Stoch da maşallah girer girmez net pozisyon harcadı.Yine de oynatılmasından yanayım o ayrı.
Printable View
Stoch da maşallah girer girmez net pozisyon harcadı.Yine de oynatılmasından yanayım o ayrı.
Ermin Zec sakat sanıyorum adam son dakikada aldı oyuna. Büyük bir teknik direktör hatası bence eğer oynamasına engel bir durum yoksa.
Stoch'u maçın başında oynatması gerekiyordu.Caner formda olduğu için onu tercih etti fakat Caner'i çıkarırken Uğur'u almak niye? Uğur resmen yedi bütün atakları.
Bilica inanılmaz oynadı, hatasızdı.
Semih'in girmesiyle Bienvenu kanada geçince oyun kontrolünü tamamen kaybettik. Aykut Kocaman zaten söylemişti forvete takviye yapmak istiyorum diye, Bienvenu ile olmuyor, tam adamımızı bulmuştuk Niang ve üstüne katmeri de gelmişti Emenike ama işte şu saçma sapan şeyler yüzünden forvet hattı çok yetersiz kaldı, onun acısını çekiyoruz.
Bir de artık duran toplara hiç etkili olamıyoruz, çoğu korneri direk orta açmıyor artık Alex ama öyle de olmuyor, buna da bir çözüm bulması gerekiyor takımın.
Alex bir an beş kişiyi geçip resital yaptı ya sadece o an inandım kazanabileceğimizi bu maç o da olmadı. Çok kötü bir maçdı, Stoch'u geç almanın, Özer'in oynatmanın cezasını çektik.
Sene 2011 ve Selçuk Şahin hala Fenerbahçe 11'inde
Nasıl 80 yaşında bir adamın 15 yaşında bir kızla evlenmesi absürtse
Emre gibi bir adamın yanına şu Selçuk'u koymak o kadar absürt
Olumlu pas yok, top kapma yok, oyunu yönlendirme yok, şut yok, futbol yok ama 11 de var !
Aykut Kocaman'ı da anlamakta zorluk çekiyorum zaten ofansif anlamda zayıf durumdayız şu kısır geçen maçta bırakın koşmayı yürüyecek hali olmayan Uğur Boral ve Semih Şentürk değişikliğini orada ancak karşı takımın teknik direktörü yapmak ister.
Emenike ve Niang gibi iki oyuncuyu kaçırdınız ya ulan hergün sizi anıyorum tarifsiz kişilikler.
caner i çıkarıyorsan alacağın adam o durumda Stoch olmalı.. önde değilsink ki; Uğur a da şans vereyim diyorsun.. Stoch ne yaptı da bu durumda bilmiyorum.. sağ açığa Stoch u koymuyorsan Özer i de mümkünse koyma, Sezer i koy. Cristian ın oynamasına engel bir durum yoksa Selçuk niye oyundaydı ? Selçuk'a gelince; tamam elinden gelen bu da kardeşim, niye uzaktan şut çekersin. 1 olmadı 2 olmadı 3 niye denersin ?
Özer Hurmacı denen adama verilen şansın yarısı Sezer'e verilse Sezer'i kazanmış olurduk şu ana kadar. Aykut Kocaman'ın bu Alex + 10 defansif adamla sahaya çıkmasını anlayamıyorum. Burası Fenerbahçe ! Neyse şu maçta 1 puan bile fazla . Galibiyet Gençlerin hakkıydı. Bilica'yı da tebrik ederim müthişti.
Bienvenu'ye 83 dakika nasıl dayanılır ? Uğur Boral kurtarıcı olarak oyuna alınır mı ? Stoch oyuna neden bu kadar geç alındı ? Aykut Hoca neden iyice Daum'a benzemeye başladı ? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
Stoch pozisyona giren,pozisyon oluşturan bir oyuncu,o pozisyonu harcadı diye kimsenin ona kızmaya hakkı yok oyuncu soğuk daha maça,Aykut hoca kadro oluşturmasını bilmiyor şu Özer senelerdir ne bekliyorsun bu adamdan olmuyor işte patlama yapacak adam yarım dönemde belli eder kendini adam kaç senedir patlama yapacak yeter artık ya.
Caneri çıkartıp Uğuru almak ne mantıktır Uğur bitmiş artık okadar sakatlıkta boğuştu nasıl güvenebiliyorsun
Stoch ve Dia bu takımın as oyuncusudur böyle oyuncuyu küstürüp durma hoca
şunu da eklemek gerekir: Dia nın sakat olduğu, Stoch un oynamadığı, forvette Bienvenu-Semih ikilisinin değişimli oynadığı , Bilica ve Bekir den birinin banko oynadığı Selçuk un forma şansı bulduğu bu takım ligde hala lider durumda.. Tebrikler FENERBAHÇEM...
Şu ligde forvetsiz oynayan tek takımız sanırım.. Üzülüyorum, kahroluyorum her maçı izlerken. Ne olurdu ya Özer yerine Stoch 11 başlasa. Bu çocuk hiç mi şansı hak etmiyor. Son 5 dakika oyuna almak nedir ya dalga geçer gibi. Hele Uğur'un sağ açık oynadığı anlar. Emre de etkisizdi bence bugün.Bilica'ya da hakkını verelim.
Bir de bu lig tvnin kim girsin çıksın olayında mesajları hocaya direk gönderebilsek ne tatlı olurdu.
İyi oynamadık ve galip gelemedik maalesef. Aslında Stoch kararsız kalmasaydı kötü oynadığımız bir maçtan 3 puanla ayrılabilirdik. Aykut hoca Caner'i çıkarırken yerine Uğur'u değil de keşke Stoch'u tercih etseydi. Stoch 10 dakika oynadı ama en etkili oyuncularımızdan biri oldu. Uğur da sakatlıklardan falan çıktı ama kendisini toparlaması lazım. Her pozisyonda 1 dakika yiyen Gençlerbirliği kalecisi Ramazan zaman geçiriyor, kaleciye en yakın adam Uğur dönüp arkasını gidiyor. Kaleci hala zaman geçirmeye devam ediyor o arada Semih gelip engelliyor zaman geçirmesini. Ramazan'ın da 2. devreye çıkarken tribünlere bir hareketi vardı, gözlemcinin yakaladığını sanmıyorum ama yakalandıysa ceza alır.
Maçta hakemlik ciddi pozisyon olmadı ama faullerde hiç standart yakalayamadı. Yardımcılarıyla birlikte fazla pozisyonun olmadığı şu maçta bile kötüydüler. Eğer bu maçta ciddi pozisyonlar olsaydı maçı katletme ihtimalleri çok fazlaydı.
Bilica maçın en iyisiydi herhalde. Maçtan sonra da kendisine hakkı teslim edildi. Forvet ihtiyacımız çok açık. Kalitesi tartışılmaz bir forvet almamız gerekiyor.
Dia neden oynamıyor? Ne zaman Fenerbahçe maçı izlesem Dia'yı kenarda görüyorum. Fenerbahçe'de sevdiğim 4 futbolcudan biri Dia.
Ankara deplasmanı zordur.Fazla kafaya takmamak lazım puan kaybını.Oyun için izlemediğim için yorum yapamayacağım.
Gençler zaten deplasmanda 2 puan almış diğer puanları hep evinde kazanmış...Yani evinde iyi oynayan bir takım maça baktığımızda Gençler daha iyi oynadı diyebiliriz 2 tarafında net pozisyonları vardı değerlendiremediler...
Gençlerbirliği maçı alabilirdi fakat çok yetersiz bir sol kanatları var. Mehmet Sedef'in ölüsü bile bir takımda oynayamaz bu halde. Rezaletti. Bir forvet arkası ve de sol kanat takviyeleri ile çok ama çok daha iyi bir takım haline gelecektir Gençler. Tek paslı atak futbolunu çok iyi oturtmuşlar. Hücüm yapan bir takım her zaman etkilidir. Sistemleri tam olarak oturursa ve iyi adamlar alabilirlerse çok daha iyi olacaklar eminim. Fenerbahçe eski görüntüsünden uzaktı. Bitirici adam yok.
aynen genclerin sol bek ve sol acik adamlar olmus resmen mehmed sedef ile erdal bitmis adamlar resmen hursut gibi bir sol acik bulsalar cok iyi is yapar gencler :)
[YOUTUBE="qcbHfkJQyvc"]Alex[/YOUTUBE]