tümerin fenerde bişi yapacağını sanmıom cünkü alex var anca yedekten gelirde oynar
Printable View
tümerin fenerde bişi yapacağını sanmıom cünkü alex var anca yedekten gelirde oynar
bakalım forma şansı bulabilecek mi fenerde...
33 yaşında tümer
33 yaşında ama oynadımı oynuyor
görcez adam çürüyo mu yoksa yıldızlaşıp değeri mi artıyo..
"Saat haberi asparagas!"
Beşiktaş Kulübü, bugün bazı yayın organlarında kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, eski futbolcuları Tümer Metin'e Türkiye Kupası final maçı sonrası hediye ettiği saati geri istediği şeklinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
http://www.superspor.com/images/1/29...miroren007.jpg
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Ne Beşiktaş Kulübü Başkanlığı gibi yüce bir makam, ne de şahıs olarak Yıldırım Demirören, asla bir futbolcu ile böylesine küçük hesaplaşmalar içine girmez. Öte yandan, hayal ürünü olduğu her cümlesinden açıkça anlaşılan bu asparagas haberi ciddiye alıp, üzerinde yorum yapan Fenerbahçeli bazı yöneticileri ise acemice davranıp, asılsız haberlerle tuzağa düşmemeleri konusunda uyarmayı da görev biliyoruz.''
05.06.2006
Kaynak : DHA
sen kendi klübünü yönet öncede sonra fenere karış
Amma uzadı he bu tümer meselesi
ya ne saçma bişey koskoca kulüp başkanı gidip futbolcudan verdiği saati istiyecek hiç bir başkan değil hiç bir adam verdiği hediyeyi geri istemez medya nın sallaması işte
abi bu tümer meselesi cok usadı walla yha fenerden beşiktaşa adam gittiğinde hiç böle şeler olmuo
üf o saati macırda 5 ytlye satıyorlar:D
ama bu tümer mevzuu çok uzadı
Sen haberi doğru okuduğundan ve doğru cevapladığından emin misin? kimsenin FB ye karıştığı yok. Bir haberin Yalan olduğunu belirtmiş olaya sazanlama atlayan FB yöneticilerininde haberin doğruluğundan emin olmadan açıklama yapmalarını yanluış bulduğunu söylemiş. Birazcıkta OBJEKTİF yorum yapsak forum ne güzel hale gelecek ama nerdee....Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
aziz yıldırım böyle bir şey dese sende bi anda çok objektif olurdun buna çok eminim
beşiktaşlı yöneticiler kim ki fb li yöneticilere işini öğretmeye kalkıyor...
konuyu farklı yönlere çekmeyin adamın anlatmak istediğini anlayın önce saçma sapan yazılar yazmayın lütfen
bundan ne anlaşılıyor?Quote:
Fenerbahçeli bazı yöneticileri ise acemice davranıp, asılsız haberlerle tuzağa düşmemeleri konusunda uyarmayı da görev biliyoruz.''
Valla Tarık emin ol ben çok objektif olurdum :) burada demirörenin dediği olayın doğru yanlış olup olmadığı anlaşılmadan fenerli yöneticiler hemen açıklama yapmış böyle böyle diye.bizimkinin kastettiği o.hemen atlamayıp en azından tümere sorsalardı demeye çalışıyor :)Quote:
bu arada tümer mevzu uzadı diyen arkadaşlar öyle diyeceğinize biraz otokontrol sağlayın cevap yazmayın lütfen,konuda kapanır gider.
senin objektif olacağına şüphem yok zaten zaten;)Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
ama ben o yazıdan senin çıkardığı anlamı çıkaramadım niye çıkaramadım belki aralarında her an her dakka böyle atışmalar olmasaydı bende senin gibi düşünürüdm ama bu sene o kadar çok sataştılarki birbirlerine o yüzden böyle düşündüm ve bence onlar senin kadar iyi niyetli değiller ;)
yönetiminizin bilip bilmeden açıklama yaptığıQuote:
sana hak veriyorum tarık,belki bu olayın tersi olsaydı açıklamayı yıldırım yapsaydı bende senin anladığın gibi anlardım ;) valla tek isteğim ne biliyormusun,bizim yıldırımında en kısa sürede beşiktaştan gitmesi,hatta semtine bile uğramaması.babasının tırnağı olamadı.zamanında babası bir laf söyledimi tüm takım başkanları sözünü dinlerdi.adam az konuşurdu öz konuşurdu.bu ise boşboğazlık yaptığı dakka başı açıklama yaptığı için haklı olduğu konuda bile yanlış anlaşılıyor.bize çok konuşan değil,çok iş yapan lazım.Quote:
yönetiminizin bize işimizi öğretmeye çalışıtığı çıkarQuote:
Originally Posted by sanalman_34
sadece sizin yönetiminizin böyle şeylere aldanmaması gerektiğini ifade ettiğini anlıyorumQuote:
ya adamın saatle maatle ne isi olur adamlar zaten para babası
"Tümer'e teşekkür etmeliler"
Ümit Özat, 'Tümer'in transferi F.Bahçe'ye hayırlı olsun' dedi. 'Nasıl Nobre'nin Beşiktaş'a transferi doğalsa aynı şekilde Tümer'in de F.Bahçe'ye gelmesi doğal karşılanmalı' ifadelerini kullanan Fenerbahçe kaptanı, 'İnsanlar hür iradelerini kullanıyorlar. Camialar da olaylara böyle bakmalı. Nobre'ye F.Bahçe'ye geçen emeği için teşekkür ederim. Aynı şekilde Beşiktaş camiası da Tümer'e teşekkür etmeli' diye konuştu. Sözlerini, 'Taraftar ve camialar kavgayı bırakıp futbolu üst noktaya taşımak için uğraş vermeli. Dünyada büyük kulüplerden birbirine transfer olan bir sürü oyuncu var' diye sürdüren Ümit, F.Bahçe'nin önüne geçmek isteyenler olabileceğini de öne sürdü. F.Bahçeli futbolcu, tribünlere de 'Taraftarların tezahüratları başka takımlara doğru yönlendirmemesi ve bunlara bizim alet olmamamız gerekiyor. Biz kimiz ki G.Saray'a ve G.Saraylı futbolcu da kim ki F.Bahçe camiasına göndermeler yapsın. Sonuçta hepimiz gidiciyiz ama bu takımlar her zaman ayakta kalır' diye seslendi.
07.06.2006
Kaynak : Akşam
Tayfur: "Tümer çok konuştu!"
Beşiktaş'ın yeni sezonda Tigana'nın yardımcısı olması beklenen Tayfur Havutçu, iki kaptanın takımdan ayrılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Tümer'in Fenerbahçe'ye transfer oluş biçiminin insanların kafasında soru işareti yarattığını belirten Tayfur, "Ancak transferinden önce Beşiktaş'ta kalacağını söyledi. 'Askerlik olmazsa Beşiktaş'ta oynayacağım' demişti. Fazla konuşmasa belki bu kadar eleştiri almazdı" ifadesini kullandı. Tayfur, Şekerspor'a transfer olan Sergen Yalçın içinse, "Şahsen Sergen'in futbolu Beşiktaş'ta bırakmasını isterdim. Gitmesine üzüldüm" yorumunu yaptı.
http://www.superspor.com/images/1/29..._Tayfur001.jpg
08.06.2006
Kaynak : Sabah
bence tumer yannis yolda
Otuzuncu "Tümer" başlığı..
Diğer yirmidokuzunun arkasına eklendi..
* Ya İnönü'de Beşiktaş'ın karşısında maça çıkacağın zaman?
İnönü'de çok büyük baskı olacağını, eşim Cansu'ya hatta anneme küfürler edileceğini biliyorum. Ama ben mücadeleyi severim, bir oynuyorsam beş oynayacağım!
Samsunspor-Beşiktaş maçında bile tribünlere gelmeyen Tümer İnönü'deki maçta neler yapacak bakalım...
Bekliyoruz...:DQuote:
Originally Posted by EreN