans işi biraz da. bi de özgür köse diye bi çocuk çıktı altyapıdan dünyanın en iyi santraforlarından biri olacak. tam bi complete forward. kaleyede gurbetçi bi regen buldum. o da şimdiden milli takım seviyesinde. sidney sami satılık listesindeyken almıştım. miralem sulejmaniyi keza öyle. ilicevici de free aldık. orta alanda da tongo doumbia var box-to-box olarak. onu da kendim aratmıştım oyunun içinde. bi de ibrahim toraman ve egemen ikilisinin senelerdir olan uyumunu ve istikrarlarını (sezon başına ligde 35-40 maç) göz önünde bulundurursak avrupada başarı çok da uçuk bi olay değil. dediğim gibi hile şart değil başarı gelebiliyor.
Kadroyu belli ölcüde korursanız her zaman başarılı olursunuz.Sürekli değişim işinizi zorlaştırır.Ben 11'de 5. sezonda şampiyonlar ligini almıştım Trabzonspor ile bu yıl fazla ilerleme fırsatım olmadı şuan ilk yıldayım.Ş.l'de 4 puanla 3. olup uefa'ya geçtik ilk elemede mainz ile eşleştim ilk maç 3-1 aldık deplasmanda.Bakalım nere gidecek
Kadro
Onur,Serkan,Giray,Kemal,Cech,Zokora(8 milyona İntere sattım şimdi Orhan Gülle oynuyor),Colman,Adrian,Volkan,Burak,Wilfried
Kadro bozmama olayına kesinlikle katılıyorum.Ben eskiden bu hatayı çok yapardım.Hilesiz başarı konusuna gelince geçen seri G.Antepspor ile arka arkaya 3 sene uefa finalinde elenmistim.Fenerbahçe'yle ise her seri muhakkak avrupada kupa alırım.Hatta bir süre sonra avrupada ilk 10a sokarım.(Tabiki kadronun büyük çogunlugu regenlerden olusmus şekilde.)
Arkadaşlar Galatasaray ile 4. sezonum da UEFA yı aldım :) ama nasıl aldım diye sorarsanız anlatayım...
Türkiye ligi malum bu play-off filan acayip sıkıyor sonlara doğru sezon bitmek bilmiyor bende play-offlar da ise çoğunlukla 1-2 maç kazanırsam şampiyon oluyorum. Ondan sonra oyunu asistanım Tony Cottona bırakıyorum ve bırakmıştım ama tarihi yanlış hesaplamışım (şu kadar gün sonra tatilden dön olayı) ve rakipte Manchester City... Daha önce beni yine uefa finalinden elemişlerdi hemde ezerek.(burada da paylaşmıştım) Neyse bileniyordum maça ama dediğim gibi tarihi yanlış hesaplamışım ve tatilden döndüğü vakit ortalık toz duman 2-0 yenmişim elemanları:) Sonra çaktırmadım heee heee ben yendim diye fiyakamı bastım :icon_biggrin:
manuyu ikinci turda ç.finalde de arsenali eledim oyunu kapadım bakalım ne olacak :)
http://img3.imageshack.us/img3/5360/97010349.jpg